Ігри команд Михайлюка і Леня, “Фінікс” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 11 листопада

Ігри команд Михайлюка і Леня, "Фінікс" проти "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 11 листопада 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – Шарлотт»
Початок: 02:00

«Вашингтон» здолав «Шарлотт» (132:116) в минулому матчі на виїзді. Кайл Кузма, Дені Авдія, Даніло Галлінарі, Джордан Пул знайшли в собі мотивацію, перекидавши Ламело Болла, Гордона Хейворда, Пі Джей Вашингтона і компанію. «Візардс» все одно залишилися на дні таблиці. «Хорнетс» також перебувають там – у суперників однаковий баланс 2-6. Непередбачувана пара, в якій фактор домашнього паркету не грає на користь тій чи іншій стороні.

«Детройт» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Детройт» радував фанатів на початку чемпіонату, але після серії з шести поразок опустився на останнє місце таблиці Сходу. «Пістонс» ще не готові конкурувати, хоча молоді Кейд Кейд Каннінгем, Осар Томпсон і Джейлен Дюрант грають доволі непогано. «Філадельфія» здолала «Бостон» (106:103) і стала одноосібним лідером конференції. Джоел Ембіід, Тобіас Харріс, Тайріз Максі взагалі не помітили втрати Джеймса Хардена. «Сіксерс» – явний фаворит протистояння в Детройті.

«Бостон» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Бостон» став останньою командою НБА, яка зазнала поразки в чемпіонаті. Причому «Селтікс» поступилися двічі поспіль – «Міннесоті» і «Філадельфії». Команда Джо Маззулли нарешті зіграє вдома проти номінально легкого суперника, хоча останні невдачі могли вплинути на психологічний стан Джейсона Тейтума, Джейлена Брауні і їх партнерів. «Бруклін» має баланс 4-4 і знаходиться в середині таблиці. «Нетс» на два тижні втратили Кема Томаса через травму. Мікал Бріджес і Спенсер Дінвідді повинні взяти на себе більше обов’язків в нападі, але навіть в оптимальному складі у підопічних Жака Вона було б мало шансів проти «Селтікс» на виїзді.

«Мемфіс» – «Юта»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (1-7) і «Юта» (2-7) – дві найгірші команди Західної конференції в даний момент. Провал «Гріззліз» став доволі очікуваними з урахуванням травми Стівена Адамса і дискваліфікації Джа Моранта. Все-таки Дезмонд Бейн, Маркус Смарт і будь хто-інший в ростері не готові вести команду Тейлора Дженкінса за собою. В «Джаз» здорові всі лідери, але Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон грають вкрай погано. Головний тренер гостей Вілл Харді ризикує втратити роботу, якщо найближчим часом не виправить ситуацію.

«Сан-Антоніо» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» програв «Індіані» та «Нью-Йорку» під час короткого турне по Сходу. Від «Сперс» не вимагають результат. Вся увага прикута до першого номера драфту-2023 Віктора Вембаньями, який не завжди домінує, але в цілому поки що виправдовує ажіотаж. «Міннесота» розігналася після простою на старті сезону. «Тімбервулвз» послідовно здолали «Денвер», «Юту», «Бостон» і «Нью-Орлеан». «Сан-Антоніо» на цьому фоні не виглядає надто великою загрозою для Карла Ентоні Таунса, Руді Гобера і Ентоні Едвардса.

«Х’юстон» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:00

«Х’юстон» піднявся в зону плей-офф після чотирьох домашніх перемог поспіль. Спочатку «Рокетс» розібралися з «Шарлотт» , а потім двічі без шансів розгромили «Сакраменто» і один раз «Лейкерс» (128:94). Молоді Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт, Джейлен Грін у поєднанні з досвідченими Фредом Ванвлітом і Діллоном Бруксом становлять грізну силу. «Нью-Орлеан» дав відпочити Зайону Вільямсону в останній грі з «Міннесотою» (101:122). Повернення Зайона значно допоможе «Пеліканс», але втрата через травму Сі Джей Макколлума є серйозною проблемою для команди Віллі Гріна, яка може стати фатальною в Техасі.

«Даллас» – «Кліпперс»
Початок: 03:30

«Даллас» перервав приємну для себе традицію перемог над слабкими суперниками, поступившись «Торонто» (116:127). Лука Дончич і Кайрі Ірвінг налаштовані розібратися з більш конкурентоспроможним опонентом. «Маверікс» пощастило, що зірки «Кліпперс» Пол Джордж, Кавай Леонард і Рассел Вестбрук зараз адаптуються грати з Джеймсом Харденом. «Лос-Анджелес» з Харденом в складі програв «Нью-Йорку» і «Брукліну». Цілком можливо, серія невдач команди Тайрона Лю продовжиться.

«Сакраменто» – «Оклахома»
Початок: 05:00

«Сакраменто» вимучив перемогу над «Портлендом» (121:118 ОТ), перервавши серію з трьох поразок. В складі «Кінгз» отримав шанс Олексій Лень і непогано їм скористався – 10 очок і 6 підбирань за 13 хвилин. Можливо, головний тренер Майк Браун надаватиме йому пріоритет перед Джавейлом Макгі, який не вражав на старті сезону. «Оклахома-Сіті» має баланс 5-3. Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді доводять, що здатні боротися за плей-офф. «Тандер» іноді збоять, але «Сакраменто» без травмованого ДеАарона Фокса зараз як мінімум не в кращому стані.

«Фінікс» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

Бредлі Біл нарешті дебютував за «Фінікс» в минулому матчі з «Чикаго» (116:115 ОТ). Набрав лише 13 очок, але Кевін Дюрант, Грейсон Аллен і Юсуф Нуркич підстрахували його і здобули результат для «Санз». Ротація команди Френка Вогеля все одно ще не оптимальна, оскільки через травму вибув Девін Букер, а Біл явно не набрав форму. «Лейкерс» перемагали «Фінікс» (100:95) на початку чемпіонату. Повторити успіх Леброну Джеймсу, Ентоні Девісу і компанії буде зробити дуже складно. «Лос-Анджелес» програв всі п’ять матчів сезону на виїзді, в тому числі суперникам менш грізним, ніж «Санз».

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.