Реванш “Сперс” проти “Лейкерс”, зірки “Санз” вдруге зіграють разом: прев’ю матчів НБА 16 грудня

Реванш "Сперс" проти "Лейкерс", зірки "Санз" вдруге зіграють разом: прев'ю матчів НБА 16 грудня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (3-20) має серію з 6 поразок. «Візардс» разом з «Детройтом» і «Сан-Антоніо» є головними претендентами на перший пік наступного драфту. Кайл Кузма, Джордан Пул, Даніло Галлінарі, Дені Авдія – талановиті гравці, але без мотивації вони не здобувають результат. «Індіана» (13-9) програла останній матч проти «Мілвокі» (126:140). Тайріз Халібертон, Беннедикт Матурін, Майлз Тернер, Бадді Хілд постараються повернути «Пейсерз» на переможний шлях. Цілком ймовірно, підопічним Ріка Карлайла це вдасться зробити досить легко.

«Філадельфія» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Філадельфія» у минулому матчі розбила «Детройт» (129:111) на виїзді. Джоел Ембіід (41 очко, 11 підбирань), Тобіас Харріс (21 очко, 7 подборов) і Келлі Убре (17 очок) відзначилися в складі «Сіксерс». Боян Богданович (33 очки) і Кейд Каннингем (21 очко, 7 передач) буди кращими в «Пістонс». Немає вагомих підстав сумніватися в тому, що «Філадельфія» знову здолає «Детройт». У команди Монті Вільямса серія з 21 поразки. Ще одна стане новим антирекордом франшизи «Пістонс» за всю історію.

«Шарлотт» – «Нью-Орлеан»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (7-15) не претендує на рішення високих завдань в нинішньому сезоні. Тим не менш, лідери «Хорнетс» Террі Розір, Майлз Бріджес, Гордон Хейворд достатньо талановиті, щоб команда Стіва Кліффорда перебувала вище відвертих аутсайдерів в таблиці. «Нью-Орлеан» (14-11) претендує на плей-ін в Західній конференції. «Пеліканс» є фаворитом протистояння з «Хорнетс», але Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум і Йонас Валанчюнас не повинні допускати недооцінку суперника, який здатен за це покарати.

«Бостон» – «Орландо»
Початок: 02:30

«Бостон» (18-5) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Клівлендом» (116:107). Джейсон Тейтум (27 очок, 11 підбирань), Джейлен Браун (22 очки), Крістапс Порзінгіс (18 очок), Дрю Холідей (15 очок) і Деррік Вайт (14 очок) внесли найбільший внесок в успіх «Селтікс». Команда Джо Маззулли виграли всі 12 домашніх матчів в цьому сезоні. «Орландо» (16-7) здатен створити проблеми «Бостону», але вибороти перемогу підопічним Джамала Мозлі буде дуже важко. Молоді лідери «Меджик» Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Джейлен Саггз, Франц Вагнер ще не мають достатньо досвіду і класу, щоб впевнено ставити на них навіть проти втомлених «Селтікс» на виїзді.

«Сан-Антоніо» – «Лейкерс»
Початок: 02:30

«Сан-Антоніо» поступився «Лейкерс» (119:122) у минулому домашньому матчі. Віктор Вембаньяма (30 очок, 13 підбирань, 6 блок-шотів), Келдон Джонсон (28 очок, 8 передач) і Малакай Бренем (19 очок) старалися, але все-таки не змогли перервати невдалу серію «Сперс», яка тепер налічує 18 матчів поспіль. Головний тренер «Лос-Анджелеса» Дарвін Хем дав відпочити Леброну Джеймсу. Ентоні Девіс (37 очок, 10 підбирань), Торін Прінс (17 очок), Рії Хачімура (13 очок, 7 підбирань), Д’Анджело Расселл (12 очок, 10 передач) і Остін Рівз (15 очок, 8 передач) добре попрацювали без свого лідера. З поверненням Леброна «Лейкерс» розраховують повторити успішний результат в Техасі.

«Торонто» – «Атланта»
Початок: 02:30

«Торонто» в минулому матчі здолав «Атланту» (135:128) на власному паркеті. Паскаль Сіакам (33 очки, 7 підбирань, 7 передач), Скотті Барнс (27 очок, 10 підбирань, 6 передач), О Джи Анунобі (22 очки), Денніс Шрьодер (17 очок, 7 передач), Якоб Пелтль (15 очок, 13 підбирань, 6 передач) перекидали Трея Янга (35 очок, 17 передач), Деджонте Мюррея (20 очок), Богдана Богдановича (20 очок), Клінта Капелу (17 очок, 10 підбирань), Оньєку Оконгву (13 очок, 8 підбирань) і Саддіка Бея (12 очок, 10 підбирань). «Репторс» і «Хоукс» помінялися місцями в турнірній таблиці. «Торонто» піднявся в зону плей-ін, «Атланта» – випала за її межі. Команда Квіна Снайдера намагатиметься повернутися в топ-10, в той час як мотивація підопічних Дарко Раяковича втриматися там викликає багато сумнівів.

«Мемфіс» – «Х’юстон»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (6-17) через декілька днів зможе розраховувати на Джа Моранта, дискваліфікація якого добігає кінця. Поки що Дезмонд Бейн, Санті Альдама, Заїр Вільямс вимушені обходитися без допомоги франчайз-гравця «Гріззліз». «Х’юстон» (12-9) нещодавно здобув першу гостьову перемогу в сезоні в матчі з «Денвером». «Рокетс» зняли психологічний бар’єр. Фреду Ванвліту, Діллону Бруксу, Альперену Шенгюну і компанії тепер буде куди легше боротися за позитивний результат в Теннессі.

«Фінікс» – «Нью-Йорк»
Початок: 05:00

«Фінікс» (13-11) в минулому матчі поступився «Брукліну» (112:116). Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер вперше зіграли разом за «Санз». Очевидно, що зіркам команди Френка Вогеля потрібен час для налагодження взаємодії на паркеті. «Нью-Йорк» (13-10) втратив на два місяці Мітчелла Робінсона і намагається не випасти з зони плей-офф Східної конфренції. «Нікс» проводять важке турне по Заходу. Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон теоретично можуть влаштувати апсет «Санз», хоча поразка підопічних Тома Тібодо в Аризоні все-таки є більш вірогідним сценарієм.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.