Олег Шевченко: “Це та поразка, за яку зовсім не соромно”

Олег Шевченко: "Це та поразка, за яку зовсім не соромно" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «БІПА» – «Дніпро»

Станіслав Тимофеєнко, форвард «Дніпра»:

– В захисті непогано грали. Пропустили 56 очок, але можна було ще менше. Іноді не йшли на страховку, коли подібно було. В нападі іноді перегравали, в тому числі я. Віддавали деякі передачі, коли можна було просто забивати. Добре, що перемогли. Це буде для нас уроком. Не маємо права грати так при домашніх трибунах. Завтра будемо намагатися показати більш гарну гру в захисті і нападі.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Один з найгірших матчів в нападі. Це сталося завдяки суперникам. Вони грали в такий захист, під який ми не могли підлаштуватися. Вони забрали нашу гру. Завдяки нашому захисту ми перемогли. Пропустили 56 очок, це дуже добре. Хлопці працювали, але були помилки, як не повинні робити при вболівальниках. Ми вибачаємося, але перемога є перемога.

Дмитро Баранов, захисник «БІПИ»:

– Гра була чудова перші 34 хвилини. Потім трішки у нас не вистачило фокусу, лави запасних. Є основні гравці, які хворіють і травмовані.

Олег Шевченко, тренер «БІПИ»:

– Три чверті матч складався для нас дуже добре. Це та поразка, за яку зовсім не соромно. Ми трималися рівно стільки часу, скільки нас вистачило. Для перемоги над «Дніпром» треба грати сконцентровано всі 40 хвилин, не втрачати фокус і ігрову дисципліну. План на матч був обраний правильно. Ми намагалися грати агресивно, хотіли зупинити швидкий відрив «Дніпра», дати мінімум вільних кидків з периметра. Це вдавалося, поки була агресія в захисті. Потім давали більше простору суперникам. Дві хвилини розслабленості, і ми одразу були покарані трьома триочковими.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2696

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.