Битва лідерів Заходу, “Маямі” проти “Мілвокі”, “Кінгз” – “Ворріорз”: прев’ю матчів НБА 29 листопада

Битва лідерів Заходу, "Маямі" проти "Мілвокі", "Кінгз" – "Ворріорз": прев'ю матчів НБА 29 листопада 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Чикаго»
Початок: 02:30

«Бостон» (13-4) одноосібно лідирує в Східній конференції. «Селтікс» на тиждень втратили Крістапса Порзінгіса через травму, що є серйозною проблемою з урахуванням великого навантаження на інших зірок Джейсона Тейтума і Джейлена Брауна. Головний тренер Джо Маззулла поки дуже рідко випускає на паркет Святослава Михайлюка, Ламара Стівенса і Делано Бентона, використовуючи ротацію з 8-9 гравців. «Чикаго» (5-13) має серію з 4 поразок. «Буллз» навряд чи врятують нинішній сезон. Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Зак Лавін, Алекс Карузо грають майже без мотивації, оскільки перед дедлайном як мінімум половина з них, скоріш за все опиниться в іншому клубі. Команда Біллі Донована зараз мало що здатна протиставили «Бостону» в гостях.

«Бруклін» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Бруклін» (8-8) претендує на потрапляння в плей-ін. «Нетс» виграли дві останніх домашніх гри проти «Маямі» і «Чикаго». Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кемерон Джонсон здатні ще раз порадувати публіку в Нью-Йорку. «Торонто» (8-9) є сусідом «Нетс» по турнірній таблиці. «Репторс»  можуть випередити команду Жака Вона у випадку перемоги в особистій зустрічі, але під великим питанням бажання Денніса Шрьодера, Паспаля Сіакама, Скотті Барнсі і О Джи Анунобі за будь-яку ціну зробити це.

«Клівленд» – «Атланта»
Початок: 02:30

«Клівленд» (9-8) грає нестабільно останнім часом. «Кавальєрс» потрібна серія перемог, щоб закріпитися в зоні плей-офф. Донован Мітчелл, Даріус Гарленд, Еван Моблі стараються в більшості матчів, але часто підопічним Джей Бі Бікерстаффа не вистачає класу виконавців. «Атланта» (8-8) знаходиться в схожому становищі. Трей Янг, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей втратили цінного помічника в нападі в обличчі Джейлена Джонсона, який пропустить як мінімум місяць через травму. «Клівленд» можна вважати невеликим фаворитом в цій парі за рахунок фактору домашнього паркету.

«Маямі» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Маямі» (10-7) не найкращим чином завершив виснажливе турне, програвши 3 з останніх 5 матчів. «Хіт» повертаються додому, щоб порадувати вболівальників у Флориді. Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Кевін Лав і компанія чекають в гості принципового суперника. «Мілвокі» (12-5) в міжсезоння виміняв з «Портленда» Деміана Лілларда, якого дуже хотів отримати «Маямі». «Бакс» поступово набирають оберти, Ліллард налагоджує комунікацію зі своїм зірковим партнером Яннісом Адетокумбо. В кінці жовтня «Бакс» здолали «Хіт» (122:114) вдома. З тих пір команда Едріана Гріффіна стали грати впевненіше, тому цілком здатна повторити успіх в протистоянні з «Маямі» на виїзді.

«Нью-Йорк» – «Шарлотт»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк (9-7) в минулому матчі поступився «Фініксу» (113:116), перервавши серію з 4 поспіль домашніх перемог. Лідери «Нікс» Джейлен Брансон, Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт і Мітчелл Робінсон налаштовані реабілітуватися перед глядачами на «Медісон Сквер Гарден». «Шарлотт» (5-10) не претендує на рішення високих завдань в цьому сезоні. Під питанням участь у грі головної зірки «Хорнетс» Ламело Болла через травму. У будь-якому випадку, навіть з Боллом у складі команда Стіва Кліффорда буде явним аутсайдером у грі з «Нью-Йорком».

«Міннесота» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Міннесота» (12-4) і «Оклахома-Сіті» (11-5) – доволі несподівані лідери Західної конференції в даний момент. «Тімбервулвз» відірвуться від «Тандер» у випадку домашньої перемоги. В свою чергу, «Оклахома-Сіті» зрівняється з «Міннесотою», якщо виграє на чужому майданчику. Лідери господарів Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс чудово розуміють ціну результату, як і їх колеги-суперники Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен і Джош Гідді. На паркеті очікується напружене протистояння. «Міннесота» є фаворитом, але підопічних Кріса Фінча не слід передчасно записувати в переможці.

«Даллас» – «Х’юстон»
Початок: 03:30

«Даллас» (10-6) програв три з останніх 4 матчів. Календар для команди Джейсона Кідда став складнішим, ніж на початку сезону. Кайрі Ірвінг і Лука Дончич проти конкурентоспроможних суперників не завжди приносять результат своєю домінуючою статистикою, тому для «Маверікс» критично важливим є внесок рольовиків Тіма Хардвея, Гранта Вільямса, Джоша Гріна, Двайта, Павелла та інших. «Х’юстон»  (8-6) має баланс 0-5 в гостях у цьому сезоні. Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джейлен Грін і Джабарі Сміт хочуть нарешті його змінити в кращу сторону. В техаському дербі шанси «Рокетс» на успіх є доволі високими.

«Сакраменто» – «Голден Стейт»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (9-6) відпочивав 4 дні після попереднього матчу з «Міннесотою» (124:111). «Голден Стейт» (8-9) також не грав стільки ж часу, здолавши «Сан-Антоніо» (118:112) 25 листопада. «Кінгз» двічі поступалися «Ворріорз» в цьому сезоні. У Домантаса Сабоніса, ДеАарона Фокса, Харрісона Барнса є велике бажання перервати неприємний тренд. В свою чергу, Стефен Каррі, Клей Томпсон і Ендрю Віггінс намагатимуться в черговий раз переграти «Сакраменто». Допоможе їм в цьому Дреймонд Грін, який нарешті відбув 5-матчеву дискваліфікацію за бійку з гравцями «Міннесоти».

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.