Три ранніх гри, “Голден Стейт” проти домінуючої “Міннесоти”: прев’ю матчів НБА 12-13 листопада

Три ранніх гри, "Голден Стейт" проти домінуючої "Міннесоти": прев'ю матчів НБА 12-13 листопада 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Шарлотт»
Початок: 19:00

«Нью-Йорк» здобув дві поспіль домашні перемоги над «Сан-Антоніо» і «Кліпперс». Головний тренер «Нікс» Том Тібодо дещо виправив кризову ситуацію і зміг достукатися до Джуліуса Рендла, Ар Джей Барретта і Мітчелла Робінсона, які грали без особливої мотивації на початку сезону. «Шарлот» втратив Террі Розіра через травму. Інші лідери «Хорнетс» Ламело Болл, Гордон Хейворд, Марк Вільямс і Пі Джей Вашингтон виступають з перемінним настроєм. У господарів є хороший шанс продовжити вдалу серію.

«Бруклін» – «Вашингтон»
Початок: 22:00

«Бруклін» не встояв під натиском «Бостона» (107:121) в попередній грі. Лідери «Нетс» Мікал Бріджес, Кемерон Джонсон і Спенсер Дінвідді зустрінуться зі значно слабшим суперником. «Вашингтон» «зливає» сезон. «Візардс» є одним з головних претендентів на перший пік наступного драфту, тому дуже рідко Дені Авдія, Кайл Кузма, Джордан Пул, Даніло Галлінарі і компанія відчайдушно борються за перемогу на паркеті.

«Кліпперс» – «Мемфіс»
Початок: 22:30

«Кліпперс» програли «Нью-Йорку», «Брукліну» і «Далласу» в перших трьох матчах з Джеймсом Харденом у складі. Команда Тайрона Лю нарешті може перервати цю серію. Не через зіграність Хардена з Каваєм Леоанрдом, Полом Джорджем і Расселом Вестбруком, а тому що в Лос-Анджелес завітає гірша команда Західної конференції. «Мемфіс» (1-8) без дискваліфікованого Джа Моранта не здатен здобувати результат, хоча іноді Дезмонд Бейн і Маркус Смарт намагалися це зробити. Можливо, теперішня вразливість «Кліпперс» з Харденом настільки серйозна, що навіть проблемні «Гріззліз» матимуть шанси на успіх.

«Філадельфія» – «Індіана»
Початок: 01:00

«Філадельфія» одноосібно очолює турнірну таблицю Східної конференції з результатом 7-1. Неприємною новиною для «Сіксерс» стала втрата Келлі Убре, якого збив автомобіль. Поки що Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс обходитимуться без нього, що може стати проблемою для команди Ніка Нерса. «Індіана» (6-3) знаходиться в топ-3 Сходу. «Пейсерз» не завжди грають впевнено, але абсолютного домінування від Тайріза Халібертона, Беннедикта Матуріна і Майлза Тернера ніхто не очікував. Команда Ріка Карлайла – аутсайдер в матчі з «Сіксерс», навіть з урахуванням втрати господарями Убре.

 «Нью-Орлеан» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» зазнав чотирьох поразок поспіль. Втрата Сі Джей Макколлума дуже сильно позначилася на ефективності «Пеліканс» в атаці. Дещо втомився Зайон Вільямсон, який хоч і пропустив пару матчів, але ще не звик повноцінно грати на довгій дистанції. «Даллас» (7-2) стартував дуже впевнено. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг почали розбиратися з проблемними суперниками, майже не втрачаючи очки в несподіваний момент. «Маверікс» цілком здатні продовжити цей тренд і в Луїзіані, оскільки господарі зараз перебувають далеко не в оптимальному стані.

