“Бостон” чекає в гості “Маямі”, Лень проти “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 28 жовтня

"Бостон" чекає в гості "Маямі", Лень проти "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 28 жовтня 1 - basket.com.ua

«Мемфіс» – «Денвер»
Початок: 2:00

«Мемфіс» стартував в новому сезоні з поразки від «Нью-Орлеану» (104:111). Дезмонд Бейн (31 очко), Маркус Смарт (17 очок), Ксавьєр Тіллман (17 очок, 12 підбирань) не отримали належної підтримки від партнерів. «Гріззліз» буде непросто на стартовому відрізку чемпіонату, поки в грудні на паркет не повернеться дискваліфікований розігруючий Джа Морант. «Денвер» в матчі-відкритті без особливих проблем розібрався з «Лейкерс» (119:107). Нікола Йокич (29 очок, 13 підбирань, 11 передач), Джамал Мюррей (21 очко, 6 передач), Кентавіус Колдвелл-Поуп (20 очок), Аарон Гордон (15 очок, 7 підбирань), Майкл Портер (12 очок, 12 підбирань) стали кращими в «Наггетс». Команда Майка Мелоуна має непогані шанси продовжити переможну серію в Мемфісі.

«Шарлотт» – «Детройт»
Початок: 2:00

«Шарлотт» здивував у матчі-відкритті з «Атлантою» (116:110). Пі Джей Вашингтон, Ламело Болл, Гордон Хейворд, Террі Розір, Брендон Міллер і Майк Вільямс показали двозначну результативність. Ключові гравці були вмотивовані, що дозволило «Хорнетс» здобути результат. Команді Стіва Кліффорда це може навіть не знадобитися в грі з «Детройтом». «Пістонс» – на папері головний аутсайдер Східної конференції. Хоча в першій грі підопічні Монті Вільямса ледь не створили сенсацію на виїзді проти «Маямі» (102:103). Кейд Каннінгем (30 очок, 9 передач), Джейлен Дюрен (17 очок, 14 підбирань, 4 блок-шота), Айзея Стюарт (14 очок, 14 підбирань) виступили найбільш продуктивно. В протистоянні аутсайдерів на перший план виходить мотивація. Важно передбачити у кого вона буде вищою, але «Шарлотт» за рахунок домашнього паркету можна вважати фаворитом.

«Атланта» – «Нью-Йорк»
Початок: 2:30

«Атланта» розчарувала у стартовій грі з «Шарлотт» (110:116). Стало ясно, що однієї результативності Трея Янга недостатньо для досягнення результату навіть з аутсайдерами. Головний тренер «Хоукс» Квін Снайдер сподівається, що хоча б іноді вище середнього рівня будуть грати Саддік Бей, Клінт Капела, Деджонте Мюррей, Джейден Джонсон. Інакше будуть проблеми з більшістю суперників, в тому числі «Нью-Йорком». «Нікс» нав’язали боротьбу «Бостону» (104:108), але трохи не дотягнули до перемоги. Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон і Джуліус Рендл постараються виправитися в Джорджії.

«Бостон» – «Маямі»
Початок: 2:30

«Бостон» здобув трудову перемогу над «Нью-Йорком» (108:104). Джейсон Тейтум (34 очок, 11 підбирань) і Крістапс Порзінгіс (30 очок, 8 підбирань, 4 блок-шота) врятували «Селтікс» на фоні блідої гри Джейлена Брауна, Дерріка Вайта і Дрю Холідея. Головний тренер Джо Маззулла використовував вузьку ротацію. Резервісти Пейтон Прітчард і Сем Хаузер не вразили, тому він може задіяти більше опцій, включаючи Святослава Михайлюка. «Маямі» «відскочив» в домашній грі з «Детройтом» (103:102). Бем Адебайо (22 очок, 8 підбирань) став найрезультативнішим, Джиммі Батлер (19 очок, 13 підбирань) і Кевін Лав (13 очок, 10 підбирань) оформили дабл-дабли. До «Хіт» залишилося багато питань. З такою грою команді Еріка Споельстри буде важко на щось розраховувати проти «Селтікс» на виїзді.

«Клівленд» – «Оклахома»
Початок: 2:30

«Клівленд» вирвав гостьову перемогу в матчі з «Брукліном» (114:113). Донован Мітчелл (27 очок, 6 передач), Макс Струс (27 очок, 12 підбирань) записали на свій рахунок майже половину результативності «Кавальєрс». Айзек Окоро, Даріус Гарленд, Каріс Леверт та інші рольовими повинні більше їм допомогати в протистоянні з «Оклахома-Сіті», інакше виникнуть проблеми. «Тандер» розбили «Чикаго» (104:124) завдяки продуктивності Шея Гілджес-Александера (31 очко, 10 передач), Джоша Гідді (16 очок, 6 передач) і Джейлена Вільямса (16 очок). Команда Марка Дейнолта фактично завершила перебудову і цілком може захотіти обіграти ще одну міцну команду Сходу.

«Сан-Антоніо» – «Хюстон»
Початок: 3:00

«Сан-Антоніо» поступився «Далласу» (119:126) в техаському дербі на початку сезону. Вся увага була прикута до першого номеру драфту Віктора Вембаньями, який в дебютній грі НБА набрав 15 очок, але зробив 5 втрат і швидко підсів на фоли. Головний тренер «Сперс» Грег Попович похвалив Вембаньяму, хоча від нього в команді явно очікують більшого починаючи з наступного домашнього дербі Техасу. «Х’юстон» несподівано начисто провалився в гостях проти «Орландо» (86:116). Можливо, «Рокетс» поспішили записати в середняки Західної конференції, хоча Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт і Джейлен Грін формують міцний кістяк, який не повинен програвати з різницею -30 одній з гірших команд ліги. Другий матч чемпіонату внесе більше ясності щодо поточного стану команди Іме Удоки.

