Михайло Переверзій: “Не знаю, як пояснити те, що відбувалося в першій половині”

Михайло Переверзій: "Не знаю, як пояснити те, що відбувалося в першій половині" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Рівне»

Максим Мочалов, форвард «Рівного»:

– Дуже погана перша половина. Не могли знайти свою гру і влучити свої кидки. В другій половині трохи зібрались, але не вистачило часу і сил. Будемо розбиратися і робити висновки.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Гра складалася з двох різних половин. Не зрозуміло, що було в першій. Можливо, переналаштувалися хлопці. Не могли забити свої відкрити кидки.  М’яч вилітав з кошика. Не знаю, як це пояснити. Хлопці теж не знають. Грати почали в третій чверті, коли виконували завдання – агресивний захист і швидкий напад. Поздоровляю суперників і вибачаюсь перед нашими вболівальниками. Ми дуже хотіли здобути перемогу, але не вдалося.

Артемій Музиченко, форвард «Прикарпаття-Говерли»:

– Ми провели дуже гарну гру, не зважаючи на кадрові складнощі. Ми всі зібралися, видали хороший тур, піднялися в турнірній таблиці.

Віктор Бугра. тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Чудова гра для нас. Вітаю команду і всіх вболівальників. Розбирали слабкі і сильні сторони суперника. Знали, до чого готуватися. «Рівне» – хороша команда. Завдання виконали, здобули результат 3-0. Готуємося до наступних баблів.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.