Валерій Плеханов: “Дніпро” зараз не має конкурентів у цій лізі”

Валерій Плеханов: "Дніпро" зараз не має конкурентів у цій лізі" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Дніпро»

Михайло Шкода, захисник «Дніпра»:

– Це була перша гра після довгої паузи без глядачів. Грали з повним залом, це було неперевершено. Цю перемогу ми присвячуємо Віктору Кобзистому, колишньому гравцю «Дніпра», який загинув під час чергового теракту країни, яка тероризує нас.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Враження дуже позивні. Перший домашній матч з глядачами. Ми дуже скучили і хотіли показати гарний результативний баскетбол. Це виходило 32 хвилини. До останньої повітряної тривоги хлопці були сконцентровані. Дуже гарно відпрацювали на обох кінцях майданчику, але останні 8 хвилин дещо розслабилися.

Дали забити супернику занадто багато. 33 пропущених очки в останній чверті – це забагато для нас. Будемо робити висновки, дивитися, де зробили помилки в захисті. Дебют Вільховецького? Микола – досвідчений гравець. В минулому сезоні він нам дуже допоміг в роздягальні і на паркеті. Він набирає фізичну форму, готує своє тіло. Я впевнений, що він нам допоможе.

Ілля Дмитренко, форвард «Запоріжжя»:

– Враження суперечливі. Не змогли правильно захищатися проти суперника. «Дніпро» йде першим в таблиці, тому матч був дуже важливим для нас. Всі хлопці грали на максимумі усиль. Будемо відпочивати та тренуватися, щоб наступного разу дати бій.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Фаворит підтримав свою гегемонію. Все однозначно. «Дніпро» зараз не має конкурентів у цій лізі. Дуже якісна гра в нападі у суперника. Відсоток влучань просто захмарний. Наш захист дуже невпевнений, багато помилок. Все закономірно. У Хохоника пошкоджена задня поверхня стегна. Це велика проблема для нас. Гадаю, що завтра і післязавтра він не зможе грати.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.