“Денвер” проти “Кліпперс”, реванш “Голден Стейт” і “Міннесоти”: прев’ю матчів НБА 15 листопада

"Денвер" проти "Кліпперс", реванш "Голден Стейт" і "Міннесоти": прев'ю матчів НБА 15 листопада 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Детройт» (2-9) розташувався на останньому місці в турнірній таблиці Східної конференції. «Пістонс» конкурувати не збираються, тому Кейд Каннінгем, Осар Томпсон і Джейлен Дюрент просто грають в своє задоволення. «Атланта» з результатом 5-4 знаходиться в зоні плей-ін. Трей Янг, Клінт Капела, Деандре Хантер та інші гравці «Хоукс» хочуть піднятися вище. Зустріч з аутсайдером дає підопічним Квіна Снайдера хорошу можливість покращити позиції.

«Філадельфія» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Філадельфія» обіграла «Індіану» (137:126) в попередньому матчі. Найрезультативнішим у «Сіксерс» став Тайріз Максі: 50 очок, 7 підбирань та 5 передач. Джоел Ембіїд відзначився дабл-даблом (37 очок, 13 підбирань). Кращим у складі «Індіани» був Тайріз Халібертон, який набрав 25 очок та 17 передач. «Пейсерз» не змогли скористатися втратою Келлі Убре у «Філадельфії». Цілком вірогідно, результат протистояння між цими суперниками буде таким же, як і в минулій зустрічі.

«Шарлотт» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (3-6) знаходиться майже на дні таблиці Сходу. Час від часу Ламело Болл, Гордон Хєйворд, Пі Джей Вашингтон демонструють яскраву гру. Передбачити момент спалахів «Хорнетс» дуже складно. «Маямі» перебуває в хорошій формі. «Хіт» здобули п’ять перемог поспіль. Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Кевін Лав, Кайл Лоурі їдуть в Північну Кароліну для продовження серії.

 «Бруклін» – «Орландо»
Початок: 02:30

«Бруклін» застряг в середині таблиці з результатом 5-5. «Нетс» не збираються зливати, але вирішувати високі завдання підопічним Жака Вона також навряд чи під силу. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді і компанія чекають в гості «Орландо», який знаходиться в схожій ситуації. «Меджик» (5-4) стартували доволі непогано. Поки що Франц Вагнер, Джейлен Саггз і Паоло Банкеро діють з високою мотивацію, тому у господарів можуть виникнути проблеми.

«Оклахома» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:30

«Оклахома-Сіті» (6-4) планує боротися за пряму путівку в плей-офф в Західній конференції. Остання перемога над «Фініксом» (111:97) в черговий раз засвідчила амбіції підопічних Марка Дейгнолта. Шей Гілджес-Александер, Лугенц Дорт, Чет Холмгрен і Джош Гідді чекають в гості одну з найслабших команд ліги. «Сан-Антоніо» зазнав 5 поразок поспіль. Віктор Вембаньяма набирав хорошу статистику, а все інше «Сперс» мало хвилює. Навряд чи команда Грегга Поповича планує відчайдушно битися за перемогу в гостях проти «Тандер».

«Нью-Орлеан» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» поступився «Далласу» (124:136) в попередньому матчі на власному паркеті. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг набрали на двох 65 очок, перевершивши за результативністю Зайона Вільямсона, Брендона Інгрема і Йонаса Валанчюнаса (53) разом взятих. «Маверікс» мають хороші шанси знову здолати «Пеліканс». Господарі без травмованого Сі Джей Макколлума мають серію з 5 поразок і ніяк не вийдуть з кризового стану.

«Юта» – «Портленд»
Початок: 04:00

«Юта» (3-7) – одне з головних розчарувань стартової частини сезону. Від «Джаз» чекали боротьбу за плей-офф, а не перебування на дні таблиці поряд з «Мемфісом», «Сан-Антоніо» і «Портлендом». Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон і Джон Коллінз мають достатньо таланту, але головний тренер Віллі Харді погано використовує їх потенціал. Навіть «Трейл Блейзерс» (3-6), яким прогнозували «злив» поки мають трохи кращий баланс. Лідери гостей Джеремі Грант і Малкольм Брогдон здатні як мінімум нав’язати боротьбу «Юті», а у вдалий день навіть засмутити фанатів господарів.

«Голден Стейт» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» і «Міннесота» проведуть матч-реванш. В першій зустрічі «Тімбервулвз» здолали «Ворріорз» з рахунком 116:110. Стефен Каррі набрав 38 очок, але не врятував команду Стіва Керра. Головна проблема господарів – погана гра рольовиків. Жоден гравець «Голден Стейт», окрім Каррі, у сезоні-2023/24 ще не набрав більше ніж 20 очок у матчі. Серія досягла 11 ігор. Лідери «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс і Руді Гобер вже скористалися слабкістю «Ворріорз», і цілком здатні зробити це ще раз.

«Денвер» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Денвер» дещо несподівано оступився у попередній грі з «Х’юстоном» (104:107), хоча суперник діючих чемпіонів набрав чудову форму і розносить всіх підряд. Відразу після цієї гри керівництво «Наггетс» продовжило контракт з головним тренером Майком Мелоуном. Нікола Йокич, Аарон Гордон і Майкл Портер збираються порадувати його перемогою. «Кліпперс» програли всі чотири матчі з Джейсом Харденом в складі. Кавай Ленард, Пол Джордж і Рассел Вестбрук втратили впевненість. Рано чи пізно команда Тайрона Лю перерве невдалу серію, але в Денвері вона, скоріш за все, продовжиться.

«Лейкерс» – «Мемфіс»
Початок: 05:30

«Лейкерс» без травмованого Леброна Джеймса здолали «Портленд» (116:110). Ентоні Девіс (30 очок, 13 підбирань, 6 передач), Руї Хачімура (19 очок), Кем Реддіш (18 очок, 7 підбирань), Д’Анджело Расселл (11 очок, 11 передач) і Остін Рівз (18 очок) показали кращу статистику в складі «Лос-Анджелеса». Пошкодження Леброна несерйозне, але головний тренер «Лейкерс» Дарвін Хем цілком може поберегти його в матчі з «Мемфісом». «Гріззліз» (2-8) – головний аутсайдер Заходу. В попередній грі підопічні Тайлера Дженкінса здолали в гостях кризові «Кліпперс» (105:101). Люк Кеннард, Дезмонд Бейн, Джарен Джексон, Маркус Смарт і Бісмак Бійомбо навряд чи ще раз виграють в Лос-Анджелесі, навіть якщо у господарів на паркет не вийде Леброн.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.