Володимир Холопов: “Гравці мене не чують. Після приїзду в Київ будуть серйозні розбірки”

Володимир Холопов: "Гравці мене не чують. Після приїзду в Київ будуть серйозні розбірки" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Київ-Баскет»

Максим Ожегов, форвард «Київ-Баскета»:

– Матч був рівним. Десь суперники брали ініціативу, десь ми. Програли тільки в бажанні. Будемо над цим працювати, робити висновки. Думаю, матч за матчем будемо грати краще. Щось не виходить. Десь не розуміємо один одного, в захисті не можемо поки що дійти того, щоб працювати як одна команда. Весь сезон попереду, помилки будемо виправляти.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– На жаль, ми цей матч програли. Мені здається, для глядачів гра була цікава, до останнього неясно, хто виграє. Були фактори, які впливали на саму гру. По-перше, лавка запасних. Статистику не обманеш. 6 очок забили наші резервісти, 29 – у суперника. Плюс зробили багато втрат – 18. Дали забити триочкові людям, яким взагалі не мали давати кидати. Робили відеоаналіз, акцентували увагу на цьому. Це вже друга гра така. Гравці мене не чують і це, м’яко кажучи, не дуже гарно. У нас є можливість впливати на гравців. Після приїзду в Київ будуть серйозні розмови і розбірки. Я не хочу, щоб ми далі грали в такому ключі.

Два дні тому з’явився новий гравець. Він тільки прилетів, фактично не знав комбінації і системи захисту. На мій погляд, він загубився. Міг грати краще, але він ментально неготовий. Фактично маєш гравця, а на практиці він не може нічого показати. Він потребує час на адаптацію. За рахунок цього ми можемо додати в наступних матчах. Будуть деякі зміни по тактиці. По складу не думаю, але будемо щось міняти по тактиці і психології. Без психології переможця дуже важко вигравати. Треба якимось чином зламати цю ситуацію. У нас є гравці. Які були зірками в Вищій лізі, але зараз Суперліга. Зміна назви турніру змінила гравця і стиль гри. Забивав там, але не може тут. Це реальна проблема для нас.

Дмитро Качанов, захисник «Політехніки-Галичини»:

– Дуже тяжка перемога над класним суперником. Ми боролися. Це було видно в третій та четвертій чвертях. Це наша перше перемога, але не остання. Ми хочемо зайти якомога далі.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Гра була надто важка. Вона протікала плюс-мінус так, як вчорашня. Хіба що ми не так сильно відставали. Хлопці молодці. Зробили висновки і цю гру ми довели до перемоги. Не було дурних невимушених втрат. Дуже вдячний хлопцям, вони молодці. Сьогодні грали як одна команда, лавка вболівала і це було відчутно. Хороша гра. Добре, що перемогли. Дві гри було важких. Треба терпіти і працювати.

Якщо говорити в цілому про бабл, то є над чим працювати. У нас досить молоді хлопці. З’являється впевненість і нам стає грати легше. Треба зробити аналіз, працювати над нападом і захистом, ще багато над чим. Шкода, що вчора програли. Рахую, що самі віддали перемогу. Тоді я б взагалі був задоволений баблом, а так не зовсім задоволений. В кінці перемогли, з настроєм будемо працювати і готуватися до наступного баблу у Львові.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.