Валерій Плеханов: “Нарешті нам вдалася третя гра баблу”

Валерій Плеханов: "Нарешті нам вдалася третя гра баблу" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Прикарпаття-Говерла»

Степан Лесик, центровий «Прикарпаття-Говерли»:

– Прикро, що програли. Вели половину матчу і вірили в перемогу, старалися, билися. Програли підбирання серйозно, багато дрібних деталей вирішили. Здобули одну перемогу в трьох матчах баблу. Не найгірший результат, але поганий.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Сподобалася гра в захисті і нападі. Програли кінцівку і підбирання на нашому кільці. 21 підбирання це дуже багато для такої гри. Команда билася. Вітаю з хорошою грою.

Максим Нікітін, форвард «Запоріжжя»:

– Дуже гарна гра. Шкода, що дуже рано почалася. Мені здається, що це одна з найцікавіших ігор цього баблу. Напружена гра, інтрига зберігалася до останніх 20-30 секунд. Тренера знаю давно, знаю його вимоги, який він хоче баскетбол бачити. Не було труднощів з адаптацією в команді.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Нарешті нам вдалася третя гра баблу. Нарешті три перемоги у баблі. Нарешті гарний настрій і вистачило фізичних сил. Я дуже вдячний хлопцям за характер. Вони виконали план на гру майже на 75%, а це немало. Ми схибили 14 штрафних кидків. Було б набагато легше, якби влучали. Їдемо додому з гарним настроєм і готуємося до наступного баблу. Дуже подобається зал в Івано-Франківську і умови, в яких проживаємо, граємо, відношення населення і баскетбольної спільноти на іграх. Вдячний за такий прийом.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.