Рання гра контендера, Йокич чекає в гості Вембаньяму: прев’ю матчів НБА 26-27 листопада

Рання гра контендера, Йокич чекає в гості Вембаньяму: прев'ю матчів НБА 26-27 листопада 1 - basket.com.ua

«Мілвокі» – «Портленд»
Початок: 22:30

«Мілвокі» (11-5) йде в групі лідерів Східної конференції. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард прогресують на паркеті в плані зіграності, Брук Лопес, Боббі Портіс, Кріс Міддлтон та інші рольовики також призвичаюються взаємодіяти разом з зірками. Зустріч з «Портлендом» буде принциповою для Лілларда, який перейшов в «Бакс» з цієї команди в міжсезоння. У «Трейл Блейзерс» після травм повернулись на паркет Малкольм Брогдон і Скут Хендерсон, але команда Чонсі Біллапса є одним з головних аутсайдерів НБА і мало що здатна протиставити «Мілвокі» на виїзді.

«Бостон» – «Атланта»
Початок: 01:00

«Бостон» (12-4) програв останній матч проти «Орландо» (96:113), але залишився на першому місці в Східній конференції. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс і Дрю Холідей перестала вражати на паркеті, як на початку сезону. Деякі з лідерів «Селтікс» мають мікротравми через велике навантаження. При цьому головний тренер Джо Маззулла використовує дуже вузьку ротацію і рідко випускає на паркет резервістів Ламара Стівенса, Святослава Михайлюка, Делано Бентона, Німаса Куету. «Атланта» (8-7) в останніх трьох матчах набрала 435 очок. Трей Янг, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей і компанія чудово діють в атаці, але оборона є вразливим місцем команди Квіна Снайдера. «Хоукс» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Вашингтоном» (136:108), що дає серйозну перевагу господарям.

«Мемфіс» – «Міннесота»
Початок: 01:00

«Мемфіс» (3-12) провалює сезон. «Грізлліз» втратили через травми Маркуса Смарта, Люка Кеннарда, Ксавєра Тіллмана та ще ряд ключових гравців. Санті Альдама, Дезмонд Бейн, Бісмак Бійомбо великої загрози для суперників не становлять, хоча підопічні Тейлора Дженкінса вже особливо й не стараються перемагати. «Міннесота» (11-4) дещо несподівано поступилася «Сакраменто» (111:123) в попередній грі, але залишилася на першому місці в Західній конференції. Лідери «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс, Руді Гобер і Карл-Ентоні Таунс, скоріш за все, повернуться на переможний шлях в Мемфісі.

«Нью-Йорк» – «Фінікс»
Початок: 01:00

«Нью-Йорк» (9-6) виграв 4 з останніх 5 матчів, що дозволило команді Тома Тібодо піднятися в зону плей-офф. Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон особливо успішні вдома, де у «Нікс» серія з чотирьох перемог поспіль. «Фінікс» (10-6) здатен нарешті засмутити фанатів в Нью-Йорку. «Санз» виграли 6 матчів поспіль. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич, Грейсон Аллен, Ерік Гордон вже давно звикли грати в неповному зірковому складі без травмованого Бредлі Біла.

«Орландо» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Орландо» (11-5) піднявся в топ-3 Східної конференції після 6 перемог поспіль. Молоді лідери «Меджик» Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз і Коул Ентоні демонструють націленість боротися за плей-офф. «Шарлотт» на чолі з Ламело Боллом продовжує перебудову. «Хорнетс» (5-9) здобули дві перемоги поспіль, але все одно не вибралися з нижньої частини турнірної поразки. Цілком ймовірно, вдалий відрізок підопічних Стіва Кліффорда закінчиться у Флориді.

«Бруклін» – «Чикаго»
Початок: 02:30

«Бруклін» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Маямі» (112:97). Мікал Бріджес (24 очки), Кемерон Джонсон (19 очок, 10 підбирань), Фінни-Сміт (16 очок), Спенсер Дінвідді (14 очок, 11 передач) і Ніколас Клекстон (13 очок) продемонстрували двозначну результативність в складі «Нетс». «Чикаго» відпочивав на день більше після попередньої гри з «Торонто» (108:121). Це вагомий фактор, але навряд чи ключовий. Зірки «Буллз» Зак Лавін, Нікола Вучевич, Демар Дерозан провалюють сезон і не становлять великої загрози для більшості суперників.

«Клівленд» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Клівленд» зіграє «бек-ту-бек» після зустрічі з «Лейкерс» (115:121). «Кавальєрс» не вдалося засмутити свою колишню зірку Леброна Джеймса, який приїхав в рідний штат у складі «Лос-Анджелеса». Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд намагатимуться порадувати публіку Огайо у грі проти «Торонто». Шанси на успіх у підопічних Джей Бі Бікерстаффа доволі високі. Лідери «Репторс» Денніс Шрьодер, Скотті Барнс, Паспіль Сіакам часто страждають від нестачі мотивації в нинішньому сезоні.

«Денвер» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Денвер» (10-6) програв 4 з останніх 5 матчів. Спад в «Наггетс» більш серйозний, ніж здавалося декілька днів тому. Все-таки втрата Джамала Мюррея через травму суттєво позначилася на боєздатності команди Майка Мелоуна. Старань Ніколи Йокича, Аарона Гордона і Майкла Портера не завжди вистачає для досягнення позитивного результату. «Сан-Антоніо» (3-13) програв 11 разів поспіль. Рано чи пізно «Сперс» на чолі з Віктором Вембаньямою перервуть невдалу серію, але навряд чи це станеться в гостях проти діючих чемпіонів ліги.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.