Рання гра команди Михайлюка, “Голден Стейт” проти Вембаньями: прев’ю матчів НБА 24-25 листопада

Рання гра команди Михайлюка, "Голден Стейт" проти Вембаньями: прев'ю матчів НБА 24-25 листопада 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Бостон»
Початок: 21:30

«Орландо» виграв 5 матчів підряд перед паузою на День подяки. «Меджик» перебувають в прекрасній формі. Молоді лідери команди Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні і Джейлен Саггз становлять загрозу навіть для контендерів. «Бостон» вирвав перемогу в поередній грі з «Мілвокі» (119:116), але в цілому не вражав останнім часом. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей виглядали дещо втомленими. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла не завжди випускає на паркет резервістів Святослава Михайлюка, Ламара Стівенса, Делано Бентона, хоча вони могли б частково зняти навантаження з лідерів.

«Мемфіс» – «Фінікс»
Початок: 00:00

«Мемфіс» (3-11) провалює сезон. Навіть повернення Джа Моранта в грудні після дискваліфікації навряд чи дозволить «Гріззліз» виправити турнірне становище. В команді Тейлора Дженкінса травмовані ключові гравці – Бен Кларк, Люк Кеннард, Ксавьєр Тіллман, Маркус Смарт. Дезмонд Бейн, Бісмак Бійомбо, Санті Альдама, Заїр Вільямс самотужки не справляються с сильними суперниками. «Фінікс» видав серію з 5 перемог. Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер і Юсуф Нуркич призвичаїлися грати без Бредлі Біла. Команда Френка Вогеля здатна здолати «Мемфіс» на класі без особливих проблем.

«Нью-Йорк» – «Маямі»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (8-6) більш-менш розігрався після провалу стартової частини сезону. «Нікс» знаходяться в зоні плей-офф Східної конфреренції. Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон вмотивовані битися за позитивний результат в кожній грі, хоча не завжди виходить його досягати. «Маямі» (10-5) також невиразно виглядав на початку чемпіонату. «Хіт» втратили через травму Тайлера Хірро, але Джиммі Батлер, Кайл Лоурі, Бем Адебайо згуртувалися і виграли 9 з 10 останніх матчів. «Нью-Йорк» здатен нав’язати супротив «Маямі» і за рахунок фактору домашнього паркету вважається невеликим фаворитом в цій парі.

«Торонто» – «Чикаго»
Початок: 02:30

«Торонто» (7-8) грає без особливого ентузіазму. Лідери «Репторс» Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам, Скотті Барнс і О Джи Анунобі в основному радують власних фанатів в матчах з кризовими суперниками, яким зараз є «Чикаго». «Буллз» (5-11) – одне з головних розчарувань сезону. Демар Дерозан, Нікола Вучевич і Зак Лавін не особливо налаштовані виправляти ситуацію, оскільки їх зіркове тріо, цілком ймовірно, розпадеться перед дедлайном.

«Індіана» – «Детройт»
Початок: 03:00

«Індіана» зазнала прикрої поразки від «Торонто» (131:132) в минулому матчі. «Пейсерз» перед цим в гостях перекидали «Атланту» (157:152). Тайріз Халібертон, Бадді Хілд, Беннедикт Матурін чудово грають в нападі, але в захисті у підопічних Ріка Карлайла є серйозні проблеми. «Детройт» навряд чи цим скористається. «Пістонс» (2-13) мають серію з 12 поразок. Малоймовірно, що Кейд Каннінгем, Осар Томпсон і компанія перервуть її в Індіанаполісі.

«Мілвокі» – «Вашингтон»
Початок: 03:00

«Мілвокі» не зміг переграти «Бостон» (116:119) перед паузою на день подяки, але в цілому команда Едріана Гріффіна почала демонструвати якісний баскетбол. Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо нарешті налагодили комунікацію на паркеті, допомога Брука Лопеса, Боббі Портіса, Кріса Міддлтона та інших рольовиків «Бакс» все частіше не розчаровує. «Вашингтон» (2-12) відверто «зливає» сезон. Лідери «Візардс» Джордан Пул і Дені Авдія навіть при наявності бажання мало що можуть протиставити Яннісу І Лілларду.

«Міннесота» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Міннесота» (11-3) продовжує лідирувати на Заході. Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс майже не втрачали очки під час виїзного турне. Вдома «Тімбервулвз» взагалі не збираються оступатися. «Сакраменто» двічі програв «Нью-Орлеану» (93:129, 112:117). Домантас Сабоніс і ДеАарон Фокс раптово знітилися на паркеті. «Кінгз» мали серію з шести перемог, але виїзд в Луїзіану залишає багато питань щодо поточної форми підопічних Майка Брауна.

«Х’юстон» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Х’юстон» програв три гостьові матчі в Каліфорнії. Після повернення додому «Рокетс» відразу здолали «Мемфіс» (111:91). Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Джабарі Сміт, Фред Ванвліт і Діллон Брукс налаштовані ще раз порадувати власних фанатів, хоча «Денвер» – суперник більш сильний у порівнянні з «Мемфісом». «Наггетс» (10-5) програли 3 з останні4 4 матчів. Команда Майка Мелоуна залишається в топ-3 Заходу. «Денвер» переживає міні-спад, з якого Нікола Йокич, Майкл Портер, Кентавіус Колдвелл-Поуп і Аарон Гордон збираються якнайшвидше вийти.

«Голден Стейт» – «Сан-Антоніо»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (7-9) перебуває за межами зони плей-ін. Домінування Стефена Каррі часто не вистачає «Ворріорз» для досягнення позитивного результату. Клей Томпсон, Ендрю Віггінс, Даріо Шарич, Кріс Пол та інші партнери Каррі дуже нестабільні. «Сан-Антоніо» програв 10 разів поспіль. В останнє «Сперс» перемагали майже місяць тому, коли двічі здолали «Фінікс» на виїзді. Віктор Вембаньяма і компанія можуть налаштуватися влаштувати апрет іменитому супернику після тривалого невдалого відрізка, хоча навіть кризові «Ворріорз», цілком ймовірно, переграють «Сан-Антоніо».

«Кліпперс» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:30

«Кліпперс» виграли три матчі поспіль з Джеймсом Харденом в складі. Джеймс не особливо вражав на паркеті, але слід відзначити, що захисник знаходить свою роль поряд з Полом Джорджем, Каваєм Ленардом і Расселом Вестбруком. «Лос-Анджелес» має довести стабільність на довгій дистанції. «Нью-Орлеан» виграв 4 з останніх 5 матчів. Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас і Брендон Інгрем звикли грати без Сі Джей Макколлума, який лікує проблеми з легенями. «Пеліканс» – аутсайдер в протистоянні з «Кліпперс», але підопічних Віллі Гріна не слід заздалегідь списувати з рахунків.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.