“Філадельфія” приймає “Бостон”, “Денвер” проти “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 9 листопада

"Філадельфія" приймає "Бостон", "Денвер" проти "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 9 листопада 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Юта»
Початок: 02:00

«Індіана» знищила «Сан-Антоніо» (152:111). «Пейсерз» піднялись в топ-5 турнірної таблиці Східної конференції. Команда Ріка Карлайла чекає в гості чергового не найсильнішого суперника з Заходу. Хоча Беннедикт Матурін, Майлз Тернер Тайріз Халібернтон не повинні недооцінювати «Юту», «Джаз» стартували з результатом 2-6. Головний тренер Вілл Харді знаходиться на грані відставки, але талант Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Джона Коллінза та інших гравців «Юти» теоретично дозволяє гостям як мінімум нав’язати боротьбу у випадку наявності мотивації.

«Філадельфія» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Філадельфія» і «Бостон» лідирують у Східній конференції з результатом 6-1. «Сіксерс» нормально справляються з втратою Джеймса Хардена. Джоел Ембіід, Тайріз Максі, Тобіас Харріс готові боротися за титул. «Селтікс» вперше оступилися в попередній грі з «Міннесотою» (109:114 ОТ). Календар у підопічних Джо Маззулли зараз складний. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс зустрінуться з сильним супротивом в Філадельфії, тому повернення на переможний шлях їм далеко не гарантоване.

«Шарлотт» – «Вашингтон»
Початок: 2:00

«Шарлотт» програв останній матч з «Далласом» (118:124). Ламело Болл оформив трипл-дабл з 30 очками, 10 підбираннями і 13 передачами. Пі Джей Вашингтон (20 очок), Гордон Хейворд (20 очок, 8 передач) і Марк Вільямс (19 очок, 10 підбирань) непогано йому допомогли. «Хорнетс» втратили через травму Террі Розіра, але підопічним Стіва Кліфорда під силу обіграти «Вашингтон» і без нього. «Візардс» знаходяться на останньому місці в таблиці Сходу. Джордан Пул, Денні Авдія, Кайл Кузма не особливо налаштовані вибиратися звідти.

«Бруклін» – «Кліпперс»
Початок: 2:30

«Бруклін» стартував з балансом 3-4. Навіть в програних матчах «Нетс» не виглядали безнадійно. Мікал Бріджес, Кем Томас, Спенсер Дінвідді здатні підтримувати команду Жака Вона як мінімум на рівні середняка. «Кліпперс» вдруге поспіль зіграють в Нью-Йорку. Перший матч з «Нікс» (97:111) завершився провалом. Кавай Леонард, Пол Джордж і Рассел Вестбрук не добралися навіть до відмітки 20 набраних очок, як і зірковий дебютант «Лос-Анджелеса» Джеймса Харден. Очевидно, що «Кліпперс» слід налагодити дії в атаці після переходу Хардена. Певний час команда Тайрона Лю буде збоїти в даному аспекті.

«Нью-Йорк» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» доволі несподівано обіграв «Кліпперс» (111:97). «Нікс» піднялися в зону плей-ін Сходу, хоча говорити про вихід з кризи передчасно. У лідерів команди Тома Тібодо немає високої мотивації, оскільки тренер в міжсезоння був готовий позбавитися від Джуліуса Рендла, Мітчелла Робінсона і Ар Джей Баррета, щоб отримати Джоела Ембііда з «Сіксерс». Угода не відбулася, але невдоволення гравців залишилося. «Сан-Антоніо» начисто провалився проти «Індіани» (111:152). Стабільності від «Сперс» не слід чекати, але у вдалий день Віктор Вембаньяма і компанія здатні обіграти навіть контендерів, як це робили двічі з «Фініксом» у цьому сезоні.

«Мемфіс» – «Маямі»
Початок: 3:00

«Мемфіс» нарешті здобув першу перемогу в сезоні в грі з «Портлендом» (112:100), закінчивши кошмарну серію з 6 поразок. Лідери «Гріззліз» Маркус Смарт, Джарен Джексон, Дезмонд Бейн набралися трохи впевненості, яка була їм дуже необхідна. «Маямі» вимучив перемогу над «Лейкерс» (108:107). В цілому «Хіт» знову не вразили. Бем Адебайо, Джиммі Батлер, Кевін Лав, Кайл Лоурі, Тайлер Хірро іноді можуть вистрелити в статистичному плані, але вони втратили запал минулого сезону і навіть суперники рівня нинішнього «Мемфіса» здатні створити їм серйозні проблеми.

«Мілвокі» – «Детройт»
Початок: 3:00

«Мілвокі» вирвав гостьову перемогу над «Брукліном» (129:125). «Бакс» мають баланс 4-2 в таблиці, що не так вже й погано з урахуванням адаптації Янніса Адетокумбо і Деміана Лілларда до гри один з одним. «Детройт» дивував на початку чемпіонату, але серія з п’яти поразок дещо зменшила оптимізм фанатів команді Монті Вільямс. «Пістонс» продовжать боротьбу за високий лотерейний пік. Кейд Каннінгем, Джейлен Дюрен, Осар Томпсон ще достатньо «сирі» молоді гравці, яким треба рік-два для виходу на конкурентоспроможний рівень в НБА.

