Володимир Журжій: “Не буду говорити команді все, що в мене дійсно на душі. Думаю, настав час змін”

Володимир Журжій: "Не буду говорити команді все, що в мене дійсно на душі. Думаю, настав час змін" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Старий Луцьк» – «Київ-Баскет»

Вадим Заплотинський, форвард «Київ-Баскета»:

– Враження тільки позитивні. Ми виграли. Зробили те, що планували. Вчора нас вибили з колії травма Кінгсбі, Байнум не грав. Сьогодні зібралися і показали все, що могли.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Дякую гравцям за те, що виконали на 100% те, про що домовлялися. Кожен проявив чоловічий характер. У нас є молоді гравці віком 19-21 рік. Не було впевненості, що вони витримають тиск. Ми виглядали як команда, боролись за кожен м’яч, кожен брав відповідальність. Задоволений тим, як виграли. Якщо провалювались і загравались, то змінювали свою тактику і не давали супернику підібратися. На жаль, втрати були такі ж безглузді, як і вчора. Трохи менше, ніж вчора, але мінімум половина було безглуздих.

Олександр Прозапас, захисник «Старого Луцька»:

– Одні негативні емоції. Почали матч одразу з -22. Травмовані два легіонери. Бажаю здоров’я їм, хай якнайшвидше повертаються на майданчик. Неприпустимо давати супернику так підбирати на нашому щиті. Не можна здаватися. Треба боротися до кінця. Не вистачило психології і фізичного стану, що дуже дивно. Хочеться вибачитися перед вболівальниками, які дивилися і підтримували.

Володимир Журжій, головний тренер «Старого Луцька»:

– Вітаю «Київ-Баскет» з хорошою грою і перемогою. Вони принизили нас, не маючи в ростері двох основних гравців. Можливо, хтось думав, що «Київ-Баскет» не буде грати в баскетбол без двох основних гравців, але вони грали добре. Претензії абсолютно до всіх. Абсолютне безволля команди, яка взагалі не тримала удар, дозволяла супернику робити все, що їм хотілося. За статистикою програли 15 підбирань. Статистика повністю показує, що відбувалося на майданчику.

Не знаю, чи гратиме Коров’яков завтра, десь він вдарився. Питання в характері команди, чи може вона грати без лідера і взагалі грати в баскетбол. Багато що хочеться сказати команді, але не буду сьогодні говорити все, що в мене дійсно на душі. Думаю, що настав час змін. Готуємося до завтрашнього матчу, тренерський штаб намагається робити свою роботу. Це не впливає на фізичний стан. «Київ-Баскет» сьогодні грав другий матч, ми – перший, але не думаю, що хтось замислився про це з людей, які бачили матч. У мене таке враження, що «Київ-Баскет» виглядав свіжіше ніж ми, маючи дуже обмежену ротацію. Я не думаю, що це є проблемою.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.