Чендлер Парсонс про Луку Дончича: “Набридає дивитися одне й те саме лайно знову і знову”

Чендлер Парсонс про Луку Дончича: "Набридає дивитися одне й те саме лайно знову і знову" 1 - basket.com.ua

Колишній гравець НБА Чендлер Парсонс різко розкритикував захисника “Даллас Маверікс” Луку Дончича за егоїстичну гру на паркеті.

“Я вважаю, що Лука є неймовірним талантом. Він буквально аналог Ніколи Йокича на позиції розігруючого. Він може робити все і зачаровує баскетболом. Але з точки зору товариша по команді стає трохи набридає дивитися одне й те саме лайно знову і знову. Під час поразок це відчуття навіть посилюється і ти думаєш: “Добре, чи можемо ми спробувати щось ще? Можливо, я отримаю м’яч?” Ви розумієте про що я? Гра Луки безперечно може засмучувати. Цього року Лука має допомогу. Я думаю, це найкраща команда, в якій він грав. В ротації є 8-10 хороших гравців. Ти маєш команду, використовуй це!

Набирай більше всього очок, виконуй найбільшу кількість кидків, проводь на паркеті більше всього часу, роби більшість результативних передач і оформлюй трипл-дабли, або роби те, що робить Йокич, але при цьому знайди спосіб зробити так, щоб усі в команді були задоволені та вигравали матчі. Це найголовніше. Його будуть засуджувати. Він показуватиме статистику незалежно від того, хто його товариш по команді, незалежно від того, де він грає. Він завжди набиратиме в середньому 30 очок, 10 передач і 6-7 підбирань. Він набере свої цифри. Але треба зробити це і водночас перемогти. Для цього Лука Дончич повинен зробити наступний крок”, – сказав Парсонс.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.