“Сіксерс” проти “Селтікс”, всі зірки “Санз” вперше зіграють разом: прев’ю матчів НБА 16 листопада

"Сіксерс" проти "Селтікс", всі зірки "Санз" вперше зіграють разом: прев'ю матчів НБА 16 листопада 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Вашингтон» у попередній грі несподівано нав’язав боротьбу «Торонто» (107:111). «Візардс» мали більше 20 очок переваги по ходу матчу і втратили її, але все одно Дені Авдія, Джордан Пул і компанія в цілому виглядали відносно достойно. «Даллас» проведе «бек-ту-бек» після провального виїзду до «Нью-Орлеана» (110:131). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг налаштовані повернути «Маверікс» на переможний шлях, що їм під силу зробити навіть на фоні втоми.

«Атланта» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Атланта» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Детройту» (126:120). Трей Янг отримав відпочинок, а його партнери по «Хоукс» Деджонте Мюррей, Саддік Бей, Богдан Богданович і Деандре Хантер витратили для перемоги над аутсайдером рівно стільки сил, скільки було потрібно. «Нью-Йорк» відпочивав на день більше, ніж «Атланта». Це може стати перевагою для команди Тома Тібодо, але навряд чи суттєвою. Лідери «Нікс» Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон перш за все повинні продемонструвати високу мотивацію, щоб мати шанси на успіх.

«Торонто» – «Мілвокі»
Початок: 02:30

«Торонто» вирвав перемогу у попередньому матчі з «Вашингтоном» (111:107), відігравшись з -23 в другій половині. Лідери «Репторс» Денніс Шрьодер, Скотті Барнс, Паскаль Сіакам і О Джи Анунобі чекають в гості «Мілвокі» у хорошому настрої. «Бакс» мають очевидні проблеми через незіграність зірок Деміана Лілларда і Янніса Адетокумбо. 2 листопада підопічні Едріана Гріффіна без шансів програли «Торонто» (111:130) на виїзді. Результат цілком може повторитися, хоча різниця навряд чи буде такою великою.

«Філадельфія» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Філадельфія» програла «Індіані» (126:132) і з результатом 8-2 тепер ділить перше місце в Східній конференції з «Бостоном». Втрата Келлі Убре доволі швидко дала вплинула на «Сіксерс». Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс залишилися без цінного помічника в атаці. У «Селтікс» здорові всі лідери. Джейсон Тейтус, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей їдуть у Філадельфію з націленістю стати одноосібним лідером Сходу.

«Чикаго» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Чикаго» (4-7) провалив стартову частину сезону. «Буллз» намагаються вирішити проблеми з зірками. Демар Дерозан не хоче продовжувати контракт, Зак Лавін не проти розглянути варіант обміну в інший клуб. Головному тренеру Біллі Доновану буде дуже важно виправити турнірне становище. «Орландо» (5-5) знаходиться в середині таблиці. «Меджик» навіть перевершують очікування. Паоло Банкеро, Джейлен Саггз і Франц Вагнер в більшості випадків відверто не провалюються на паркеті, що є поганою новиною для кризових господарів.

«Фінікс» – «Міннесота»
Початок: 04:00

«Фінікс» нарешті зіграє повним зірковим складом. Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер здорові всі разом одночасно. «Санз» (4-6) треба покращувати результат в таблиці. В грі з «Міннесотою» це зробити непросто. «Тімбервулвз» здобули 7 перемог поспіль, в тому числі в останніх двох іграх перемагали «Голден Стейт» на виїзді. Руді Гобер, Ентоні Едвардс і Карл-Ентоні-Таунс не помічають авторитетів на паркеті. Зіркам «Фінікса» потрібен час на зіграність, чим «Міннесота» може скористатися.

«Лейкерс» – «Сакраменто»
Початок: 05:00

«Лейкерс» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Мемфісом» (134:107). Леброн Джеймс вийшов на паркет, хоча перед пропустив одну гру через мікротравму. Скоріш за все, він допоможе Ентоні Девісу, Д’Анджело Расселлу, Остіну Рівзу проти «Сакраменто», інакше головний тренер Дарвін Хем дав би йому відпочинок в попередній грі. «Кінгз» надовго втратили через травму центрового Олексій Леня, тому Джавейл Макгі отримувати багато хвилин з лавки найближчим часом. Тим не менш, у гостей відновився ДеАарон Фокс, що є серйозним підсиленням для команди Майка Брауна. Фокс і Домантас Сабоніс як мінімум здатні створити господарям серйозні труднощі на майданчику.

«Портленд» – «Клівленд»
Початок: 05:00

«Портленд» зіграє «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Юти» (99:116). Джеремі Грант (26 очок), Деандре Ейтон (22 очок, 10 підбирань) і Шейдон Шарп (17 очок, 8 підбирань, 7 передач) стали кращими в складі «Трейл Блейзерс». Команді Чонсі Біллапса дуже не вистачає травмованих Малкольма Брогдона і Скута Хендерсона. «Клівленд» відпочивав два дні після минулого матчу з «Сакраменто» (120:132). Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Даріус Гарленд і Еван Моблі мали достатньо часу на підготовку, щоб краще виступити в Орегоні.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.