“Мілвокі” проти “Філадельфії”, “Лейкерс” приймають “Фінікс”: прев’ю матчів НБА 27 жовтня

"Мілвокі" проти "Філадельфії", "Лейкерс" приймають "Фінікс": прев'ю матчів НБА 27 жовтня 1 - basket.com.ua

«Мілвокі» – «Філадельфія»
Початок: 2:30

«Мілвокі» виміняв Деміана Лілларда в міжсезоння, ставши одним з головних претендентів на титул. Втрата Джру Холідея чутлива для «Бакс», але Ліллард разом з Яннісом Адетокумбо і Крісом Міддлтоном виглядає більш загрозливо, ніж його попередник. Команда Едріана Гріффіна не грала в перші два дні регулярного чемпіонату, як і їх перший суперник. «Філадельфія» влітку зіткнулася з серйозною проблемою і на відміну від «Мілвокі» значно погіршила акції серед всіх претендентів на чемпіонство. Джеймс Харден виставив запит на обмін, який «Сіксерс» так і не змогли задовольнити.

Харден хоче перейти в «Кліпперс», але президент «Філадельфії» Деріл Морі не бажає приймати будь-яку компенсацію за зіркового захисника, через що переговори зайшли в глухий кут. Джеймс повернувся в розташування команди перед стартом регулярного чемпіонату, хоча головний тренер Нік Нерс вирішив не брати його на виїзд в Мілвокі. «Сіксерс» доведеться розраховувати на те, що Джоел Ембіід і Тайріз Максі проявлять себе ефективніше, ніж тріо лідерів «Бакс». «Мілвокі» є фаворитом матчу, але незіграність зв’язки Адетокумбо – Ліллард може стати проблемою для господарів на початку сезону.


«Лейкерс» – «Фінікс»
Початок: 5:00

«Лейкерс» стартували в регулярному чемпіонаті з поразки від «Денвер Наггетс» (107:119). Леброн Джеймс (21 очко, 8 подборов) став найрезультативнішим в складі «Лос-Анджелеса», незважаючи на лімітований ігровий час (29 хвилин). Торін Принс (18 очок), Ентоні Дэвіс (17 очок, 8 підбирань), Остін Рівз (14 очок, 8 підбирань) і Д’Анджело Расселл (11 очок, 7 передач) виступили недостатньо якісно для того, щоб команда Дарвіна Хема змогла нав’язати боротьбу діючим чемпіонам НБА.

«Фінікс» почав чемпіонат з виїзної перемоги над «Голден Стейт Ворріорз» (108:104). Девін Букер (32 очки, 8 передач), Кевін Дюрант (18 очок, 11 підбирань), Джош Окогі (17 очок) і Юсуф Нуркич (14 очок, 14 підбирань) показали кращу продуктивність на паркеті. «Санз» виступали без зіркового новачка Бредлі Біла, який травмував спину. Гра команди Френка Вогеля справила доволі приємне враження. Нуркич чудово вписався  команду, Букер і Дюрант підтвердили свій клас. Навіть без Біла вони цілком здатні продовжити вдалу серію в Лос-Анджелесі. Бредлі теоретично може зіграти против «Лейкерс», що зробить шанси «Санз» на успіх значно вищими.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.