Ранні ігри Михайлюка та Вембаньями, “Мілвокі” приймає “Х’юстон” : прев’ю матчів НБА 17-18 грудня

Ранні ігри Михайлюка та Вембаньями, "Мілвокі" приймає "Х'юстон" : прев'ю матчів НБА 17-18 грудня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Орландо»
Початок: 22:00

«Бостон» у минулому домашньому матчі без проблем розібрався з «Орландо» (128:111). Джейсон Тейтум (30 очок), Пейтон Прітчард (21 очко), Деррік Вайт (19 очок, 8 передач), Джейлен Браун (18 очок) відзначилися в складі «Селтікс». Головний тренер Джо Маззулла на фоні комфортної переваги дав декілька хвилин Святославу Михайлюку і Німасу Куеті, розширивши ротацію до 10 гравців. Джейлен Саггз (19 очок), Франц Вагнер (17 очок), Коул Ентоні (17 очок), Гога Бітадзе (15 очок, 11 підбирань), Паоло Банкеро (14 очок) і Ентоні Блэк (13 очок, 9 підбирань) стали кращими в «Меджик» у першому протистоянні на арені «Селтікс». «Бостон» (19-5) впевнено лідирує в Східній конференції. «Орландо» (16-8) знаходиться в топ-4, але значно поступається в класі супернику і навряд чи зможе взяти реванш.

«Сан-Антоніо» – «Нью-Орлеан»
Початок: 22:30

«Сан-Антоніо» (4-20) перервав серію з 18 поразок у матчі з «Лейкерс» (129:115). Девін Васселл (36 очок), Келдон Джонсон (17 очок, 6 передач), Віктор Вембаньяма (13 очок, 15 підбирань) зробили найбільший внесок в довгоочікуваний успіх «Сперс». Команда Грега Поповича закінчила невдалий відрізок, тому під питання мотивація на матч з «Нью-Орлеаном» (15-11). «Пеліканс» здобули три перемоги поспіль. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас знаходяться в хорошій формі і їдуть в Техас з націленістю здобути позитивний результат.

«Мілвокі» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Мілвокі» (18-7) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Детройтом» (146:114). Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Боббі Портіс і Брук Лопес не мали проблем з аутсайдером, але певну втому накопичили. Крім того, «Бакс» не можна впадати в ейфорію і слід серйозно налаштуватися на «Хюстон» (13-9). «Рокетс» здобули п’ять перемог поспіль, з них дві на виїзді після 8 невдач на чужому паркеті на старті сезону. Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джейлен Грін і Джабарі Сміт навчилися грати на очках чужих вболівальників. Підопічні Іме Ідоки мали на день відпочинку більше, ніж «Мілкові», тому цілком здатні замахнутися на апсет у Вісконсині.

«Фінікс» – «Вашингтон»
Початок: 03:00

«Фінікс» (13-12) програв 4 з останніх 5 матчів. «Санз» втратили на три тижні Бредлі Біла, який знову вибув після через травму після недавнього відновлення. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич, Ерік Гордон раніше здобували більш-менш прийнятний результат без Біла. Підопічні Френка Вогеля збираються робити це знову. «Вашингтон» (4-20) – номінально дуже простий суперник. Хоча в попередній грі «Візардс» сенсаційно розбили міцну «Індіану» (137:123) вдома. Навряд чи Кайл Кузма, Джордан Пул, Таюс Джонс і компанія будуть такими ж вмотивованими в Аризоні, але «Фініксу» заради уникнення труднощів на паркеті в будь-якому разі не слід занадто недооцінювати гостей зі столиці.

«Портленд» – «Голден Стейт»
Початок: 04:00

«Портленд» (6-18) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Далласом» (120:131). Анферні Саймонс, Скут Хендерсон, Джеремі Грант та інші гравці «Трейл Блейзерс» виступили доволі непогано. Фатальною для підопічних Чонсі Біллапса стала друга чверть (24:38), коли суперник оформив ключовий ривок. «Голден Стейт» (11-14) також зіграє другий день поспіль. «Ворріорз» їдуть в Орегон після домашнього протистояння з «Брукліном» (124:120). Зусилля Стефена Каррі (37 очок), Клея Томпсона (24 очки) і Брендіна Подземскі (19 очок) дозволили команді Стіва Керра здобути важливу перемогу. «Голден Стейт» все одно суттєво відстає від зони плей-ін, тому важливо продовжити вдалу серію в Портленді. «Ворріорз» є фаворитом протистояння з «Трейл Блейзерс», але далеко не беззаперечним.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.