Одноклубника Леня заарештували за звинуваченням у вбивсті 23-річної дівчини

Одноклубника Леня заарештували за звинуваченням у вбивсті 23-річної дівчини 1 - basket.com.ua

27-річний центровий Ченс Команч та його 19-річна подруга Сакарі Харнден заарештовані агентами ФБР у зв’язку зі зникненням 23-річної Марайни Роджерс, фельдшера з Вашингтона.

Команчу та Харнден буде пред’явлено звинувачення у вбивстві.

Роджерс зникла 6 грудня під час поїздки до Лас-Вегасу. За даними Las Vegas News, востаннє її бачили, коли вона сідала в автомобіль зі своєю подругою Харнден. Дівчину було заарештовано у Лас-Вегасі 13 грудня.

Напередодні зникнення Роджерс Команч грав у матчі G-Ліги в Хендерсоні, штат Невада, всього за 25 кілометрів від Лас-Вегаса. Незабаром після арешту гравця було відраховано зі “Стоктон Кінгз”, фарм-клубу “Сакраменто”. Команч не має права на звільнення під заставу і постане перед судом округу Сакраменто 19 грудня.

Команч не був обраний на драфт НБА 2017 року. 9 квітня він взяв участь у своєму єдиному матчі ліги у складі “Портленд Трейл Блейзерс”. Перед стартом нинішнього сезону Команч підписав контракт з “Сакраменто”, але виходив на паркет лише в матчах G-Ліги.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.