Михайлюк їде в гості до колишнього клубу, “Кліпперс” проти “Рокетс”: прев’ю матчів НБА 18 листопада

Михайлюк їде в гості до колишнього клубу, "Кліпперс" проти "Рокетс": прев'ю матчів НБА 18 листопада 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Вашингтон програв чотири рази поспіль і разом з «Детройтом» знаходиться на дні таблиці Східної конференції. Лідерів «Візардс» Джордана Пула, Дені Авдію і Кайла Кузму влаштовує подібна ситуація. Від підопічних Веса Ансельда ніхто не вимагає результат в цьому сезоні, чого не скажеш про «Нью-Йорк». «Нікс» трохи покращили турнірне становище, вигравши 4 з останніх 5 матчів. Джуліус Рендл, Джайлен Брансон і Ар Джей Барретт не повинні зіткнутися з проблемами в Вашингтоні, якщо тільки у господарів несподівано не з’явиться мотивація.

«Шарлотт» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Шарлотт» вперше в сезоні зіграє з форвардом Майлзом Бріджесом в складі, який пропустив рік  через домашній арешт за насилля проти дівчини і відбув 10 матчів дискваліфікації на початку нинішнього чемпіонату. Форма Бріджеса є загадкою, хоча навряд чи він відразу серйозно допоможе Ламело Боллу, Гордону Хейворду і Пі Джей Вашингтону. «Мілвокі» їде в гості до «Хорнетс» не в кращому стані. Зв’язка Деміана Лілларда і Янніса Адетокумбо працює невпевнено, часто хтось з зірок вибуває через мікротравми. «Бакс» повинні розбиратися з суперниками рівня «Шарлотт» на класі, але теоретично у підопічних Едріана Гріффіна можуть виникнути проблеми.

«Атланта» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Атланта» знаходиться в зоні плей-ін Сходу з балансом 6-5. «Хоукс» хочуть піднятися вище, для чого є вагомі підстави. Трей Янг, Клінт Капела, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей грають значно впевненіше, ніж на початку сезону. «Філадельфія» поступилася «Індіані» та «Бостону» вдома, що коштувало команді Ніка Нерса лідерства в конференції. Втрата Келлі Убре, якого на вулиці збив автомобіль, дуже чутлива для «Сіксерс». Джоел Ембіід. Тайріз Максі, Тобіас Харріс стараються, але поки не пристосувалися грати без Убре, який демонстрував солідну продуктивність в атаці і регулярно підстраховував зірок.

«Клівленд» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Клівленд» завершив виснажливе турне по Заходу, в ході якого здолав «Голден Стейт» і «Портленд», а також поступився «Оклахомі» і «Сакраменто». Не найгірший результат для підопічних Джей Бі Бікерстаффі. Лідери «Каваєльрс» Донован Мітчелл, Еван Моблі і Даріус Гарленд чекають в гості головного аутсайдера Сходу. «Детройт» програв 9 разів поспіль. Поки не видно, що молоді лідери «Пістонс» Осар Томпсон і Марвін Беглі націлені перервати невдалий відрізок.

«Сан-Антоніо» – «Сакрамето»
Початок: 02:30

«Сан-Антоніо» має серію з 6 поразок, що цілком нормально для команди Грега Поповича в нинішній ситуації. «Сперс» перебудовуються навколо Віктора Вембаньяма, тому результат ніхто не вимагає. «Сакраменто» хоче потрапити в плей-офф напряму. «Кінгз» (6-4) намагаються реабілітуватися за невиразний старт. У «Кінгз» вибув резервний центровий Олексій Лень, але після травми на паркет повернувся зірковий захисник ДеАарон Фокс, який серйозно допомагає Домантасу Сабонісу. Гості – явний фаворит матчу.

