Михайло Переверзій: “Чотири гравці забили нам всі очки. Я навіть не знаю, що сказати”

Михайло Переверзій: "Чотири гравці забили нам всі очки. Я навіть не знаю, що сказати" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Прикарпаття-Говерла»

Павло Горобченко, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Дуже гарно зіграли у другій половині. Ми стали дотримуватися своїх правил у захисті, грали як сказав тренер. З захисту почали бігти у напад, і у нас виходило. Було бажання, ми перемогли. Ми їхали сюди за двома перемогами. «Рівне» гарно грає, вони добре грали три чверті з «Дніпром». У нас теж великі амбіції, а не 7-8 місце. Ми їхали сюди за двома перемогами.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– На мою думку, тільки захист у другій половині зіграв роль. Пропустили 29 очок. Це допомогло нам сьогодні виграти. Готуємося до наступного баблу.

Олександр Шепелев, центровий «Рівного»:

– Хочу вибачитися перед вболівальниками Дві домашні поразки – неприпустимо для нашого клубу. Ми дуже розчаровані цим туром. Я навіть не можу пояснити, чому на домашніх турах у нас купа втрат і дитячих помилок. Будемо працювати, щоб виправити це.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Не вистачило правильного виконання захисних дій нашими гравцями на пік-н-роллах. Чотири гравці забили нам всі очки. Я навіть не знаю, що сказати. Будемо розбирати ці помилки, виправляти на тренуваннях. Маю надію, що в наступних матчах гратимемо по-іншому. Можливо, наші хлопці дуже хотіли показати хорошу гру в домашньому баблі, але не вийшло.

В четвертій чверті збилися на незрозумілу індивідуальну гру. Були непідготовлені атаки. В кінці все могло бути по-іншому, але «Говерла» заслужено виграла, з чим її вітаю. Вибачаюсь перед нашими вболівальниками. Маю велику надію, що далі будемо їх радувати. Можливо, перегоріли через те, що вперше в Суперлізі грали бабл вдома.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.