Михайлюк чекає в гості “Нью-Йорк”, Лень проти “Клівленда”: прев’ю матчів НБА 14 листопада

Михайлюк чекає в гості "Нью-Йорк", Лень проти "Клівленда": прев'ю матчів НБА 14 листопада 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Бостон» у попередньому матчі впевнено розібрався з «Торонто» (117:94). Джейлен Браун (29 очок), Джейсон Тейтум (27 очок) і Крістапс Порзінгіс (21 очок, 7 підбирань) стали кращими в складі «Селтікс». Святослав Михайлюк отримав 5 хвилин, але результативністю проти колишньої команди не відзначився. Можливо, український захисник краще проявить себе проти «Нью-Йорку», за який теж виступав раніше. «Нікс» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Шарлотт» (129:107). Ар Джей Баррет, Джуліус Рендл, Джейлен Брансон і Мітчелл Робінсон будуть досить втомленими, що зменшує і без того низькі шанси команди Тома Тібодо на успіх.

«Торонто» – «Вашингтон»
Початок: 02:30

«Торонто» застряг в середині таблиці з результатом 4-5. Схоже, боротьба за зону плей-ін є кращим сценарієм для «Репторс». Скотті Барнс, Денніс Шрьодер і Паскаль Сіакам мають талант, але з мотивацією у підопічних Дарко Раяковича не завжди все гаразд. «Вашингтон» (2-7) «відверто» зливає сезон. «Візардс» проведуть «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Брукліна» (94:102). Кайл Кузма, Даніло Галлінари, Дені Авдія, Джордан Пул, Білаль Кулібалі та інші гравці команди Веса Ансельда навряд чи відчайдушно битимуться за перемогу в Канаді.

«Мілвокі» – «Чикаго»
Початок: 03:00

«Мілвокі» в останніх двох матчах грав без травмованого Деміана Лілларда, що привело до поразок від «Індіани» та «Орландо». Янніс Адетокумбо набирав домінуючу статистику, але погана допомога від Кріса Міддлтона, Кемерона Пейна, Брука Лопеса, Боббі Портіса зводила його зусилля нанівець. «Чикаго» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Детройтом» (119:108). Демар Дерозан (29 очок, 4 блок-шота), Нікол Вучевич (21 очко, 12 підбирань) і Зак Лавін (19 очок) вимучили перемогу над аутсайдером. «Буллз» (4-6) все ще перебувають в нижній частині турнірної таблиці і виглядають невпевнено. Ліллард може повернутися в склад «Бакс», але навіть без нього господарі мають непогані шанси здолати втомлений і кризовий «Чикаго».

«Сакраменто» – «Клівленд»
Початок: 05:00

«Сакраменто» здобув дві поспіль домашні перемоги над «Портлендом» та «Оклахомою», частково реабілітувавшись за провал стартової частини сезону. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей і Кевін Хертер забезпечували результат для «Кінгз» за відсутності травмованого ДеАарона Фокса. В цих іграх головний тренер Майк Браун також робив ставку на Олексія Леня в якості резервного центрового, віддаючи українцю перевагу над Джавейлом Макгі. Можливо, даний тренд продовжиться, враховуючи позитивний результат для «Кінгз». «Клівленд» приїде в столицю Каліфорнії в хорошому настрої після гостьової перемоги над «Голден Стейт» (118:110). Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Даріус Гарленд і Еван Моблі цілком здатні влаштувати апсет «Сакраменто», який поки що особливо не вражає якістю гри.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.