“Бостон” проти “Мілвокі”, “Лейкерс” приймають “Даллас” і ще 12 ігор: прев’ю матчів НБА 23 листопада

"Бостон" проти "Мілвокі", "Лейкерс" приймають "Даллас" і ще 12 ігор: прев'ю матчів НБА 23 листопада 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Орландо» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Торонто» (126:107). «Меджик» здобули четверту перемогу поспіль і перебувають в чудовій формі, але Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Коул Ентоні і Джейлен Саггз накопичили втому. «Денвер» постарається цим скористатися. Лідери «Наггетс» Нікола Йокич, Майкл Портер і Аарон Гордон відпочивали на день більше, ніж їх суперники.

«Шарлотт» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Шарлотт» здолав «Бостон» (121:118 ОТ), але залишився в топ-3 команд Східної конференції. Ламело Болл, Гордон Хейворд і Майлз Бріджес просто скористалися втомою суперника. «Хорнетс» можуть продовжити вдалу серію, оскільки «Вашингтон» взагалі невмотивований. «Візардс» програли 6 разів поспіль. Немає ознак того, що Дені Авдія, Джордан Пул і Кайл Кузма відчайдушно намагатимуться змінити ситуацію.

«Атланта» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Атланта» зіграє «бек-ту-бек» після зустрічі з «Індіаною» (152:157). Трей Янг, Деджонте Мюррей і Богдан Богданович програли надзвичайно результативну перестрілку суперникам. З нападом у «Хоукс» було все в порядку, але головному тренеру Квіну Снайдеру треба уділити увагу захисту. «Бруклін» – достатньо талановита команда. Лідери «Нетс» Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Ніколас Клекстон і Лонні Вокер відпочивали на два дні більше, що є серйозною перевагою гостей.

«Бостон» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Бостон» оступився у попередній грі з «Шарлотт» (118:121 ОТ), але залишився на вершині турнірної таблиці Сходу. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла давав значне навантаження Джейсону Тейтуму, Джейлену Брауну і Крістапсу Порзінгісу, а також мало випускав резервістів Святослава Михайлюка, Делано Бентона, Німаса Куету та інших, що частково вплинуло на результат. «Мілвокі» здобув 5 перемог поспіль. «Бакс» нарешті набирають домінуючий хід з Яннісом Адетокумбо і Деміаном Ліллардом. «Селтікс» матимуть проблеми, якщо лідери команди повноцінно не відновили сили.

«Індіана» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Індіана» проведе «бек-ту-бек» після феєричного матчу з «Атлантою» (157:152). Тайріз Халібертон оформив вражаючий дабл-дабл з 37 очок і 16 передач, Бадді Хілд Майлз Тернер, Беннедик Матурін, Аарон Несміт, Обі Топпін непогано йому допомагали. «Торонто» також зіграє другий день поспіль. Лідери «Репторс» Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам і Скотті Барнс нічого не протиставили «Орландо» (107:126). В Індіанаполісі у підопічних Дарко Раяковича також мало шансів на успіх.

«Клівленд» – «Маямі»
Початок: 02:30

«Клівленд» зіграє «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Філадельфії» (122:119 ОТ). Даріус Гарленд (32 очки, 8 передач), Джарретт Аллен (26 очок, 13 підбирань), Макс Струс (20 очок, 6 передач) і Эван Моблі (18 очок, 12 підбирань) набрали потужну статистику в складі «Кавальєрс». «Маямі» мав на день відпочинку більше. Свіжість «Хіт» може стати важливим фактором, оскільки Джиммі Батлер, Бам Адебайо і компанія повноцінно готувалися до виїзного поєдинку в Огайо.

«Міннесота» – «Філадельфія»
Початок: 03:00

«Міннесота» (10-3) лідирує в Західній конференції. «Тімбервулвз» втратили через травму Джейдена Макденіелса, але Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс готові здобувати результат для команди Кріса Фінча без нього. «Філадельфія» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Клівлендом» (119:122 ОТ). У складі «Сіксерс» відсутній Келлі Убре, який для команди Ніка Нерса не менш важливий, ніж Макденіелс для господарів. Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс їдуть в Міннеаполіс на фоні втоми, що може вилитися в другу поразку поспіль.

