Рання гра в Парижі, “Мілвокі” – “Бостон”, Леброн проти Дюранта: прев’ю матчів НБА 11-12 січня

Рання гра в Парижі, "Мілвокі" - "Бостон", Леброн проти Дюранта: прев'ю матчів НБА 11-12 січня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Бруклін»
Початок: 21:00

«Клівленд» (21-15) і «Бруклін» (16-21) зустрінуться в Парижі в рамках міжнародного матчу НБА. «Кавальєрс» слід вважати фаворитом зустрічі. Донован Мітчелл, Макс Струс, Джарретт Аллен, Каріс Леверт, Айзек Окоро не знітилися після травм Евана Моблі і Даріуса Гарленда. Підопічні Джей Бі Бікерстаффа доволі стабільно здобувають результат, на відміну від «Нетс». Лідери номінальних гостей Спенсер Дінвідді, Кем Томас, Мікал Бріджес останнім часом перебувають в дуже поганій формі, тому успіх команди Жака Вона у столиці Франції є малоймовірним.

«Мілвокі» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Мілвокі» (25-12) прагне змістити «Бостон» (29-8) з першого місця в Східній конференції. «Бакс» вкрай необхідна перемога в особистій зустрічі з «Селтікс». Якість гри Янніса Адетокумбо, Деміана Лілларда, Брука Лопеса, Кріса Міддлтона останнім часом залишала бажати кращого. Тим не менш, підопічні Едріана Гріффіна грають вдома. Крім того, лідери «Бостона» Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт не мали часу на відпочинок, оскільки проведуть «бек-ту-бек» після виснажливого поєдинку з «Міннесотою» (127:120 ОТ).

«Оклахома» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (25-11) зіграє «бек-ту-бек» після виїзду до «Маямі» (128:120). Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс, Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Лугенц Дорт накопичили втому. Завдання виграти для «Тандер» полегшує сила суперника. «Портленд» (10-26) – один з головних аутсайдерів Заходу. В пасиві «Трейл Блейзерс» немає тривалої програшної серії, тому мотивація Джеремі Гранта, Скута Хендерсона, Деандре Ейтона, Анферні Саймонса і компанії в Оклахома-Сіті під великим питанням.

«Даллас» – «Нью-Йорк»
Початок: 03:30

«Даллас» (22-16) знаходить ритм після відновлення від травми Кайрі Ірвінга. «Маверікс» в минулому матчі вдома поступилися «Мемфісу» (103:120). Ірвінг, Лука Дончич, Тім Хардвей, Дерек Лайвлі повинні багато в чому додати на обох кінцях майданчика. «Нью-Йорк» (22-15) виграв всі 5 матчів після обміну О Джи Анунобі. Зірковий новачок моментально знайшов спільну мову з Джуліусом Рендлом і Джейленом Брансоном. «Нікс» мають доволі непогані шанси здобути чергову перемогу в Техасі.

«Лейкерс» – «Фінікс»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (19-19) вимучили перемоги в минулих матчах з «Кліпперс» (106:103) і «Торонто» (132:131), що дозволило команді Дарвіна Хема повернутися в зону плей-ін Заходу. Тим не менш, питання до якості гри Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Остіна Рівза, Д’Анджело Расселла та інших баскетболістів «Лос-Анджелеса» залишаються. «Фінікс» (19-18) програв 3 з останніх 4 матчів. Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер переживають спад. Бажано якнайшвидше його завершувати, інакше у команди Френка Вогеля виникнуть серйозні проблеми в турнірній таблиці.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.