Команди Леня і Михайлюка б’ються за великі гроші: прев’ю матчів плей-офф турніру НБА 5 грудня

Команди Леня і Михайлюка б'ються за великі гроші: прев'ю матчів плей-офф турніру НБА 5 грудня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Індіана» ризикує провести чвертьфінальну гру внутрішньосезонного турніру НБА без розігруючого Тайріза Халібертона, який підхопив застудне захворювання. Лідер «Пейсерз» в нинішньому сезоні набирає 27,0 очка, 3,6 підбирання та 11,8 передачі, тому його потенційна втрата для команди Ріка Карлайла дуже вагома. Тим не менш, на домашньому паркеті Майлз Тернер, Брюс Браун, Обі Топпін, Бадді Хілд, Беннедик Матурін, Ті Джей Макконнелл і Аарон Несміт здатні нав’язати боротьбу «Бостону» навіть без допомоги Халібертона. «Індіана» набирала більше 130 очок в 5 з 6 останніх матчів регулярного чемпіонату. В атаці «Пейсерз» дуже сильні, хоча захист є вразливим місцем команди.

«Бостон» точно зіграє в Індіанаполісі без травмованого Крістапса Порзінгіса. Всі інші ключові гравці «Селтікс» Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей, Ел Хорфорд готові вийти на паркет, щоб вибороти для команди Джо Маззулли путівку в плей-офф внутрішньосезонного турніру в Лас-Вегасі. Скоріш за все, Маззулла знову використає вузьку ротацію і не дасть хвилин Святославу Михайлюку, Ламару Стівенсу та іншим резервістам. Тим не менш, кожен баскетболіст учасників чвертьфіналу отримає по 50 тисяч доларів гарантованої виплати. Ця сума може вирости до 100 тисяч у випадку потрапляння в півфінал (200 тисяч за участь в фіналі і 500 тисяч за перемогу в турнірі). «Індіана» грає вдома, але фаворитом є «Бостон». «Селтікс» розгромили «Пейсерз» (155:104) місяць тому вдома і цілком здатні повторити успішний результат на виїзді.

«Сакраменто» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:00

«Сакраменто» в протистоянні з «Нью-Орлеаном» не зможе розраховувати на травмованого Олексія Леня, під питанням участь Кріса Дуарте. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Харрісон Барнс, Кевін Хертер, Кіган Мюррей і Малік Монк готові вийти на паркет. Всі вони підходять до чвертьфіналу в хорошому настрої, оскільки здолали діючого чемпіона НБА «Денвер Наггетс» (123:117) в останньому матчі регулярного чемпіонату. Домашній паркет також є вагомою перевагою команди Майка Брауна, хоча путівка до півфіналу в Лас-Вегасі навряд чи легко дістанеться каліфорнійському клубу.

«Нью-Орлеан» зіграє в Сакраменто без травмованих Ларрі Ненса і Метта Раяна. Хорошою новиною для фанатів «Пеліканс» є відновлення Сі Джей Макколлума після хвороби легенів. Захисник отримав ігрову практику в регулярному чемпіонаті перед внутрішньосезонним турніром. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Херберт Джонс могли б самотужки боротися за перемогу в протистоянні з «Сакраменто», але наявність в складі Макколлума робить команду Віллі Гріна набагато небезпечнішою в атаці. «Пеліканс» двічі переграли «Кінгз» (129:93, 117:112) в нинішньому сезоні. Це було на очах рідної публіки. В гостях «Нью-Орлеану» буде складніше, хоча певну психологічну перевагу над суперником клуб з Луїзіани отримав.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.