Володимир Коваль: “Мої гравці на матч з “Рівним” вийшли дуже зарядженими”

Володимир Коваль: “Мої гравці на матч з “Рівним” вийшли дуже зарядженими” 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Рівне” – “Дніпро”.

Олександр Тарасенко, форвард БК “Дніпро”:

– Гарний матч. Ми зробили майже все, що обговорювали перед матчем. Продемонстрували гарну енергію. Команда, тренерський штаб – красунчики. Вітаю з перемогою наших уболівальників. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Володимир Коваль, головний тренер БК “Дніпро”. 

– Розумієте, “Рівне” – команда з якою треба працювати. Я вдячний хлопцям, адже сьогодні вони працювали. Вони працювали на обох кінцях майданчику. В першу чергу, у захисті.

На першу чверть вийшли зарядженими – на боротьбу, на гру у захисті. Я всіх вітаю. Всі молодці.

Очікування від гри з “Політехнікою”? У Львова теж дуже непроста команда. Сьогодні ми зробили добру роботу на майданчику, нам потрібно відновитися, будемо очікувати завтра важку гру

Дмитро Тимощук, захисник БК “Рівне”.

– Враження тільки негативні. Налаштовувались, хотіли боротися, дати бій “Дніпру”, нав’язати свою гру. Погано почали, програли всі підбирання, зробили багато помилок. “Дніпро” сьогодні показав нам, як потрібно грати під щитами, у швидкий баскетбол. Дали нам такого прочуханка.

Я думаю, що це буде поштовхом для нас грати в якісніший баскетбол, віддаватися грі і ставати тільки кращими.

Тому дякую “Дніпру” за такий хороший урок, вибачаюсь перед нашими вболівальниками, керівництвом клубу за таку гру, і сподіваюсь, що ми завтра з “Кривбасом” покажемо хороший результат. Сьогодні усе забуваємо та налаштовуємось на завтра.

Михайло Переверзій, головний тренер БК “Рівне”.

– Погоджуюся зі словами капітана. Можу тільки привітати “Дніпро” з переконливою перемогою, вибачитися перед нашими уболівальниками, що не змогли ми сьогодні.

Після вчорашньої невдалої гри хлопці були налаштовані, але повністю провалили першу чверть, що і позначилося на ході матчу.

Деякі наші гравці отримали мікротравми, тому сьогодні дали більше пограти молоді.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.