Вадим Пудзирей: “Трохи більшого очікували від легіонерів. Підійдуть вони нам чи ні – це питання”

Вадим Пудзирей: "Трохи більшого очікували від легіонерів. Підійдуть вони нам чи ні – це питання" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «БІПА»

Олександр Шашков, захисник «БІПИ»:

– Вдалося дуже мало чого. Були непогані моменти, але весь час відчувався тиск захисників суперника. У нас кілька нових гравців. Можливо, немає хімії, як у минулому році, коли нас недооцінювали, але ми виходили і вигравали. Не відчувалося тиску у нападі і захисті. Програли на характері. Коли суперники ловлять кураж, важко їх зупинити. «Рівне» просто краще підійшло до цієї гри і заслужено перемогло. Недооцінки бути не могло. Знали, з ким будемо грати. У них непогані гравці. Вони грали в Вищій лізі багато років разом. Ми це добре розуміли, просто програли в настрої. В якийсь момент вони переломили і було важко їх зупинити. У нас незіграність через нових гравців, погано розуміли один одного на паркеті.

Вадим Пудзирей, головний тренер «БІПИ»:

– Не вистачило складу. У нас нова команда. Ми зараз як червона ганчірка для всіх команд після минулого сезону Ми поки не підсилилися, знаходимося на шляху формування нового складу. Приїхали два нових гравці. Це закономірно вплинуло гру. Трохи більшого очікували від легіонерів. Вони повинні влитися в колектив. Підійдуть чи ні – це питання. У грі вони неправильно приймали рішення, були швидкі атаки, втрати. Провалили другу чверть 6:36. Потім не зламалися, але не відчували настрій, який до гри намагалися хлопцям донести. Завжди налаштовую гравців боротися до кінця, намагаюся достукатися до них.

Тарас Шанюк, форвард «Рівного»:

– Важко казати щось по матч загалом, коли у нас такий відсоток триочкових. Всі влучали сьогодні. Виконали всі задачі в захисті. Пропустили 13 очок за першу половину – хороший результат. Очікуємо супротив від кожного суперника. Багато рівних команд в чемпіонаті. Кожна гра може бути непередбачуваною. Третя чверть у нас була провальна, а далі на початку четвертої все вже було зрозуміло.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Ми дуже готувалися до гри. БІПА стала бронзовим призером минулого чемпіонату. Це давало запал хлопцям. Гарно зіграли в захисті в першій половині. Суперник, можливо, нас трохи недооцінив. У них дуже гарна і сильна команда, але сьогодні не пішла гра. Не думаю, що далі у них будуть такі результати. Ми виконали те, що було потрібно. З таким відсотком точності триочкових грати легше. Завтра у нас гра з чемпіоном України. Будемо це мати на увазі. Сподіваюся, що хлопці теж дадуть бій. Сьогодні в більшості виконали те, що планували. Але помилки є в кожній грі. Головне їх вчасно виправляти.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2690

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.