Клуби Михайлюка і Леня виступають вдома та ще 12 ігор: прев’ю матчів НБА 6 січня

Клуби Михайлюка і Леня виступають вдома та ще 12 ігор: прев'ю матчів НБА 6 січня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Юта»
Початок: 02:00

«Бостон» (26-7) програв минулий матч з «Оклахома-Сіті» (123:127). «Селтікс» залишилися лідером Східної конференції. Нічого критичного для підопічних Джо Маззулли не сталося. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Дрю Холідей, Деррік Вайт мали пару днів, щоб провести роботу над помилками і трохи відпочити. «Юта» (16-19) виграла три матчі поспіль. Команда Вілла Харді кардинальним чином не виправить турнірне становище. «Джаз» готуються до обмінів перед дедлайном, тому деякі гравці зараз вмотивовані і здатні створювати проблеми контендерам. Солт-Лейк-Сіті ризикують покинути Лаурі Маркканен, Келлі Оліник, Коллін Секстон, Джордан Кларксон, Джон Коллінз. Оліник може опинитися в «Селтікс», а частиною компенсації за нього стати Святослав Михайлюк, рішення по гарантії контракту якого «Бостон» прийме найближчим часом.

«Індіана» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Індіана» (19-14) здобула 5 перемог поспіль. Можна констатувати, що криза в «Пейсерз» завершилася. Тайріз Халібертон, Беннедикт Матурін, Майлз Тернер, Бадді Хілд знайшли свій ритм в нападі і грають дуже результативно. «Атланта» (14-19) поки має серію з двох виграшів. «Хоукс» піднялись в зону плей-ін, але позиції команди Квіна Снайдера досить хиткі. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей повинні здобувати результат в Індіанаполісі, щоб «Атланта» втрималася в топ-10. Їх здатність зробити це під великим питанням.

«Бруклін» – «Оклахома»
Початок: 02:30

«Бруклін» програв «Оклахома-Сіті» (108:124) на виїзді 1 січня. Вдома «Нетс» спробують взяти реванш у протистоянні з «Тандер». Шансів у підопічних Жака Вона не так багато. У «Брукліна» (15-20) серія з п’яти поразок, в той час як «Оклахома» (23-10) впритул наближається до лідерства в Західній конференції. Скоріш за все, лідери «Нетс» Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес і Кем Томас знову не перекидають Джоша Гідді, Шея Гілджес-Александера і Чета Холмгрена.

«Клівленд» – «Вашингтон»
Початок: 02:30

«Клівленд» знищив «Вашингтон» (140:101) в попередньому матчі. Немає вагомих підстав розраховувати на те, що чергове протистояння «Кавальєрс» і «Візардс» завершиться з іншим результатом. Можливо, різниця буде не такою великою, але Макс Струс, Айзек Окоро, Каріс Леверт, Джарретт Аллен повинні знову перегравати Таюса Джонса, Джордана Пула, Дені Авдію і Кайла Кузму.

«Філадельфія» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (23-10) дочекалася повернення Джоела Ембііда, який близько тижня заліковував травму гомілкостопа. Тепер «Сіксерс» налаштовані видати довгу переможну серію. «Нью-Йорк» (19-15) становить потенційну загрозу для команди Ніка Нерса. Тим не менш, «Нікс» треба час на зіграність. О Джи Анунобі щойно перейшов з «Торонто» і належним чином не налагодив комунікацію з Джуліусом Рендлом і Джейленом Брансоном.

«Нью-Орлеан» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (21-14) виграв 4 матчі поспіль і піднявся в зону плей-офф Заходу. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум і Брендон Інгрем хочуть, щоб команда там залишалася надовго. «Кліпперс» (21-12) можуть стати на заваді підопічним Віллі Гріна. «Лос-Анджелес» перемагав в 13 з попередніх 15 матчів. Команда Тайрона Лю зараз є чи не найбільш домінуючою на Заході. Тим не менш, Джеймс Харден, Кавай Ленард, Пол Джордж і Рассел Вестбрук не повинні розраховувати на легку прогулянку в Луїзіані.

«Х’юстон» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (17-15) тримається в зоні плей-ін Заходу. Почали насторожувати часті домашні поразки «Рокетс». Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт, Фред Ванвліт, Джейлен Грін в цілому стали грати менш впевненіше без травмованого Діллона Брукса. «Міннесота» (24-9) поки лідирує в конференції, але вже без комфортного відриву. «Тімбервулвз» програли 3 з останніх 5 матчів. Очевидно, що Ентоні Едвардс, Майк Конлі, Руді Гобер і Карл-Ентоні Таунс зараз проходять через певний спад, що є хорошою новиною для господарів.

