Рання гра в Лос-Анджелесі, важкий виїзд команди Михайлюка: прев’ю матчів НБА 21-22 січня

Рання гра в Лос-Анджелесі, важкий виїзд команди Михайлюка: прев'ю матчів НБА 21-22 січня 1 - basket.com.ua

«Кліпперс» – «Бруклін»
Початок: 22:30

«Кліпперс» (26-14) тримаються в топ-4 Західної конференції і мають реальні шанси поборотися за перше місце. Для цього «Лос-Анджелес» повинен брати очки проти аутсайдерів. В основному Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард і Рассел Вестбрук з задачею справляються. «Бруклін» (17-24) здобув несподівану перемогу над «Лейкерс» (130:112) в минулому матчі. В цілому «Нетс» не вражали якістю гри останнім часом. Скоріш за все, Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес і компанія не зможуть ще раз виграти в Лос-Анджелесі.

«Вашингтон» – «Денвер»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (7-34) проведе «бек-ту-бек» після домашньої поразки від «Сан-Антоніо» (127:131). Марвін Беглі, Джордан Пул, Кайл Кузма, Таюс Джонс, Дені Авдія не впоралися з найгіршою командою Заходу. Тепер «Візардс» чекають в гості діючого чемпіона і одного з лідерів протилежної конференції «Денвер» (29-14). Зірки «Наггетс» Нікола Йокич, Майкл Портер, Аарон Гордон перебувають в чудовому настрої, оскільки вони першими в сезоні НБА здолали в гостях «Бостон» (102:100) у минулій грі. Підопічні Майка Мелоуна збираються продовжити переможну ходу у столиці.

«Орландо» – «Маямі»
Початок: 01:00

«Орландо» (22-20) здає позиції в турнірній таблиці Східної конференції після травми Франца Вагнера. Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Гога Бітадзе, Джейлен Саггз рідко здобувають позитивний результат. Хоча «Меджик» надійно тримаються в зоні плей-ін, що цілком влаштовує команду Джамала Мозлі. «Маямі» (24-18) претендує на пряму путівку в плей-офф. Несподівані поразки від «Атланти» і «Торонто» в двох попередніх іграх ускладнили завдання для «Хіт». Джимми Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро повинні зібратися на дербі Флориди після певного розслаблення, що є поганою новиною для «Меджик».

«Х’юстон» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Х’юстон» (20-21) проведе «бек-ту-бек» після перемоги над «Ютою» (127:126 ОТ). Альперен Шенгюн (37 очок, 14 підбирань, 6 передач), Джабарі Сміт (24 очок, 10 підбирань) і Фред Ванвліт (18 очок, 7 передач) зробили результат в складі «Рокетс». Сміт при цьому отримав травму гомілкостопа, що є серйозною втратою для команди Іме Удоки. «Бостон» поступився «Денверу» (100:102) і перервав серію з 20 перемог поспіль вдома у нинішньому сезоні. «Селтікс» (32-10) все ще з запасом лідирують на Сході, але знову втрачати очки Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей і Крістапс Порзінгіс не збираються. Резервісти Святослав Михайлюк, Делано Бентон, Ламар Стівенс постараються їм посильно допомогти і зняти частину навантаження в свій невеликий ігровий час. Команду Джо Маззули чекає важкий виїзд, хоча втома господарів може стати вагомим фактором для визначення кінцевого результату.

«Фінікс» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Фінікс» (23-18) здобув 4 перемоги поспіль. «Санз» можуть задуматися про пряму путівку в плей-офф на Заході. Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер нарешті демонструють якість гри, яку від них очікували з початку сезону. «Індіана» (24-18) програла минулий матч з «Портлендом» (115:118), не дивлячись на повернення Тайріза Халібертона після травми. Вливається в склад «Пейсерз» Паскаль Сіакам, якого виміняли з «Торонто». Команда Ріка Карлайла перебуває не в найкращому стані і є явним аутсайдером поєдинку в Аризоні.

«Лейкерс» – «Портленд»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (21-22) сильно розчарували в минулому матчі з «Брукліном» (112:130). Здавалося, що команда Дарвіна Хема набрала хід після перемог над міцними «Оклахомою» і «Далласом», але фанати «Лос-Анджелеса» швидко спустилися з небес не землю. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і компанія зараз можуть втратити очки проти будь-якого суперника. «Портленд» (12-29) виграв два попередні матчі проти «Брукліна» та «Індіани». Лідери «Трейл Блейзерс» Джеремі Грант Малкольм Брогдон, Деандре Ейтон і Скут Хендерсон цілком можуть здолати і «Лейкерс» але їх мотивація продовжувати вдалу серію під великим питанням.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.