“Філадельфія” проти “Клівленда”, “Лейкерс” приймають “Юту”: прев’ю матчів НБА 22 листопада

"Філадельфія" проти "Клівленда", "Лейкерс" приймають "Юту": прев'ю матчів НБА 22 листопада 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Торонто»
Початок: 02:00

«Орландо» (8-5) здобув три перемоги поспіль і піднявся в зону плей-офф Східної конференції. Чимала кількість суперників сприймає «Меджик» як команду в процесі перебудови, за що вони болісно поплатилися. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейден Саггз, Коул Ентоні грають зріло, не дивлячись на свій молодий вік. «Торонто» (6-7) достатньо талановитий щоб не бути на самому дні таблиці. При цьому лідери «Репторс» Паскаль Сіакам, О Джи Анунобі, Денніс Шрьодер і Скотті Барнс не готові вирішувати серйозній завданні. З мотивацію у підопічних Дарко Раяковича також є проблеми, тому гості є аутсайдером в цій парі.

«Атланта» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Атланта» (6-6) переживає спад після відносно вдалого відрізку. «Хоукс» програли вдома «Філадельфії» на «Нью-Йорку». Третя поспіль втрата очок на очах власних фанатів не входить в плани Трея Янга, Клінта Капели і Деандре Хантера, але «Індіана» здатна створити їм проблеми. «Пейсерз» (7-5) знаходяться в зоні плей-офф і намагаються наздогнати контендерів Сходу. З мотивацією у Тайріза Халібертона, Майлза Бріджеса і Беннедикта Матуріна не повинно бути проблем, що є поганою новиною для нестабільної «Атланти».

«Філадельфія» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (10-3) пару разів оступилася після втрати через травму Келлі Убре, але знову знайшла свій ритм. Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс здобули для «Сіксерс» дві перемоги поспіль. Підопічні Ніка Нерса хочуть продовжити серію проти «Клівленда». «Кавальєрс» (7-6) перебувають в непоганій формі. Команда Джей Бі Бікерстаффа виграла три матчі поспіль. Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд здатні нав’язати супротив «Сіксерс», хоча виграти в Пенсільванії їм буде дуже важко.

«Фінікс» – «Портленд»
Початок: 04:00

«Фінікс» (7:6) більш-менш призвичаївся грати в неповному зірковому складі. Зараз у «Санз» травмований Бредлі Біл. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич, Грейсон Аллен і Ерік Гордон здобули три перемоги поспіль без нього. В гості до підопічних Френка Вогеля завітає аутсайдер Західної конференції. «Портленд» (3-10) має серію з 7 поразок. «Трейл Блейзерс» не особливо налаштовані її переривати, хоча лідери команди Малкольм Брогдон і Скут Хендерсон теоретично можуть повернутися на паркет після травм в Аризоні і це може стати додатковим мотивуючим фактором для підопічних Чонсі Біллапса.

«Лейкерс» – «Юта»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (8-6) виграли 4 з 5 останніх матчів. Гра «Лос-Анджелеса» далека від ідеалу. Леброн Джеймс і Ентоні Девіс отримують не завжди отримують якісну допомогу від Д’Анджело Рассела, Остіна Рівза, Руї Хачімури та інших рольовиків. Тим не менш, вдома підопічні Дарвіна Хема діють впевнено – баланс 6-1. Це погана новина для «Юти» (4-9), яка в цілому безпомічна як на своєму, так і на чужому паркеті. «Джаз» провалюють сезон, хоча лідери команди Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон і Джон Коллінз достатньо талановиті, щоб як мінімум боротися за плей-ін. Скоріш за все, команду Вілла Харді чекає чергова поразка в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.