«Чикаго» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Чикаго» (15-21) випав з топ-10 Сходу після поразок в двох попередніх матчах. Лідери «Буллз» Демар Дерозан, Патрік Вільямс, Андре Драммонд і Кобі Вайт націлені повернути команду туди. «Шарлотт» (8-24) великої загрози не становить. «Хорнетс» сенсаційно обіграли «Сакраменто» (111:104) під кінець тривалого турне по Заходу. Після цього Террі Розір, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон цілком можуть розслабитися.

«Даллас» – «Портленд»
Початок: 03:30

«Даллас» розгромив «Портленд» (126:97) в попередній домашній грі. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Тім Хардвей майже не зустріли супротиву з боку Скута Хендерсона, Анферні Саймона і Джеремі Гранта. Можливо, «Трейл Блейзерс» виступлять більш достойно і нав’яжуть супротив «Маверікс» в другому протистоянні, але чергова поразка підопічних Чонсі Біллапса в Техасі виглядає досить вірогідним сценарієм.

«Денвер» – «Орландо»
Початок: 04:00

«Денвер» (25-11) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Голден Стейт» (130:127). Нікола Йокич забив переможний кидок з центра паркету під сирену. «Наггетс» втомилися, але позитивні емоції від гри у Сан-Франциско можуть в певній мірі нівелювати цей фактор. «Орландо» (19-15) відкотився на 7 місце в Східній конференції після трьох поразок. Травму гомілкостопа отримав лідер «Меджик» Франц Вагнер. У команди Джамала Мозлі мало шансів проти діючих чемпіонів, незважаючи на перевагу в свіжості.

«Фінікс» – «Маямі»
Початок: 04:00

«Фінікс» (18-16) поступився «Кліпперс» (122:131) в минулій грі, перервавши серію з 4 перемог. «Санз» націлені повернутися на переможний шлях. Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер і Юсуф Нуркич зіткнуться з непростим суперником. «Маямі» (20-14) піднявся в топ-4 Сходу після відновлення від травм Бема Адебайо і Тайлері Хірро. «Хіт» проводять важке турне по Заходу, під час якого підопічні Еріка Споельстри демонструють спроможність здобувати позитивний результат.

«Голден Стейт» – «Детройт»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (16-18) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Денвером» (127:130). «Ворріорз» пропустили триочковий від Ніколи Йокича під сирену. Боляче програвати подібним чином. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Ендрю Віггінс, Кріс Пол повинні якнайшвидше відновитися фізично і при цьому не потрапити в психологічну яму. «Детройт» (4-31) недавно завершив кошмарну серію з 28 поразок поспіль. Тепер на «Пістонс» немає великого тиску. Це означає, що Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен, Боян Богданович можуть виходити на паркет взагалі без мотивації, але не виключено, що у них буде хоч якесь бажання виграти в Каліфорнії.

«Лейкерс» – «Мемфіс»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (17-18) програли 9 з останніх 12 матів і ризикують випасти за межі плей-ін Заходу. З’явилися чутки про конфлікт головного тренера «Лос-Анджелеса» Дарвіна Хема з гравцями. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і компанія навряд чи будуть умисно «зливати» Хема, хоча якість їх баскетболу в будь-якому випадку низька. «Мемфіс» (11-23) теж не вражає. «Гріззліс» влаштували коротку феєрію з 4 перемог поспіль після того, як Джа Морант відбув дискваліфікацію. Зараз команда Тейлора Дженкінса знову грає як аутсайдер, але шанси здолати кризовий «Лос-Анджелес» у гостей точно не нульові.

«Сакраменто» – «Торонто»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (20-13) не без збоїв, але доволі впевнено йде по турнірній дистанції. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей і ДеАарон Фокс в основному демонструють якісну гру. «Кінгз» також можуть розраховувати на резервного центрового Олексія Леня, який недавно відновився після травми і дуже непогано виглядав під кільцем в парі матчів. «Торонто» (14-20) здобув дві перемогу після обміну Ар Джей Баррета та Іммануїла Квіклі з «Нікс». Навряд чи запалу «Репторс» вистачить надовго, хоча створити певні проблеми «Сакраменто» підопічні Дарко Раяковича цілком здатні.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.