Рання гра чемпіона, Лень чекає в гості Леброна: прев’ю матчів НБА 29-30 жовтня

Рання гра чемпіона, Лень чекає в гості Леброна: прев'ю матчів НБА 29-30 жовтня 1 - basket.com.ua

«Оклахома» – «Денвер»
Початок: 21:30

«Оклахома-Сіті» розпочала сезон з двох гостьових перемог над «Чикаго» та «Клівлендом». Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс і Лугенц Дорт довели, що з ними варто всерйоз рахуватися. «Тандер» намагатимуться продовжити вдалу серію у протистоянні з діючими чемпіонами НБА. «Денвер» на старті чемпіонату обіграв «Лейкерс» і «Мемфіс». «Наггетс» не докладали багато зусиль і долали суперників головним чином за рахунок класу Ніколи Йокича та Джамала Мюррея. В гостях проти «Тандер» діючим чемпіонам НБА цього може не вистачити. Команді Майка Мелоуна потрібен вагомий вклад Аарона Гордона, Майкла Портера, Реджи Джексона і Кентавіуса Колдвелл-Поупа, щоб уникнути проблем на паркеті.

«Мілвокі» – «Атланта»
Початок: 1:00

«Мілвокі» зіграв поки що лише один матч. «Бакс» не вразили проти «Філадельфії» (118:117) вдома, незважаючи на перемогу. Деміан Ліллард набрав 39 очок і реалізував ключовий триочковий в кінцівці, Янніс Адетокумбо оформив дабл-дабл із 23 очок і 13 підбирань. Зірки виступили непогано, але Ліллард і Адетокумбо ще потребують зіграності. В цей період для команди Едріана Гріффіна дуже важлива продуктивність рольовиків. Брук Лопес, Кріс Міддлтон, Боббі Портіс погано зарекомендували себе у грі-відкритті, що є проблемою для господарів. «Атланта» програла «Шарлотт» і «Нью-Йорку», розчарувавши вболівальників з самого початку сезону. Трей Янг, Деджонте Мюррей, Деандре Хантер і їх партнери виглядають невпевнено. «Хоукс» буде важко на щось претендувати в Мілвокі, якщо якість гри буде такою ж, як в попередніх матчах.

«Х’юстон» – «Голден Стейт»
Початок: 1:00

«Х’юстон» зазнав поразок від «Орландо» і «Сан-Антоніо» – аутсайдерів Східної та Західної конференції відповідно. Очікування від «Рокетс» значно зменшилися. Очевидно, що команда Іме Удоки навряд чи готова боротися за плей-офф, а молодий кістяк в обличчі Альперене Шенгюна, Джейлена Гріна і Джабарі Сміта є доволі сирим, навіть присутність в ростері досвідчених Фреда Ванвліта і Діллона Брукса кардинально не міняє ситуацію. «Голден Стейт» програв стартовий домашній матч проти «Фінікса» (104:108), але потім реабілітувався на виїзді против «Сакраменто» (122:114), коли Стефен Каррі (41 очко) майже одноосібно витягнув «Ворріорз». Продуктивність Клея Томпсона, Кріса Пола, Ендрю Віггінса та інших поки що залишає бажати кращого. В матчі з «Рокетс» на паркет після травми в складі «Голден Стейт» має повернутися Дреймонд Грін, що значно полегшить задачу досягнення результату для команди Стіва Керра.

«Філадельфія» – «Портленд»
Початок: 1:30

«Філадельфія» поступилася «Мілвокі» на старті чемпіонату, а потім виграла в гостях у «Торонто» (114:117). «Сіксерс» довели, що можуть достойно грати без Джеймса Хардена, який вимагає обмін в інший клуб. Джоел Ембіід і Тайріз Максі демонструють високу продуктивність, Тобіас Харріс і Келлі Убре солідно їм до помають. Команда Ніка Нерса проведе «бек-ту-бек» після виїзду в Канаду, але цей фактор не має бути вирішальним проти «Портленда». «Трейл Блейзерс» пішли в перебудову і розвивають молодий кістяк на чолі з третім номером драфту-2023 Скутом Хендерсоном. Один з кращих скорерів команди Анферні Саймонс вибув на два місяці через травму. Малкольм Брогдон, Джеремі Грант, Деандре Ейтон та інші досвідчені гравці гостей теоретично здатні створити проблеми «Філадельфії», але навряд чи вони вмотивовані це зробити.

«Кліпперс» – «Сан-Антоніо»
Початок: 3:00

«Кліпперс» обіграли вдома «Портленд», після чого «на грані» поступилися в гостях «Юті» (118:120). Головний тренер Тайрон Лю розраховував на кращий результат в Солт-Лейк-Сіті, але особливих причин панікувати у «Лос-Анджелесу» поки немає. Кавай Леонард, Пол Джордж, Рассел Вестбрук спроможні добувати результат і без Джеймса Хардена, який хоче грати за «Кліпперс», але застряг в «Філадельфії». «Сан-Антоніо» проводить поточний сезон під знаком Віктора Вембаньями. В двох стартових матчах перший номер драфту-2023 набирав у середньому 18 очок і 8,5 підбирання при точності 46% з гри та 27% з-за дуги. Від Вембаньями очікують більшого, але французу потрібен стартовий період на адаптацію в НБА і налагодження комунікації з партнерами Девіном Васселом, Келдоном Джонсоном та іншим. Від «Сперс» при цьому ніхто не вимагає результат, тому команда Грега Поповича навряд чи буде відчайдушно боротися за перемогу в Лос-Анджелесі.

«Сакраменто» – «Лейкерс»
Початок: 3:00

«Сакраменто» обіграв «Юту» і поступився вдома «Голден Стейт». Головний тренер «Кінгз» Майк Браун має певні причини бути незадоволеним діями підопічних в грі з «Ворріорз». Домантас Сабоніс і ДеАарон Фокс отримали мало допомоги від рольовиків. Браун не задіяв центрового Олексія Леня, який грав в серії плей-офф проти «Голден Стейт» минулого сезону. Можливо, тренер зробить певні перестанови в ротації. «Лейкерс» теж стартували з балансом 1-1 – програли «Денверу» і перемогли «Фінікс». Леброн Джеймс і Ентоні Девіс ведуть команду Дарвіна Хема за собою. Остін Рівз, Руї Хачімура і Д’Анджело Расселл намагаються їм допомагати, хоча не завжди виходить робити це якісно. «Кінгз» можна вважати невеликим фаворитом матчу з «Лейкерс», головним чином, через фактор домашнього майданчику.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.