Мінмолодьспорт розробило порядок узгодження та проведення спортивних змагань з глядачами

Мінмолодьспорт розробило порядок узгодження та проведення спортивних змагань з глядачами 1 - basket.com.ua

Міністерство молоді та спорту України розробило додаткові заходи для допуску глядачів на трибуни спортивних змагань із дотриманням умов безпеки.

Такі заходи розроблено відповідно до протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 1 грудня 2023 року № 133.

Очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний інформує, що пропоновані заходи допоможуть усім учасникам почуватись безпечніше та насолоджуватися енергією змагань.

“Жодна телетрансляція не замінить емоції стадіону, але нашим пріоритетом була і буде безпека глядачів. Ми дуже відповідально підійшли до розробки заходів спільно із безпековими структурами. Ми маємо повернути вир емоцій на стадіони так само, як свого часу повернули глядачів у кінотеатри та на концерти”, —  наголошує Матвій Бідний.

Нагадаємо, Федерація баскетболу України була одним з найбільших лобістів питання повернення вболівальників на трибуни – тричі від імені ФБУ направлялись відповідні листи на ім’я міністра молоді і спорту, а 13 листопада президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський звернувся з листом до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо повернення глядачів на трибуни.

Детальніше ознайомитися з додатковими заходами безпеки для організації та проведення в Україні змагань з глядачами можна нижче:

Мінмолодьспорт розробило порядок узгодження та проведення спортивних змагань з глядачами 3 - basket.com.uaМінмолодьспорт розробило порядок узгодження та проведення спортивних змагань з глядачами 5 - basket.com.ua Мінмолодьспорт розробило порядок узгодження та проведення спортивних змагань з глядачами 7 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.