Вадим Пудзирей: “Американці нам допомагають, але їм треба ще зігратися”

Вадим Пудзирей: "Американці нам допомагають, але їм треба ще зігратися" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Політехніка-Галичина” – “БІПА”

Михайло Рудик, форвард БК “БІПА”:

– Третя гра – це завжди важко. Було тяжко нашим гравцям, які завжди грають 25-30 хвилин. Багато залежало від молодих гравців, але є як є.

Чи справедливо переміг суперник? Так. Нам забракло сил та хімії.

Вадим Пудзирей, головний тренер БК “БІПА”:

– Дуже добра гра, думаю, вона сподобалась уболівальникам. Вітаю Львів з перемогою. На сьогоднішній день у них більш зіграна команда.

Ми боролися. Дуже прикрі втрати у найнебажаніший момент. Хлопці боролися, боролися до кінця.

Наші вікові гравці? Ну Рябчук відіграв 31 хвилину, Ткаченко 28. Так, у нас не вистачає ростеру. Для нас кожна заміна – це проблема, тоді рахунок йде в іншу сторону. Треба десь шукати підсилення ростеру, але немає великих гравців і розігруючих. У нас ще не зіграна команда. Американці нам допомагають, але треба ще пограти, поспілкуватися, щоб зігратися. Характер у них є.

Чому так мало грав Конєв? Він підійшов, сказав, що отримав удар. Треба спілкуватися з лікарями. Я не думаю, що його відсутність вплинула на результат. Хотіли дати Толі ігровий час, але така прикра ситуація не дозволила йому грати далі. Вийшов Міша Рудик, дали йому ігровий час.

Три поразки поспіль? Звичайно, вони впливають на командний дух. До нас хлопці з США приїхали лише тиждень назад, ми втратили три гравці основного складу. Не думайте, що я виправдовуюсь. Це просто реалії. Будемо думати, тренуватися і йти далі.

Дмитро Качанов, захисник “Політехніки-Галичина”:

– Була дуже важка гра, ми боролися. Повинні були і вчора забирати гру, але, скажімо так, зарано розслабилися і все пішло не так. Сьогодні показали чудову гру проти чудового суперника і перемогли.

Ми виграли за рахунок боротьби, адже всі хлопці віддалися на 100%. Саме це було нашим ключем до перемоги.

Відсутність Ходова? Звісно, це вплинуло. Дмитро є нашим капітаном. Він був на лавці, підказував молодим, підказував команді. Дмитро – молодець, ми йому вдячні.

Ярослав Зубрицький, головний тренер “Політехніки-Галичина”:

– Дуже важкий поєдинок. Ми впевнено вели, було навіть +16. Нам мало бути набагато легше грати, але Одеса – досвідчена команда. Вони проявили характер.

Ми цю перемогу вимучили. Хлопці молодці, вони боролися до кінця, не розклеїлися. Я вдячний їм за це.

Ми перемогли за рахунок зонного пресингу, самовіддачі і бажання перемогти. Також хлопці в кінці гри не поспішали, а доводили атаки до логічних кидків.

Нам треба ще багато працювати – у нас дуже багато молодих гравців. Вони з кожною грою додають і отримують впевненість, але ще є над чим працювати. Місцями ми добре захищаємось, місцями бувають провали. Сьогодні ми провалили другу чверть – пропустили 30 очок. Вчора провалили першу. Будемо робити висновки.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.