Рання гра Вембаньями, “Клівленд” проти “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 5-6 листопада

Рання гра Вембаньями, "Клівленд" проти "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 5-6 листопада 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Фінікс»
Початок: 22:00

«Детройт» зазнав трьох поразок поспіль після старту 2-1. «Пістонс» можуть видати солідний відрізок, але неможливо визначити, коли у Кейда Каннінгема, Айзеї Стюарта, Джейлена Дюрана і Осара Томпсона знову з’явиться натхнення. Можливо, головний тренер Монті Вільямс налаштує підопічних на гру проти своєї колишньої команди. «Фінікс» програв тричі поспіль, причому дві з цих поразок були від аутсайдера «Сан-Антоніо». Девін Букер і Бредлі Біл травмовані, без них Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Ерік Гордон виглядають вкрай погано. «Санз» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Філадельфії» (100:112), тому на фоні втоми можуть зіткнутися з проблемами в Детройті.

«Сан-Антоніо» – «Торонто»
Початок: 22:30

«Сан-Антоніо» здобув дві сенсаційні і феєричні гостьові перемоги над «Фінікс Санз» (115:114, 132:121). У другому матчі особливо яскраво виступив перший номер драфту-2023 Віктор Вембаньяма (38 очок, 10 підбирань). Зак Коллінз, Девін Вассел, Джеремі Сохан і Чеді Осман непогано йому допомагають. «Сперс» не є безнадійним аутсайдером на початку сезону. «Торонто» стартував з балансом 2-4. Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам, Скотті Барнс, О Джи Анунобі могли виступити краще, хоча особливих очікувань від «Репторс» немає. «Сан-Антоніо» здатен продовжити вдалу серію у випадку наявності мотивації.

«Клівленд» – «Голден Стейт»
Початок: 1:00

«Клівленд» навряд чи задоволений стартом 2-4, але у головного тренера Джей Бі Бікерстаффа з’явилися причини для позитивного настрою. Після травм відновилися Донован Мітчелл, Даріус Гарленд і Джарретт Аллен. Айзек Окоро, Каріс Леверт, Еван Моблі і Макс Струс отримали солідну допомогу. Хоча «Кавальєрс» навіть в оптимальному стані буде складно протистояти «Голден Стейт». «Ворріорз» з балансом 5-1 знаходяться на другому місці в Західній конференції. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Кріс Пол розраховують здобути перемогу в Огайо, що їм цілком під силу.

 «Даллас» – «Шарлотт»
Початок: 2:30

«Даллас» зазнав першої поразки в сезоні у минулому матчі з «Денвером» (114:125). Лука Дончич (34 очки, 10 підбирань, 8 передач), Кайрі Ірвінг (22 очки, 7 передач) вдвох не перекидали сильного суперника. Трагедії для «Маверікс» не сталося. Команда Джейсона Кідда поки що не втрачала очки з андердогами, хоча зіркам потрібна краща допомога від рольовиків Гранта Вільямса, Дерріка Джонса, Дерека Лайвлі, Джоша Гріна, Тіма Хардуея та інших. «Шарлотт» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Індіани» (125:124). Марк Вільямс (27 очок, 7 підбирань), Гордон Хейворд (23 очки), Террі Розір (22 очки), Пі Джей Вашингтон (15 очок) і Ламело Болл (11 очок, 11 передач) чудово попрацювали. Але Розір вибув через травму, а інші лідери «Хорнетс» втомлені і особливо не вмотивовані знову битися за перемогу на чужому майданчику.

«Портленд» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Портленд» обіграв «Мемфіс» (115:113 ОТ) в останньому домашньому матчі. Джеремі Грант (26 очок, 8 підбирань), Малкольм Брогдон (24 очки, 7 підбирань, 10 передач), Шейдон Шарп (22 очки) і Деандре Ейтон (16 очок, 12 підбирань) впевнено виступили без травмованого Скута Хердерсона. У складі «Гріззліз» виділилися Дезмонд Бейн (33 очок, 8 підбирань, 7 передач) і Джарен Джексон (30 очок, 10 підбирань), але цього було недостатньо для перемоги. Команда Тейлора Дженкінса програла всі 6 матчів на початку сезону. Старт жахливий, хоча «Портленд» є тим суперником, в протистоянні з яким «Мемфіс» нарешті може перервати серію невдач.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2555

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.