“Ворріорз” – “Кінгз”, Харден дебютує за “Кліпперс” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 2 листопада

"Ворріорз" – "Кінгз", Харден дебютує за "Кліпперс" проти "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 2 листопада 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Портленд»
Початок: 01:00

«Детройт» стартував з балансом 2-2, що в певній мірі є сенсацією. Можливо, «Пістонс» на чолі з Кейдом Каннінгемом не будуть явним аутсайдером Східної конференції, але поки що висновки по команді Монті Вільямса робити рано. «Портленд» в минулому матчі сенсаційно переміг «Торонто» (99:91), перервавши серію з трьох поразок. Наявність в «Трейл Блейзерс» досвідчених Джеремі Гранта і Малкольма Брогдна все-таки не дозволяє команді Чонсі Біллапса відверто «зливати» всі ігри, хоча в цілому мотивація гостей дуже низька, особливо для початку переможної серії.

«Торонто» – «Мілвокі»
Початок: 1:00

«Торонто» розчарував фанатів в домашній грі з «Портлендом» (91:99). Лідери «Репторс» Паскаль Сіакам, Скотті Барнс і О Джи Анунобі намагатимуться реабілітуватися проти «Мілвокі», який зараз виглядає далеко від ідеалу. «Бакс» виграли два з трьох стартових матчів, але перемога над «Філадельфією» (118:117) була натужною, а домашня поразка від «Атланти» (110:126) довела нестабільність команди Едріана Гріффіна. Зірки «Мілвокі» Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард ще не зігралися, що дозволяє «Торонто» розраховувати на позитивний результат.

«Атланта» – «Вашингтон»
Початок: 1:30

«Атланта» з двозначною різницею обіграла «Мілвокі» і «Міннесоту» в останніх матчах, закінчивши серію з двох поразок. Можливо, Трей Янг, Клінт Капела, Деандре Хантер і компанія нарешті набрали хід, але «Хоукс» ще слід підтвердити свою стабільність. «Вашингтон» зараз не є грізною силою. «Візардс» на чолі з Джорданом Пулом грають без особливої мотивації, але якщо вона в них з’явиться в Атланті, то у господарів можуть виникнуть проблеми.

«Бостон» – «Індіана»
Початок: 1:30

«Бостон» тричі виграв на початку чемпіонату. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей виправдовують очікування. В останньому матчі з «Вашингтоном» (126:107) різниця була настільки комфортною, що головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла задіяв резервістів, включаючи Святослава Михайлюка, який отримав 5 хвилин в дебютній грі сезону. «Індіана» представляє більшу загрозу для господарів. Лідери «Пейсерз» Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Беннедикт Матурін у вдалий день здатні як мінімум нав’язати серйозний супротив контендерам.

«Маямі» – «Бруклін»
Початок: 1:30

«Маямі» з результатом 1-3 знаходиться майже на дні турнірної таблиці Східної конференції. Поки що в діях Джиммі Батлера, Тайлера Хірро і Кевіна Лава не помітно минулорічного запалу. Травма центрового Бема Адебайо стала серйозною проблемою для «Хіт». «Бруклін» здобув перемогу в минулій зустрічі з «Шарлотт» (133:121). Мікал Бріджес і компанія можуть збавити оберти після цього успіху. «Маямі» перебуває в поганій формі, але вірогідна низька мотивація «Нетс» грає на руку господарям.

«Нью-Йорк» – «Клівленд»
Початок: 1:30

«Нью-Йорк» і «Клівленд» зіграють другий день підряд. В першому протистоянні «Нікс» впевнено обіграли «Кавальєрс» (109:101) на виїзді. Є підстави розраховувати на черговий тріумф підопічних Тома Тібодо. У його колеги Джей Бі Бікерстаффа серйозні проблеми зі складом. Донован Мітчелл повернувся в гру після травми, але відсутні Тай Джером, Даріус Гарленд і Джарретт Аллен. Натомість «Нікс» можуть розраховувати на допомогу Джуліуса Рендла, Ар Джей Баррета, Джейлена Брансона та інших ключових гравців.

«Оклахома» – «Нью-Орлеан»
Початок: 1:30

«Оклахома» має баланс 3-1, що в певній мірі перевершило очікування. Хоча ще перед стартом сезону молода команда «Тандер» на чолі з Шей Гілджес-Александером і Четом Холмгреном вважалися силою, яку не слід недооцінювати на Заході. «Нью-Орлеан» поки розраховує на Зайона Вільямсона, який не травмується і виходить на паркет. В останній грі «Пеліканс» без шансів поступилися «Голден Стейт» (102:130), перервавши серію з двох перемог. У команди Віллі Гріна було два дні відпочинку, щоб зробити роботу над помилками і виступити краще в Оклахома-Сіті.

