“Маямі” приймає “Бруклін”, “Голден Стейт” проти “Оклахоми”: прев’ю матчів НБА 17 листопада

"Маямі" приймає "Бруклін", "Голден Стейт" проти "Оклахоми": прев'ю матчів НБА 17 листопада 1 - basket.com.ua

«Маямі» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Маямі» впорався з «Шарлотт» (111:105) в попередньому матчі. Джиммі Батлер (32 очки), Бем Адебайо (21 очко, 11 підбирань) і Данкан Робінсон (18 очок, 8 підбирань) стали кращими в складі «Хіт». Підопічні Еріка Споельстри здобули 6 перемог поспіль і доволі непомітно піднялися на четверте місце в Східній конференції. Тренер зміг виправити ситуацію після 4 поразок на старті чемпіонату, хоча здавалося що фіналісти минулого сезону деморалізовані після зриву обміну Деміана Лілларда в міжсезоння. «Маямі» продовжує здобувати результат, навіть незважаючи на травму Тайлера Хірро.

«Бруклін» розгромив «Орландо» і з балансом 6-5 знаходиться в зоні плей-ін Східної конференції. Щільність в турнірній таблиці настільки висока, що «Нетс» можуть наздогнати «Хіт» у випадку перемоги в особистій зустрічі. Є великі сумніви в тому, що команда Жака Вона будь-якою ціною намагатиметься це зробити. Все-таки «Бруклін» не претендує на рішення серйозних завдань. Хоча Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес, Кемерон Джонсон, Ніколас Клекстон, Ройс О’Ніл здатні створити проблеми «Хіт», якщо раптом знайдуть в собі високу мотивацію.

«Голден Стейт» – «Оклахома»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» двічі поспіль поступився «Міннесоті» (110:116, 101:104) в домашніх матчах. У другому випадку «Ворріорз» обходилися без травмованого Стефена Каррі, який вибув ненадовго і може зіграти вже проти «Оклахома-Сіті». Головною проблемою для команди Стіва Керра тепер стала дискваліфікація Дреймонда Гріна на 5 матчів за бійку з Руді Гобером та іншими гравцями «Тімбервулвз». Проти «Міннесоти» здивували своєю результативністю Брендін Подземскі (23 очки) і Даріо Шарич (21 очко), які перевершили Кріса Пола (15), Ендрю Віггінса (9) і Клея Томпсона (0). Керр зазначив, що відтепер більше довірятиме резервістам, особливо Подземскі.

«Оклахома» розгромила «Сан-Антоніо» (123:87) і піднялась в зону плей-офф Західної конференції. Шей Гілджес-Александер (28 очок, 7 перехоплень), Джош Гідді (18 очок, 7 підбирань, 7 передач), Джейлен Вільямс (11 очок) і Чет Холмгрен (9 очок, 7 підбирань) набрали кращу статистику в складі «Тандер». Команда Марка Дейгнолта перебуває в чудовій формі і може продовжити загальну програшну серію «Голден Стейт» до п’яти матчів. «Ворріорз» навіть з Каррі на паркеті мали багато проблем, тому його вірогідне повернення жодним чином не гарантує позитивний результат для команди Керра.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.