«Торонто» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Торонто» без шансів програв «Бостону» (94:117) на виїзді 12 листопада. «Репторс» буде дуже складно взяти реванш. Паскаль Сіакам, О Джи Анунобі, Скотті Барнс і Денніс Шрьодер не настільки вмотивовані, щоб з впевненістю ставити на них проти контендера НБА на ходу. «Селтікс» одноосібно очолили таблицю Сходу після останньої перемоги над «Філадельфією» (117:107). Джейсон Тейтум, Дрю Холідей і Деррік Вайт впоралися з сильним суперником навіть без Джейлена Брауна і Крістапса Порзінгіса. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла також все більше довіряє резервістам, включаючи Святослава Михайлюка, який зіграє на добре знайомій арені проти свого колишнього клубу.

«Нью-Орлеан» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» перервав серію з 5 поразок в минулому матчі з «Далласом» (131:110). Поки передчасно говорити про вихід «Пеліканс» з кризи. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас зустрінуться з діючим чемпіоном НБА, тому вірогідність поразки досить висока. «Денвер» (9-2) одноосібно лідирує на Заході. Іноді «Наггетс» збоять, але в цілому Нікола Йокич, Майкл Портер і Аарон Гордон впевнено розбираються з більшістю суперників.

«Чикаго» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Чикаго» (4-8) провалив старт сезону. «Буллз» в буквальному сенсі почали розвалюватися. Зак Лавін, Демар Дерозан і Алекс Карузо можуть бути обміняні найближчим часом чи перед дедлайном. Головний тренер Біллі Донован поки зберігає посаду, але кожна невдача наближає його до відставки. «Орландо» (6-5) впевнено тримається в середині таблиці. Молоді лідери «Меджик» Франц Вагнер, Джейлен Саггз і Паоло Банкеро час від часу оступаються, тому «Чикаго» має шанси на успіх. Головне питання в мотивації і концентрації зірок «Буллз».

«Портленд» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

«Портленд» зазнав 5 поразок поспіль. Скут Хендерсон травмований, хоча це навряд чи є головною причиною невдач команди Чонсі Біллапса. «Трейл Блейзерс» є одним з головних претендентів на перший пік наступного драфту. Три перемоги на старті сезону і без того значно перевершили очікування. «Лейкерс» мають баланс 1-5 на виїзді. Леброн Джеймс і Ентоні Девіс повинні розбиратися з «Портлендом» на класі, однак невпевненість на чужому паркеті підопічних Дарвіна Хема викликає занепокоєність. Навіть аутсайдер теоретично здатен створити труднощі «Лос-Анджелесу».

«Юта» – «Фінікс»
Початок: 05:00

«Юта» (4-7) наблизилась до зони плей-ін після перемог над аутсайдерами «Мемфісом» і «Портлендом». Лаурі Маркканен, Джон Коллінз і Джордан Кларксон чекають в гості більш серйозного суперника. «Фінікс» нарешті грає повним зірковим складом з Кевіном Дюрантом, Бредлі Білом і Девіном Букером. «Санз» ще потрібно налагодити злагодженість на паркеті, але для успіху проти «Джаз» може вистачити чистого класу лідерів.

«Кліпперс» – «Х’юстон»
Початок: 05:30

«Кліпперс» програли 6 матчів поспіль, в тому числі 5 з Джеймсом Харденом в складі. В минулому матчі проти «Денвера» (108:111) підопічні Тайрона Лю нарешті показали щось виразне на паркеті. Пол Джордж, Кавай Ленард і Рассел Вестбрук до останнього билися за результат. Джордж вважає, що «Кліпперс» завадили судді, за що його оштрафували на 35 тисяч доларів. «Х’юстон» виграв 6 разів підряд, що є неприємною новиною для господарів. Тим не менш, «Рокетс» під час цієї серії грали виключно вдома. Невідомо, чи збережеться впевненість Альперена Шенгюна, Діллона Брукса, Фреда Ванвліта, Джейлена Гріна і Джабарі Сміта на чужому паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.