«Міннесота» – «Денвер»
Початок: 2:00

«Міннесота» програла два з трьох стартових матчів проти команд Східної конференції. Ентоні Едвардс, Руді Гобер і Карл-Ентоні Таунс нарешті зіткнуться з суперником із рідного Заходу, хоча це не означає успіх «Тімбервулвз» на паркеті. «Денвер» без особливих проблем виграв всі чотири матчі на початку чемпіонату. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер збираються продовжити серію в Міннеаполісі, що є більш ніж посильною задачею для «Наггетс».

«Х’юстон» – «Шарлотт»
Початок: 2:00

«Х’юстон» програв всі три матчі чемпіонату. «Рокетс» поспішили записати в середняки. Цілком можливо, що команда Іме Удоки залишиться претендентом на високий лотерейний пік, навіть після переходу досвідчених Діллона Брукса і Фреда Ванвліта. «Шарлотт» теж не претендує на високі звершення. Ламело Болл, Гордон Хейворд, Террі Розір, Брендон Міллер грають без тиску в своє задоволення. Якщо у ключових гравців «Хорнетс» буде вдалий день, то серія невдач господарів ризикує продовжитися.

«Даллас» – «Чикаго»
Початок: 2:30

«Даллас» обіграв «Сан-Антоніо», «Бруклін» і «Мемфіс». Суперники не найсильніші, але «Маверікс» не втрачали очки на рівному місці, на відміну від минулого сезону. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг налагоджують комунікацію і не збираються зупинятися. «Чикаго» зараз не представляє велику загрозу. «Буллз» стартували з балансом 2-2. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Зак Лавін не довели свою стабільність, хоча шанси на успіх в Далласі у них, безумовно, є.

«Юта» – «Мемфіс»
Початок: 3:00

«Юта» стартувала з результатом 1-3. Головний тренер «Джаз» Вілл Харді не найкращим чином використовує потенціал Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Джона Коллінза, що робить його одним з головних кандидатів на звільнення в НБА. «Мемфіс» зазнав чотирьох поразок поспіль, але невдачі команди Тейлора Дженкінса піддаються поясненню. Травма Стівена Адамса і дискваліфікація Джа Моранта болісно вдарили по конкурентоспроможності «Гріззліз». Дезмонд Бейн, Маркус Смарт і компанія поки не призвичаїлися грати без них, хоча навіть в невдалих матчах іноді були дуже близькими до перемоги.

«Голден Стейт» – «Сакраменто»
Початок: 4:00

«Голден Стейт» на минулих вихідних досить легко розібрався з «Сакраменто» (122:114) на виїзді. Тоді в складі «Ворріорз» не було Дреймонда Гріна, який повернувся після травми. Кріс Пол став виходити з лави запасних, при цьому Стефен Каррі і Клей Томпсон не втратили свою впевненість. Команда Стіва Керра націлена знову здолати «Кінгз», які є для них доволі зручним суперником. Лідер гостей ДеАарон Фокс пропустить матч через травму, що значно зменшує і без того не надто високі шанси гостей на успіх. Можливо, головному тренеру Майку Брауну доведеться розширити ротацію, в тому числі довірити хвилини Олексію Леню, який пропустив дві з трьох стартових ігор.

«Лейкерс» – «Кліпперс»
Початок: 4:00

«Лейкерс» мають баланс 2-2, що навряд чи задовольняє фанатів команди Дарвіна Хема. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і Д’Анджело Рассел діють більш-менш непогано, але стабільної допомоги від Остіна Рівза, Торіна Прінса, Гейба Вінсента та інших рольовиків не отримують. «Кліпперс» підходять до дербі Лос-Анджелеса в оновленому складі. Команда Тайрона Лю виміняла Джеймса Хардена, Пі Джей Такера і Філіпа Петрушева з «Філадельфії», віддавши Роберта Ковінгтона, Ніколя Батюма, Маркуса Морріса і Кеньона Мартіна-молодшого. Новачки «Кліпперс» не грали в попередньому матчі з «Орландо» (118:102), але як мінімум Харден і Такер цілком можуть допоїти Каваю Леонарду, Полу Джорджу і Расселу Вестбруку проти «Лейкерс», особливо з урахуванням того, що господарі проведуть «бек-ту-бек».

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Одна думка про ““Ворріорз” – “Кінгз”, Харден дебютує за “Кліпперс” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 2 листопада

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.