«Чикаго» – «Торонто»
Початок: 3:00

«Чикаго» провалися проти «Оклахома-Сіті» (104:124). Гравці «Буллз» влаштували «розбір польотів» у роздягальні. Зак Лавін звинуватив партнерів у поганій мотивації, хоча він сам виступив на посередньому рівні, як і Нікола Вучевич, Демар Дерозан та інші. Тим не менш, Вучевич зазначив, що відверта розмова піде команді на користь. Гра з «Торонто» покаже, чи зробили висновки підопічні Біллі Донована. «Репторс» вирвали перемогу у матчі з «Міннесотой» (97:94). Денніс Шрьодер (22 очки, 7 передач), О Джи Анунобі (20 очок), Скотті Барнс (17 очков, 8 підбирань, 5 блок-шотів) і Паскаль Сіакам (15 очок, 7 підбирань, 6 передач) очікувано стали кращими в команді Дарко Раяковича. «Торонто» має непогані шанси на успіх в «Чикаго», якщо покаже таку ж мотивацію і ефективність у захисті.

«Даллас» – «Бруклін»
Початок: 3:30

«Даллас» впорався із «Сан-Антоніо» (126:119) на виїзді. Лука Дончич (33 очки, 13 підбирань, 10 передач) і Кайрі Ірвінг (22 очок, 6 передач) отримали несподівано якісну допомогу від новачка Дерека Лайвлі (16 очок, 10 підбирань). Для «Маверікс» дуже важливо, щоб серед рольовиків виділявся хтось, крім Тіма Хардуея та Гранта Вільямса. «Бруклін» в нервовій грі поступився «Клівленду» (113:114). В складі «Нетс» вразив своєю результативністю Кем Томас (36 очок), який затьмарив номінального франчайз-гравця Мікала Бріджеса (20 очок). Команда Жака Вона здатна створити проблеми «Далласу» у випадку високої мотивації, але гості все одно є явним андердогом в цій парі.

«Юта» – «Кліпперс»
Початок: 4:30

«Юта» розчарувала власних вболівальників в матчі-відкритті з «Сакраменто» (114:130). Джордан Кларксон, Лаурі Маркканен, Джон Коллінз і Коллін Секстон постараються реабілітуватися перед публікою в Солт-Лейк Сіті. Зробити це буде непросто, оскільки «Джаз» чекають в гості чергового сильного суперника. «Кліпперс» на класі розібралися з «Портлендом» (123:111). Пол Джордж (27 очок, 6 передач), Кавай Леонард (23 очки, 6 передач), Івіца Зубац (20 очок, 12 підбирань, 4 блок-шоти) і Рассел Вестбрук (11 очков, 13 передач) непогано себе проявили. Команда Тайрона Лю зіткнеться з більш серйозним супротивом в Солт-Лейк-Сіті, тому гостям ні в якому разі не можна розслаблятися.

«Портленд» – «Орландо»
Початок: 5:00

«Портленд» з відносно прийнятною різницею поступився «Кліпперс» (111:123). Анферні Саймонс (18 очок), Джеремі Грант (13 очок), Скут Хендерсон (11 очок), Малкольм Брогдон (20 очок) і Шейдон Шарп (14 очок) стали кращими по статистиці в складі «Трейл Блейзерс». Головний тренер Чонсі Біллапс і вболівальники «Портленда» очікують більшого від 3-го номеру драфту-2023 Хендерсона, хоча молодому гравцю потрібен певний час на адаптацію в НБА. «Орландо» несподівано розгромив «Х’юстон» (116:86). Франц Вагнер (19 очок), Паоло Банкеро (12 очок), Коул Энтоні (20 очок, 8 підбирань) не показали чогось вражаючого, але навіть їх посередньої ефективності вистачило для впевненої перемоги. Даний принцип може спрацювати і в Портленді, оскільки господарі зараз є одним з головних претендентів на високий лотерейний пік на наступному драфті.

«Сакраменто» – «Голден Стейт»
Початок: 5:00

«Сакраменто» стартував в чемпіонаті з впевненої перемоги в гостях над «Ютою» (130:114). Харрісон Барнс (33 очки), Домантас Сабоніс (22 очки, 12 підбирань), ДеАарон Фокс (18 очок, 6 передач) і Кіган Мюррей (15 очок, 8 підбирань) зробили найбільший внесок в успіх «Кінгз». Головний тренер «Сакраменто» Майк Браун віддав перевагу Джавейлу Макгі у якості резервного центрового, хоча Олексій Лень непогано зарекомендував себе у передсезонних матчів, в тому числі проти «Юти». Можливо, в матчі з «Голден Стейт» Браун змінить пріоритети, тим більше що він регулярно використовував Леня в серії плей-офф з цим суперником минулого сезону. «Ворріорз» програли «Фініксу» (104:108) в матчі-відкритті. Стефен Каррі (27 очок), Клей Томпсон (15 очок, 7 підбирань) і Кріс Пол (14 очок, 9 передач) не перекидали «Санз», у яких на паркет не вийшов Бредлі Біл. Якість гри команди Стіва Керра без травмованого Дреймонда Гріна залишає бажати кращого, тому «Ворріорз» буде дуже складно претендувати на гостьову перемогу в каліфорнійському дербі.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.