«Міннесота» – «Нью-Орлеан»
Початок: 3:00

«Міннесота» здобула три перемоги поспіль. «Тімбервулвз» здолали «Денвер», «Юту» і «Бостон», що підтверджує вихід команди Кріса Фінча з кризи. Ентоні Едвардс, Карл-Антоні Таунс і Руді Гобер набрали чудову форму. «Нью-Орлеану» буде непросто в Міннеаполісі. «Пеліканс» втратили Сі Джей Макколлума через проблеми з легенями. Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем можуть просто не перекидати лідерів господарів.

«Оклахома» – «Клівленд»
Початок: 3:00

«Оклахома» обіграла «Атланту» (126:117). Шей Гілджес-Александер, Джейлен Вільямс, Чет Холмгрен, Джош Гідді і Лугенц Дорт чекають в гості ще одного суперника зі Сходу, якого вже перемагали в цьому сезоні. «Тандер» здолали «Клівленд» (108:105) на виїзді на початку регулярного чемпіонату. Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд намагатимуться взяти реванш в Оклахома-Сіті, хоча це буде зробити дуже складно.

«Х’юстон» – «Лейкерс»
Початок: 3:00

«Х’юстон» громив «Сакраменто» (107:89, 122:97) в попередніх матчах. Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джабарі Сміт, Альперен Шенгюн набрали вражаючий хід після стартової кризи. «Рокетс» цілком під силу як мінімум нав’язати гідний супротив ще одному контендеру Заходу. «Лейкерс» невдало з’їздили до Флориди програвши «Орландо» (101:120) і «Маямі» (107:108). В останньому матчі невелику травму отримав Ентоні Девіс, але в Техасі він має зіграти і допомогти Леброну Джеймсу. У будь-якому випадку, команді Дарвіна Хема не слід розраховувати на легку прогулянку проти «Рокетс».

«Чикаго» – «Фінікс»
Початок: 3:00

«Чикаго» обіграв кризову «Юту» (113:130), хоча це жодним чином не допомогло команді Біллі Донована змінити своє положення в турнірній таблиці. «Буллз» все ще не входять в зону плей-ін, а Демар Дерозан, Нікола Вучевич і Зак Лавін не вражають рівнем своєї гри на паркеті. У складі «Фінікса» в Чикаго може дебютувати Бредлі Біл, який пропустив старт чемпіонату через травму спини. Зірки «Санз» Кевін Дюрант і Девін Букер в такому випадку отримають серйозну допомогу в атаці, але навіть без Біла в команді Френка Вогеля достатньо таланту, щоб обігравати кризових «Буллз».

«Даллас» – «Торонто»
Початок: 3:30

«Даллас» почав чемпіонат з результатом 6-1. «Маверікс» дуже допоміг легкий календар, але команді Джейсона Кідда все одно слід віддати належне. Раніше «Даллас» часто втрачав очки проти андердогів. Зараз Лука Дончич і Кайрі Ірвінг розбираються з ними на класі. «Торонто» – черговий номінально простий опонент для господарів. «Репторс» не вистачає стабільності. Паскаль Сіакам, Скотті Барнс, Денніс Шрьодер, О Джи Анунобі – талановиті гравці, але вони виступають без особливої мотивації, оскільки в команді Дарко Раяковича проходить перебудова.

«Денвер» – «Голден Стейт»
Початок: 5:00

«Денвер» лідирує в таблиці Заходу с результатом 7-1. Неприємною новиною для «Наггетс» стала втрата на невизначений термін Джамала Мюррея через травму. Нікола Йокич, Майкл Портер, Кентавіус Колдвелл-Поуп і Аарон Гордон здатні здобувати результат і без нього, хоча певні труднощі в нападі у команди Майка Мелоуна все-таки можуть виникнути. «Голден Стейт» проведе четвертий матч поспіль на виїзді. Лідери «Ворріорз» Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін і Кріс Пол дещо втомлені, що грає на руку господарям.

«Сакраменто» – «Портленд»
Початок: 5:00

«Сакраменто» вкрай невдало провів два гостьових матчі проти «Х’юстона» (89:107, 97:122). «Кінгз» з результатом 2-4 знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Втрата ДеАарона Фокса через травму є дуже чуттєвою для команди Майка Брауна, особливо з урахуванням того, що крок назад у порівнянні з минулим сезоном зробили всі гравці «Сакраменто», включаючи головну зірку Домантаса Сабоніса. «Портленд» (3-4) стартував навіть краще за «Кінгз», хоча від команди Чонсі Біллапса немає ніяких очікувань. Тренер «Трейл Блейзерс» награє молодий кістяк на чолі зі Скутом Хендерсоном і Шейдоном Шарпом, але більш досвідчені Джеремі Грант, Малкольм Брогдон і Деандре Ейтон не готові відверто «зливати». «Портленд» може влаштувати апсет «Сакраменто», якщо господарі продовжать грати на рівні попередніх матчів.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.