Янніс проти Дончича, реванш “Голден Стейт” і “Оклахоми”: прев’ю матчів НБА 19 листопада

Янніс проти Дончича, реванш "Голден Стейт" і "Оклахоми": прев'ю матчів НБА 19 листопада 1 - basket.com.ua

«Шарлотт» – «Нью-Йорк»
Початок: 01:00

«Шарлотт» і «Нью-Йорк» проведуть «бек-ту-бек». «Хорнетс» вийдуть на паркет після домашньої поразки від «Мілвокі» (99:130). Черговий результативний виступ Ламело Болла (37 очок) та повернення в ротацію Майлза Бріджеса не допомогли команді Стіва Кліффорда. «Нікс» зіграють відразу після впевненої перемоги над «Вашингтоном» (120:99). Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт і Джейлен Брансон перебувають в чудовій формі, тому розраховують продовжити вдалу серію в Північній Кароліні.

«Нью-Орлеан» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» зіграє «бек-ту-бек» після перемоги над діючим чемпіоном НБА «Денвер Наггетс» (115:110). Зайон Вільямсон (26 очок, 6 передач), Йонас Валанчюнас (22 очки, 8 підбирань) і Брендон Інгрем (21 очок, 8 передач) добре попрацювали. Невідомо, чи випустить головний тренер «Пеліканс» Віллі Грін Вільямсона на паркет другий день підряд. Втома господарів є серйозним фактором. «Міннесота» відпочивала на два дні більше після попереднього матчу з «Фініксом» (115:133). «Тімбервулвз» перервали серію з 7 перемог, але Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер і Ентоні Едвардс налаштовані почати нову після однієї невдачі.

«Мілвокі» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Мілвокі» вийде на майданчик другий день підряд після гостьової перемоги над «Шарлотт» (130:99). Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо знову грали разом, оскільки останній відновився після мікротравми. Зірки «Бакс» не витратили багато сил, їм непогано допомогли Брук Лопес, Кріс Міддлтон, Боббі Портіс і Малік Бізлі. «Даллас» відпочивав три дні після минулого матчу з «Вашингтоном» (130:117). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг мали змогу як слід підготуватися до протистояння з Ліллардом і Яннісом, але на легку прогулянку «Маверікс» навряд чи слід розраховувати.

«Сан-Антоніо» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Сакраменто» (120:129). Серія поразок «Сперс» досягла 7 матчів. Віктор Вембаньяма, Келдон Джонсон і Зак Коллінз мають шанси нарешті її перервати. В гості до команди Грега Поповича завітає головний аутсайдер Західної конференції. «Мемфіс» (2-9) втратив через травму Маркуса Смарта, що фактично є вироком для команди Тейлора Дженкінса. Франчайз-гравець «Гріззліз» Джа Морант відбуде дискваліфікацію тільки в середині грудня, центровий Стівен Адамс вибув до кінця сезону. Дезмонд Бейн, Санті Альдама, Заїр Вільямс теоретично можуть ненадовго порадувати власних фанатів і обіграти «Сан-Антоніо» (3-9), але виключно за рахунок слабкості і втоми суперника.

«Чикаго» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Чикаго» має серію з трьох поразок. Дуже багато новин з’являється про можливий обмін ключових гравців «Буллз» Зака Лавіна, Демара Дерозана і Алекса Карузо, що не допомагає виправити ситуацію. Головний тренер Біллі Донован поки не втрачає посаду, але його майбутнє в організації «Чикаго» залишається під великим питанням. «Маямі» видав відрізок з 7 перемог поспіль. Джиммі Батлер і Бем Адебайо здобувають результат для «Хіт», незважаючи на травму Тайлера Хірро. Гості – явний фаворит зустрічі.

«Голден Стейт» – «Оклахома»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» і «Оклахома-Сіті» зіграють в Сан-Франциско вдруге поспіль. Перше побачення завершилося впевненою перемогою «Тандер»  з рахунком 128:109. Шей Гілджес-Александер (24 очки, 7 передач), Джош Гідді (19 очок), Джейлен Вільямс (16 очок), Чет Холмгрен (13 очок, 10 підбирань) і Айзея Джо (23 очок) стали кращими в команді Марка Дегнолта. В складі «Ворріорз» відзначилися Джонатан Кумінга (21 очко), Кріс Пол (15 очок, 8 передач), Брендін Подземскі (13 очок, 8 підбирань) і Кевон Луні (13 очок, 11 підбирань). Господарі будуть грати без дискваліфікованого Дреймонда Гріна, але не виключене повернення на паркет Стефена Каррі після мікротравми, хоча навіть з ним команді Стіва Керра буде важко взяти реванш у «Тандер».

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.