Володимир Холопов: “Причиною нашої поразки стали дві речі”

Володимир Холопов: "Причиною нашої поразки стали дві речі" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Рівне»

Дмитро Тимощук, захисник «Рівного»:

– У нас була неймовірна енергія. Отримав задоволення від гри. Попередні матчі не задавалися так, як хотілося. Ми сьогодні максимально хотіли перемогти. Основним фактором став захист. Намагалися грати в швидкий баскетбол. Дякую команді і тренерам.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Ми мали розмову з хлопцями на рахунок вчорашнього матчу, в якому виграли, але грали не те, що хотіли. Сьогодні хлопці налаштувалися. Непоганий захист був. В більшості випадків робили те, що потрібно. Забивали легкі м’ячі в швидкому відриві. Це дозволило компенсувати помилки в захисті і незабиті штрафні. Сьогодні була команда. Задоволений результатом і в основному грою. Все одно багато помилок і треба працювати. Завтра буде важка гра з господарями.

Нікіта Когут, форвард «Київ-Баскета»:

– Старалися грати на максимумі. В другій чверті стався переломний момент. Наша гра була не такою впевненою, як у суперника. У нас не виходило показувати свою гру, на відміну суперника.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Причиною нашої поразки стали дві речі. Це гра в другій чверті, яка була провальною і фатальною для нас. Дали супернику відчути драйв, вони забили 17 очок зі швидкого відриву і ми не змогли справитися. Плюс промазали 10 штрафних, забили лише 4. 20 втрат зробили, дали зробити 21 підбирання на нашому кошику. З цього склався абсолютно закономірний результат. Ми маємо фактично повний склад, за виключенням одного гравця-лідера. 2 тижні не грав Кінгсбі, 8 місяців – Кисельчук. Ми маємо прізвища, але не маємо якості. Я очікую, коли ми матимемо можливість зіграти повним складом.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.