Валерій Плеханов: “Нам дуже допомогли два нових гравці”

Валерій Плеханов: "Нам дуже допомогли два нових гравці" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Рівне»

Василь Чиж, захисник «Рівного»:

– Ми програли. Враження негативні. Далося в знаки те, що в першому матчі виграли +20 у «Запоріжжя». Можливо, переналаштувалися. Не побігли у швидкий відрив, як планували на тренуваннях. Результат на лице.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Є певні моменти, якими можна виправдатися. Можливо, виграли три гри в останньому баблі чи перемогли «Запоріжжя» доволі легко в першому баблі. Сьогодні із 40 хвилин грали 5-6 хвилин в те, що повинні грати в захисті і нападі. Повна втрата концентрації. Можемо тільки поздоровити суперника і вибачитися перед нашими вболівальниками. Будемо готуватися до завтрашньої і післязавтрашньої ігор.

Артем Покоєнко, захисник «Запоріжжя»:

– Важлива для нас перемога. Готувалися майже два тижні. Налаштовуємося на завтрашню гру проти «Політехніки-Галичини», буде дуже важко.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Дуже складна гра. Ми очікували дуже нервової і фізичної гри. Майже весь матч у нас було +10, але це давалось дуже важко. Виконали план на гру. Максимально закрили вільні триочкові суперника, надавили на Джойнера. Це яскраво виражений лідер, закрати його – справа номер один. Виграли підбирання. Відсоток штрафних і триочкових дуже поганий, але є крок вперед. Нам дуже допомогли два нових гравці Максим Нікітін і Ростислав Кабанов. Дуже розраховуємо на них в наступних матчах. Зараз важлива концентрація, не можна розслаблятися. «Політехніка-Галичина» і «Говерла-Прикарпаття» – дуже гарні команди, які йдуть вище нас у турнірній таблиці. Наша задача – не розслаблятися і грати в баскетбол, який дає результат.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.