Вембаньяма їде в гості до контендера, “Кліпперс” приймають “Орландо”: прев’ю матчів НБА 1 листопада

Вембаньяма їде в гості до контендера, "Кліпперс" приймають "Орландо": прев'ю матчів НБА 1 листопада 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Нью-Йорк»
Початок: 01:30

«Клівленд» стартував з результатом 1-2, що навряд чи влаштовую керівництво клубу. В останньому матчі «Кавальєрс» вдома поступилися «Індіані» (113:125). Эван Моблі (33 очок, 14 підбирань), Каріс Леверт (31 очок, 8 передач) і Макс Струс (21 очко, 11 підбирань, 6 передач) непогано себе проявили, але відсутність Донована Мітчелла і Даріуса Гарленда через травми серйозно вплинула на команду Джей Бі Бікерстаффа. Крім того, в лазареті «Клівленд» перебувають Тай Джейром і Джарретт Аллен. Повернення Мітчелла можливе в матчі з «Нью-Йорком», участь Гарленда, Джерома і Аллена виключена.

«Нью-Йорк» на початку чемпіонату також виглядає невпевнено – результат 1-2 аналогічно «Клівленду». В попередній грі підопічні Тома Тібодо поступилися «Нью-Орлеану» (87:96). Ар Джей Барретт (18 очок), Джейлен Брансон (14 очок) і Джуліус Рэндл (10 очок, 12 підбирань) виступили доволі посередньо, хоча на фоні проблем в атаці цього вистачило для звання кращих скорерів «Нікс». В минулому сезоні «Клівленд» і «Нью-Йорк» напряму вийшли в плей-офф. Зараз складається враження, що обидві команди переживають спад. Травми у господарів роблять гостей невеликими фаворитами матчу.

«Фінікс» – «Сан-Антоніо»
Початок: 4:00

«Фінікс» без травмованих Бредлі Біла і Девіна Букера розібрався з «Ютою» (116:104) в попередній грі. Кевін Дюрант (26 очок, 7 передач), Ерік Гордон (21 очко), Грейсон Аллен (17 очок), Юсуф Нуркич (10 очок, 7 підбирань, 6 передач), Джордан Гудвін (12) і Дрю Юбэнкс (12 очок) показали двозначну результативність. Головний тренер «Санз» Френк Вогель хотів би як найскоріше награвати всіх зірок в повному складі, але поки що команда впевнено себе почуває навіть без Біла і Букера.

Остання поразка «Сан-Антоніо» від «Кліпперс» виявилась по-справжньому ганебною (83:123). Віктор Вембаньяма набрав 11 очок при 5 втратах, двозначну результативність крім нього показали тільки Девін Вассел (14 очок) і Чеді Осман (12 очок). Команда Грега Поповича не претендує на плей-офф і має майже нульову шанси створити сенсацію в Фініксі. При цьому «Сперс» навряд чи дозволять вдруге поспіль познущатися над собою з різницею 40 очок чи близького того.

«Кліпперс» – «Орландо»
Початок: 4:30

«Кліпперс» відірвалися в попередній грі з «Сан-Антоніо» (123:83). Кавай Леонард (21 очко), Рассел Вестбрук (19 очок, 8 підбирань), Пол Джордж (19 очок, 5 перехоплень), Івіці Зубац (16 очок, 8 підбирань) і Боунс Хайленд (18 очок) набрали кращу статистику в складі «Лос-Анджелеса». Після цього команда виміняла зіркового захисника Джеймса Хардена, а також Пі Джей Такера і Філіпа Петрушева з «Філадельфії», віддавши Роберта Ковінгтона, Маркуса Морріса, Кеньона Мартіна-молодшого і Ніколя Батюма. Харден, Такер і Петрушев навряд чи зіграють відразу після обміну, тому можливі певні проблеми з ротацією у господарів. Головний тренер Тайрон Лю повинен не допустити розслабленість своїх підопічних після минулої впевненої перемоги. Майбутній суперник «Кліпперс» теж номінально є аутсайдером, але все-таки здатен створити більше проблем, ніж «Сан-Антоніо».

«Орландо» після перемог над «Хьюстоном» і «Портлендом» зазнав першої поразки в матчі з «Лейкерс» (103:106). Франц Вагнер (16 очок), Джейлен Саггз (15 очок, 8 підбирань), Маркелл Фульц (14 очок, 8 передач), Венделл Картер (10 очок, 8 підбирань), Гері Харріс (17 очок) і Коул Энтоні (12 очок) майже створили сенсацію, але в кінцівці «Меджик» трохи не вистачило вдачі. Команда Шейна Мозлі проведе «бек-ту-бек». Фактор втоми може зіграти свою роль, хоча при наявності мотивації «Орландо» здатен як мінімум нав’язати боротьбу «Кліпперс», які віддали відразу чотирьох гравців за Джеймса Хардена.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.