4-разовий чемпіон НБА в складі “Ворріорз” отримав важливу виконавчу посаду після завершення кар’єри

4-разовий чемпіон НБА в складі "Ворріорз" отримав важливу виконавчу посаду після завершення кар'єри 1 - basket.com.ua

Чотириразовий чемпіон НБА у складі “Голден Стейт Ворріорз” Андре Ігуодала став виконавчим директором профспілки гравців ліги.

Ігуодала змінив Таміку Тремальо, яка обіймала цю посаду близько двох років. До цього вона дев’ять років виконувала обов’язки консультанта профспілки.

“Для мене велика честь взяти на себе цю роль і служити гравцям, які є серцем та душею НБА. Мені надано унікальну можливість взяти все, чому я навчився як гравець за свою 19-річну кар’єру, і застосувати це для створення ще більш сильного та впливового союзу для нинішнього та майбутніх поколінь гравців. Я дуже радий працювати разом з нашим надзвичайно відданим своїй справі Виконавчим комітетом, щоб вести профспілку через наступний етап просування та розвитку”, – сказав Ігуодала.

39-річний Ігуодала завершив кар’єру в міжсезоння. Форвард провів 1231 матч у регулярному чемпіонаті НБА, набираючи у середньому 11,3 очка, 4,9 підбирання та 4,2 передачі.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.