Вища ліга: результати матчів 18 листопада

Вища ліга: результати матчів 18 листопада 1 - basket.com.ua

У суботу, 18 листопада, відбулись чергові матчі регулярного чемпіонату чоловічої Вищої ліги.

В центральному матчі дня у Львові команд з першої трійки турнірної таблиці Самбір обіграв Ніко-Баскет 86:76, здобувши десяту перемогу в сезоні. У переможців Максим Воробйов набрав 20 очок, а Олексій Адедиран був близький до тріпл-даблу з 10 очками, 10 підбираннями та 8 передачами. Владислав Орзул у Ніко-Баскета набрав 26 очок.

Прометей також здобув 10 перемогу, обігравши Львівську Політехніку 113:65. Вже в першій чверті, яку Прометей виграв 35:6, команда Олександра Пащенка здобула комфортну перевагу, далі спокійно вигравши. У переможців дабл-дабл оформив Дмитро Триколенко – 12 очок та 14 підбирань.

Ще в одному матчі ДіДіБао, виграючи весь матч у Політехніка, маючи максимально перевагу 10 очок, втримав перемогу, хоча в кінцівці Владислав Цицора кидав триочковий на перемогу, але влучив в дугу 77:75.

В Пущі-Водиці в матчі двох команд з верхньої половини турнірної таблиці Селф Мейд обіграв СумДУ 87:83. Кияни більшість часу були попереду, але СумДУ тримались у грі, в останній чверті вийшли вперед, і інтрига трималась до кінця. В підсумку Селф Мейд виграв 4 очки.

Потужний матч у переможців провів Даниїл Овчаренко, який до свого активу записав 23 очки та 16 підбирань.

В інших матчах Харківські Соколи здобули впевнену перемогу над Хмельницьким 74:55, а столичний Push Team-НУФВСУ переграв Push-ЦДУ 82:78.

Ігровий тиждень у чоловічій Вищій лізі продовжиться в неділю, 19 листопада. В рамках регулярного чемпіонату буде зіграно ще шість матчів, в тому числі у Львові зустрінуться лідери чемпіонату Прометей та Самбір.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ВИЩОЇ ЛІГИ

Спортивна база Сокіл, Пуща-Водица

Селф Мейд – ЗСО-СумДУ 87:83 / статистика

Харківські Соколи – Хмельницький 74:55 / статистика

Push-ЦДУ – Push Team-НУФВСУ 78:82 / статистика

ПС Галичина, Львів

Ніко-Баскет – Самбір 76:86 / статистика

Прометей – Львівська Політехніка 113:65 / статистика

Політехнік – ДіДіБао 77:75 / статистика

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.