Артем Сліпенчук: “Хочу вибачитися перед вболівальниками, але не тому що програли”

Артем Сліпенчук: "Хочу вибачитися перед вболівальниками, але не тому що програли" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Політехніка-Галичина»

Ярослав Карпюк, центровий «Політехніки-Галичини»:

– Сьогодні в нас добре полетіли триочкові, з точністю більше 50%. Були втрати непотрібні, але, в принципі, гра складалась нормально. Психологічна атмосфера в команді дуже на високому рівні. Сьогодні святкуємо, завтра готуємося до матчу зі «Старим Луцьком».

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Задоволений результатом і ходом гри. Були різні моменти, коли суперники діставали, але хлопці витримали цей тиск, не збились на індивідуальні дії, грали до кінця командно. Хороша гра, я дуже задоволений.

Нікіта Руслов, захисник «Черкаських Мавп»:

– Перший фактор поразки – захист. Дуже багато дали супернику забити. Вони влучили з хорошим відсотком. Але все йшло від нас. Десь не розуміли один одного, помилились, дозволили влучити з таким відсотком. Треба готуватися до завтрашнього матчу.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Політехніку-Галичину» з заслуженою перемогою. Хочу вибачитися перед вболівальниками за таку гру. Не тому що програли. Програти можно по-різному. Я не можу сказати, що у нас сьогодні були якісь проблеми з відношенням і ми не давали енергетику. Ми старалися, але чомусь на мали концентрації і фокусу на те, що повинні робити. Це частина гри і сезону. Рухаємось далі, аналізуємо помилки.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.