Вембаньяма проти Янніса, “Голден Стейт” приймає “Денвер”: прев’ю матчів НБА 5 січня

Вембаньяма проти Янніса, "Голден Стейт" приймає "Денвер": прев'ю матчів НБА 5 січня 1 - basket.com.ua

«Сан-Антоніо» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Сан-Антоніо» (5-28) має серію з трьох поразок. «Сперс» лімітують ігровий час Віктора Вембаньями і не випускають його на паркет в «бек-ту-беках», щоб зменшити ризик травми після недавнього інциденту на розминці, коли перший номер драфту потягнув гомілкостоп. Проти «Мілвокі» Вембаньяма повинен зіграти, але кількість хвилин, які йому виділить головний тренер Грег Попович, є великою загадкою. В будь якому разі, Вембаньяма і його партнери Девін Вассел, Келдон Джонсон, Чеді Осман, Джеремі Сохан прямо зараз не налаштовані відчайдушно битися за перемогу.

«Мілвокі» (24-10) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Індіани» (130:142). Янніс Адетокумбо (26 очок, 11 підбирань, 8 передач), Деміан Ліллард (23 очок), Крім Міддлтон (19 очок, 7 передач) і Брук Лопес (16 очок) виступили результативно, але «Бакс» це не допомогло виграти. Команда Едріана Гріффіна залишилася на другому місці в Східній конференції. Відставання від «Бостона» (26-7) серйозне і більше треба перейматися переслідуванням з боку «Філадельфії» (23-10). Втрата очок проти аутсайдера не входить в плани «Мілвокі», який націлений здобути позитивний результат на фоні втоми.

«Голден Стейт» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (16-17) поки знаходиться за межами зони плей-ін Західної конференції. «Ворріорз» повернуться туди, якщо переграють діючого чемпіона НБА. Зробити це буде непросто. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга, Кевон Луні, Кріс Пол в цілому додали після безстрокової дискваліфікації Дреймонда Гріна пару тижнів тому, але стабільності команді Стіва Керра досі не вистачає. В протистояннях с сильними суперниками «Голден Стейт» завжди ризикує оступитися.

«Денвер» (24-11) знаходиться на третьому місці на Заході. «Наггетс» хочуть більшого. Конкуренти за лідерство «Оклахома-Сіті» (23-10) і «Міннесота» (24-9) теж іноді оступаються і знаходяться доволі близько. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Реджи Джексон, Майкл Портер повинні видати тривалу серію перемог, щоб гарантовано піднятися на вершину. Підопічним Майка Мелоуна бажано не оступатися проти команд, які знаходяться в таблиці значно нижче, що не завжди вдається. «Денвер» – фаворит виїзного поєдинку з «Голден Стейт», але шанси на успіх у господарів точно не нульові.

0

Автор публікації

Офлайн 57 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.