«Сан-Антоніо» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» програв чотири рази поспіль. Феєрія «Сперс» закінчилась після двох перемог в гостях над «Фініксом», Все-таки очікування від команди Грега Поповича мають бути обмеженими. Віктор Вембаньяма набирає непогану статистику, зіграється з Чеді Османом, Заком Коллінзом, Девіном Васселом, Келдоном Джонсоном, Джеремі Соханом та іншими партнерами. Більшого від «Сан-Антоніо» не вимагають. «Маямі» в минулому матчі з «Атлантою» (119:107) продовжили серію перемог до чотирьох матчів. «Хіт» навіть без Тайлера Хірро (травма) і Джиммі Батлера (особисті причини) показали якісну гру. Команда Еріка Споельстри проведе «бек-ту-бек». Фактор втоми Бема Адебайо, Кевіна Лава і Кайла Лоурі може завадити «Хіт» в Техасі, але для цього господарі повинні знайти в собі мотивацію.

«Х’юстон» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Х’юстон» виграв 5 матчів підряд після старту сезону з результатом 0-3. Всі ці ігри «Рокетс» проводили на домашньому паркеті, але все одно слід віддати належне підопічним Іме Удоки. Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Джабарі Сміт, Фред Ванвліт і Діллон Брукс набрали крейсерський хід і, поміж іншого, громили контендерів «Сакрамето» і «Лейкерс». «Денвер» лідирує на Заході з результатом 8-1. Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер справляються навіть без травмованого Джамала Мюррея. «Наггетс» не слід недооцінювати «Рокетс», інакше друга поразка в чемпіонаті стане цілком ймовірною.

«Чикаго» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Чикаго» (3-6) провалив початок сезону. Головний тренер «Буллз» Біллі Донован поки що користується довірою керівництва клубу, хоча його позиція доволі хитка. Зак Лавін, Нікола Вучевич і Демар Дерозан повинні заграти значно краще, щоб тренер не лишився роботи. «Детройт» поступився 7 разів поспіль і закономірно розташувався на останньому місці на Сході. Ця серія в якійсь мірі грає на користь «Пістонс». Кейд Каннінгем, Джейлен Дюран і Осар Томпсон можуть нарешті налаштуватися дати бій супернику. В такому випадку кризовий «Чикаго» чекають серйозні труднощі на майданчику.

«Фінікс» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Фінікс» програв останній матч проти «Лейкерс» (119:122) і розташовується в зоні плей-ін з результатом 4-5. У «Санз» ще є багато часу для виправлення ситуації. Бредлі Біл нарешті відновився після травми, але в лазареті залишається Девін Букер. Кевін Дюрант і Юсуф Нуркич чекають, коли їм будуть допомагати всі зіркові партнери. «Оклахома-Сіті» (5-4) довела, що буде претендувати на пряму путівку в плей-офф. Молоді лідери «Тандери» Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс і Джош Гідді іноді провалюються, хоча нинішній «Фінікс» у вдалий день їм обіграти цілком по силам.

«Голден Стейт» – «Міннесота»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» проведе «бек-ту-бек» після невдалого домашнього матчу з «Клівлендом» (110:118). Стефен Каррі в черговий раз підкорив позначку 30 очок результативності, але цього було недостатньо для «Ворріорз». Залишається багато питань до Клея Томпсона, Дреймонда Гріна, Кріса Пола, Кевона Луні та Ендрю Віггінса, які дуже блідно виглядають останнім часом. «Міннесота» виграла 5 матчів підряд. Лідери «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс і Руді Гобер відпочивали на день більше, ніж їх колеги з «Ворріорз». Підопічні Кріса Фінча цілком можуть розраховувати на продовження вдалої серії.

«Лейкерс» – «Портленд»
Початок: 05:00

«Лейкерс» в минулій грі з «Фініксом» (122:119) нарешті вперше в сезоні виграли на виїзді, перервавши серію з 5 поразок. Леброн Джеймс (32 очки, 11 підбирань, 6 передач) знову домінував в складі «Лос-Анджелеса», Д’Анджело Расселл (19 очок, 9 передач) і Ентоні Девіс (18 очок, 11 підбирань) найбільше йому допомогли. Вдома цього сезону підопічні Дарвіна Хема перемогли у всіх трьох матчах. «Портленду» буде дуже складно змінити тенденцію. «Трейл Блейзерс» на пару тижнів втратили через травму третього номера драфту-2023 Скута Хендерсона. Джеремі Грант і Малкольм Брогдон – досвідчені і кваліфіковані гравці, але їх таланту навряд чи вистачить для перемоги в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.