Леброн Джеймс назвав єдину причину, чому перейшов в “Маямі”

Леброн Джеймс назвав єдину причину, чому перейшов в "Маямі" 1 - basket.com.ua

Форвард “Лос-Анджелес” Леброн Джеймс заявив, що перейшов у “Маямі Хіт” в 2010 році лише заради завоювання титулів.

“Я все ще був би на цьому рівні незалежно від того, перейшов би я до “Маямі” чи ні. Давайте не плутатимемося: ті чотири роки, що я провів в “Хіт”, були приголомшливими. Мені тут усе подобалося. Мені подобалася ця організація, найвищий клас, вона одна з найкращих у світі. Те, чого я зміг навчитися тут, не має собі рівних, це точно. Я приїхав сюди з однієї і лише однієї причини: вигравати титули. Це була моя єдина мета. Тільки тому я об’єднався з Двейном Вейдом та Крісом Бошем. Тому що я відчував, що не зможу це зробити в “Клівленді”. Ми не зможемо.

Я намагався переманити хлопців у “Клівленд”. Намагався отримати допомогу, але вона не приходила. Тому я мав можливість стати вільним агентом, і я зробив те, що вважав найкращим не лише для своєї кар’єри, а й для себе в той момент. Для мене це була зміна культури. Люди говорять про культуру “Хіт”. Я вперше у житті поміняв усе у своєму житті. Бути тут, навчатися і бути поряд з Вейдом, Юдонісом Хаслемом та Еріком Споельстрою – хлопцями, які вже перемагали – це, безумовно, було здорово”, – сказав Джеймс.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.