Ембіід проти Вембаньями, ігри команд Михайлюка і Леня: прев’ю матчів НБА 23 січня

Ембіід проти Вембаньями, ігри команд Михайлюка і Леня: прев'ю матчів НБА 23 січня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Детройт» (4-38) програв останні два матчі, що взагалі не є критичним показником для команди Монті Вільямса. Мотивація перемагати у Бояна Богдановича, Осара Томпсона, Джейлена Дюрена з’явиться нескоро. Хоча «Пістонс» у будь-якому випадку мало що можуть протиставити «Мілвокі» (29-13). «Бакс» знаходяться на другому місці у Східній конференції. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон повинні без проблем розбиратися з відвертим аутсайдером.

«Орландо» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Орландо» (23-20) проведе «бек-ту-бек» після дербі Флориди з «Маямі» (105:87). На паркет в складі «Меджик» після травми повернувся Франц Вагнер, що моментально принесло результат підопічним Джамала Мозлі. «Клівленд» (25-20) має серію перемог з 7 матчів і відпочивав на день більше, ніж господарі. Це може стати вагомим фактором на користь «Кавальєрс», лідери яких Каріс Леверт, Донован Мітчелл і Джарретт Аллен перебувають в чудовій формі.

«Філадельфія» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (28-13) виграла 5 матчів поспіль після відновлення Джоела Ембііда від травми. «Сіксерс» не збираються зупинятися, особливо враховуючи силу найближчого суперника команди Ніка Нерса. «Сан-Антоніо» (8-34) займає останнє місце в Західній конференції, що цілком влаштовує техаський клуб. «Філадельфія» – абсолютний фаворит протистояння зі «Сперс». Дана гра цікава лише протистоянням Ембііда і першого номера драфту-2023 Віктора Вембаньями, які вперше зіткнуться на паркеті в НБА.

«Торонто» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Торонто» (16-27) обміняв Паскаля Сіакама і О Джи Анунобі. «Репторс» тепер мають більш активно «зливати» сезон. Команда Дарко Раяковича на чолі зі Скотті Барнсом, Деннісом Шрьодером, Ар Джей Барреттом, Брюс Брауном (теж може бути обміняним перед дедлайном) не виглядає занадто слабкою по іменам, але фактор відсутності мотиваціє є вирішальним. «Мемфіс» (15-27) в даному плані нічим не кращий. Основною проблемою «Гріззліз» є травми. З лідерів готові грати лише Джарен Джексон і Люк Кеннард. Шанси в протистоянні двох непередбачуваних аутсайдерів приблизно 50 на 50.

«Міннесота» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Міннесота» (30-12) зберегла лідерство в Західній конференції, не дивлячись на поразку від прямого конкурента «Оклахома-Сіті» (97:102). «Тімбервулвз» втратили хороший шанс піти у відрив і тепер не мають права на помилку. Ентоні Едвардс, Руді Гобер і Карл-Ентоні Таунс чекають в гості «Шарлотт» (9-31), який не становить велику загрозу. «Хорнетс» декілька днів тому переграли вдома «Сан-Антоніо». Скоріш за все, найближчим часом Ламело Болл, Террі Розір, Майлз Бріджес не будуть намагатися здобути перемогу на паркеті за будь-яку ціну, особливо у гостях проти топ-команди.

«Даллас» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Даллас» (24-18) дочекався відновлення Луки Дончича і Кайрі Ірвінга після травм, але команда Джейсон Кідда ніяк не знайде стабільність. «Маверікс» чергують перемоги з поразками, що поки не дозволяє закріпитися в зоні плей-офф на Заході. «Бостон» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Х’юстона» (116:107). Джейсон Тейтум, Крістапс Порзінгіс, Джейлен Браун, Дрю Холідей трохи втомилися, тому не виключені солідні хвилини для резервістів Святослава Михайлюка, Люка Корнета, Ламара Стівенса, Делано Бентона. При цьому «Селтікс» повинні зберегти здатність боротися за позитивний результат, враховуючи власний клас і ігрові проблеми господарів.

«Фінікс» – «Чикаго»
Початок: 04:00

«Фінікс» (24-18) здобув 5 перемог поспіль і піднявся в топ-6 Заходу. Кевін Дюрант демонструє домінуючий баскетбол, Девін Букер, Бредлі Біл, Юсуф Нуркич теж в основному не розчаровують. «Санз» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Індіаною» (117:110). Це єдиний фактор проти команди Френка Вогеля. «Чикаго» (21-23) тримається в зоні плей-ін Сходу. «Буллз» виступають зі збоями, хоча в цілому Демар Дерозан, Андре Драммонд, Нікола Вучевич здобувають прийнятний результат. «Фінікс» – фаворит зустрічі, але втома господарів дає певні шанси «Чикаго».

«Сакраменто» – «Атланта»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (23-18) програв 4 матчі поспіль і опустився в зону плей-ін Заходу. Лідери «Кінгз» Кіган Мюррей, Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс мали чотири дні на відпочинок і роботу над помилками разом з партнерами. Один з них, український центровий Олексій Лень, вийде на паркет проти колишньої команди «Атланти» (18-24) з особливою мотивацыэю. «Хоукс» знаходяться в зоні плей-ін Сходу. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей не вражають стабільно якісною грою. Поразка команди Квіна Снайдера в Сакраменто є дуже вірогідною.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.