«Нью-Орлеан» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» несподівано каменя на камені не залишив від «Сакраменто» (129:93) пару днів тому. Навряд чи «Пеліканс» буде так легко в матчі-реванші, тому Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас повинні налаштовуватися на серйозну боротьбу. Склалося враження, що головний тренер «Кінгз» Майк Браун пожертвував результатом на фоні щільного календаря. Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс і компанія трохи відпочили, що дозволить їм бути більш конкурентними на паркеті.

«Оклахома» – «Чикаго»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (10-4) виграла 5 матчів поспіль і йде на другому місці в Західній конференції. Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді і Чет Холмгрен збираються продовжити домінуючу серію. «Чикаго» не виглядає серйозною перепоною для «Тандер». «Буллз» (5-10) провалюють сезон, зірки команди Зак Лавін, Нікола Вучевич, Демар Дерозан грають неефективно і без особливої мотивації.

«Сан-Антоніо» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» без шансів програв «Кліпперс» (99:124) у попередній грі. Віктор Вембаньяма набрав всього 9 очок, Келдон Джонсон (22 очки, 10 підбирань) і Чеді Осман (17 очок) своєю результативністю не допомогли «Сперс» уникнути 9 поразки поспіль. «Кліпперс» поступово набирають обороти після обміну Джеймса Хардена, який зіграється з Полом Джорджем, Каваєм Ленардом і Расселом Вестбруком. Скоріш за все, «Лос-Анджелес» знову переграє «Сан-Антоніо».

«Х’юстон» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Х’юстон» зазнав трьох гостьових поразок від «Кліпперс», «Лейкерс» і «Голден Стейт». Перед цим «Рокетс» виграли 6 раз поспіль вдома. Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Джабарі Сміт, Фред Ванвліт і Діллон Брукс повертаються в Техас і чекають в гості одну з гірших команд Заходу. «Мемфіс» втратив через травми Маркуса Смарта, Люка Кеннарда і Ксавьєра Тіллмана в додачу до дискваліфікації Джа Моранта. «Гріззліз» навряд чи зможуть щось протиставити «Рокетс» в даний момент.

«Портленд» – «Юта»
Початок: 05:00

«Портленд» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Фінікса» (107:120). В склад після травми повернувся Малкольм Брогдон, що є серйозною допомогою для Джеремі Гранта, Деандре Ейтона і Шейдона Шарпа. Скут Хендерсон поки не готовий грати. «Трейл Блейзерс» видали серію з 8 поразок. «Юта» – суперник, проти якого цей відрізок може перерватися. «Джаз» (4-10) провалюють сезон. Немає великої впевненості в тому, що Лаурі Маркканен, Джон Коллінз і Джордан Кларксон здатні стабільно здобувати результат навіть проти лотерейних команд.

«Фінікс» – «Голден Стейт»
Початок: 05:00

«Фінікс» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Портлендом» (120:107). Кевін Дюрант, Девін Букер і Юсуф Нуркич без особливих проблем здолали аутсайдера і не витратили занадто багато сил. «Голден Стейт» відпочивав на день більше, ніж «Санз», «Ворріорз» нарешті перервали серію з 6 поразок в попередній грі з «Х’юстоном» (121:116). Стефен Каррі (32 очки) традиційно став кращим в складі команди Стіва Керра. Рольовики не вражали, але слід відзначити Клея Томпсона (20 очок), який провів найрезультативніший матч сезону. Томпсон, Даріо Шарич, Кріс Пол, Ендрю Віггінс повинні якісніше допомогти Каррі, інакше шансів на перемогу в Арізоні буде дуже мало.

«Лейкерс» – «Даллас»
Початок: 05:30

«Лейкерс» проведуть «бек-ту-бек» після домашньої зустрічі з «Ютою» (131:99). Леброн Джеймс і Ентоні Девіс на класі розібралися з кризовим суперником, забезпечивши «Лос-Анджелесу» перевагу +21 ще в першій половині. У зірок господарів залишиться чимало сил на «Даллас». «Маверікс» програли 3 з останніх 4 матчів. Команда Джейсона Кідда все ще перебуває в топ-4 таблиці Заходу, але це триватиме недовго, якщо Лука Дончич і Кайрі Ірвінг знову не почнуть здобувати результат.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.