Янніс і Ліллард проти “Індіани”, “Орландо” приймає “Атланту”: прев’ю матчів НБА 10 листопада

Янніс і Ліллард проти "Індіани", "Орландо" приймає "Атланту": прев'ю матчів НБА 10 листопада 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Індіана» без особливих проблем здолала «Юту» (134:118) в попередньому матчі. Беннедикт Матурін (22 очки, 9 підбирань), Майлз Тернер (22 очки), Тайріз Халібертон (16 очок, 13 передач), Аарон Несміт (24 очки), Джейлен Сміт (16 очок, 11 підбирань) і Бадді Хілд (10 очок) показали двозначну результативність в складі «Пейсерз». Команда Ріка Карлайла з результатом 5-3 знаходиться в топ-4 турнірної таблиці Східної конференції. Тренер виправдовує довіру керівництва, яке продовжило з ним контракт на початку сезону. «Індіана» особливо небезпечна на домашньому паркеті, де вже чотири рази набирала більше 120 очок і один раз навіть перевищила позначку 150 балів.

«Мілвокі» з великими труднощами здолав «Детройт» (120:118) в останній грі. Деміан Ліллард (34 очки), Янніс Адетокумбо (15 очок, 9 підбирань), Брук Лопес (14 очок, 4 блок-шота) і Боббі Портис (18 очок) стали кращими за статистикою в «Бакс». «Бакс» (5-2) займають третє місце в таблиці Сходу, але впевненою гру команди Едріана Гріффіна назвати складно. Багато перемог «Мілвокі» вирвав за рахунок класу зірок, зокрема Ліллард набрав 18 очок в четвертій чверті проти аутсайдера «Детройту», коли на паркеті не було Янніса (отримав вилучення). «Індіана» – серйозний суперник, який здатен покарати «Бакс» за незлагоджені дії на паркеті.

«Орландо» – «Атланта»
Початок: 04:30

«Орландо» і «Атланта» з однаковим результатом 4-3 доволі несподівано знаходяться на 5-6 місцях в турнірній таблиці Східної конференції. Особливо дивують господарі. «Меджик» не є аутсайдером, хоча прогнози для команди Джамала Мозлі перед стартом сезону була вкрай невтішними. Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Джейлен Саггз, Коул Ентоні, Гога Бітадзе та інші молоді гравці «Орландо» часто виступають з високою мотивацією, розчаровуючи скептиків. Можливо, «Меджик» чекає спад в найближчому майбутньому, але поки що ознак кризи непомітно.

«Атланта» програла два стартових матчі регулярного чемпіонату, потім видала серію з чотирьох перемог, яка була перервана у попередній грі з «Оклахома-Сіті» (117:126). Головний тренер «Хоукс» Квін Снайдер має в розпорядженні солідну ротацію. Деджонте Мюррей і Трей Янг – лідери команди, в будь-який момент їх здатні якісно підтрахувати Джейлен, Джонсон, Деандре Хантер, Клінт Капела, Богдан Богданович, Саддік Бей і Оньєка Оконгву. «Атланта» вважається невеликим фаворитом зустрічі, тому що номінально є більш вмотивованою, хоча гостей навряд чи очікує легка прогулянка у Флориді.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.