Яо Мін: “Китайські гравці – ледарі. Розрив з іншими збірними світу величезний”

Яо Мін: "Китайські гравці - ледарі. Розрив з іншими збірними світу величезний" 1 - basket.com.ua

Легенда китайського баскетблу Яо Мін назвав гравців збірної “ледарями” та попередив, що їм буде складно пройти кваліфікацію на майбутні Олімпійські ігри через величезний розрив з найкращими командами світу.

Восьмиразовий учасник Матчу зірок НБА, нині президент Китайської баскетбольної асоціації, розкритикував гру команди після програшу Філіппінам у півфіналі домашніх Азіатських ігор у Ханчжоу.

“Гравці – збірної Китаю – ледарі. Є два типи розслаблення: один – недисциплінованість, а інший – бажання закидаки суперника шапками. Це теж свого роду розслаблення. Ми повинні провести велику операцію – цього не можна досягти невеликими змінами. Від формування національної збірної до реформи ліги – це велика операція, яка охоплює всю баскетбольну спільноту. Інші країни прогресують дуже швидко. Регіональни суперник Японія кваліфікувався до Парижа. Китаю потрібна відкрита платформа для обговорення своїх недоліків, але шлях буде нелегким. Біль виникає через величезний розрив між китайським та світовим баскетболом”, – сказав він.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2711

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.