Важлива битва Йокича проти Дончича, “Лейкерс” приймають “Нью-Йорк”: прев’ю матчів НБА 19 грудня

Важлива битва Йокича проти Дончича, "Лейкерс" приймають "Нью-Йорк": прев'ю матчів НБА 19 грудня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Індіана» (13-11) зазнала 3 поразок поспіль. Склалося враження, що «Пейсерз» психологічно надломилися після невдачі у фіналі внітрішньосезонного турніру НБА проти «Лейкерс». Тайріз Халібертон, Майлз Бріджес, Бадді Хілд, Беннедикт Матурін ніяк не знайдуть свій ритм, чим можуть скористатися «Кліпперс» (15-10). «Лос-Анджелес» здобув 7 перемог підряд. Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Рассел Вестбрук, Івіца Зубац починають непросте турне по Сходу, але шанси на продовження вдалої серії у підопічних Тайрона Лю все одно доволі високі.

«Клівленд» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Клівленд» (14-12) надовго втратив через травми Даріуса Гарленд і Евана Моблі. Донован Мітчелл, Макс Струс, Джарретт Аллен намагатимуться втримати «Кавальєрс» на плаву за їх відсутності. Команда Джей Бі Бікерстаффа здатна як мінімум залишитися в зоні плей-ін. хоча стабільності від клубу з Огайо не слід очікувати. «Х’юстон» (13-10) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Мілвокі» (119:128). Лідери «Рокетс» Діллон Брукс, Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт накопичили втому, що грає на руку господарям.

«Філадельфія» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (18-7) має серію з 6 перемог. Відновлення Келлі Убре дуже допомогло «Сіксерс». Джоел Ембіід, Тайріз Максі, Тобіас Харріс можуть розраховувати на якісну підтримку сильного скорена. «Чикаго» (10-17) на певний час «ожив» після травми Зака Лавіна, але команда Біллі Донована програла 3 з останніх 4 матчів. Запал Демара Дерозана, Кобі Вайта, Ніколи Вучевича дещо згас, хоча «Буллз» навіть в ідеальній формі вважалися б аутсайдером гостьового поєдинку з «Сіксерс».

«Атланта» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Атланта» (10-15) тримається в зоні плей-ін Східної конференції в більшій мірі за рахунок слабкості конкурентів. Лідерам «Хоукс» Трею Янгу, Богдану Богдановичу, Клінту Капелі, Деджонте Мюррею треба багато працювати над покращенням взаємодії на паркеті. «Детройт» (2-24) програв 23 матчі поспіль. «Пістонс» встановили антирекорд франшизи і наближаються до найгіршого показника в історії НБА (серія з 26 поразок). Кейд Каннінгем, Боян Богданович, Осар Томпсон, Айзея Томпсон не демонструють великого бажання перервати кошмарний відрізок, хоча в одному окремо взятому матчі вони все-таки теоретично можуть зібратися і нарешті порадувати власних фанатів.

«Маямі» – «Міннесота»
Початок: 02:30

«Маямі» (15-11) претендує на пряму путівку в плей-офф на Сході. «Хіт» грають без травмованих Бема Адебайо і Тайлера Хірро. Джиммі Батлер, Хайме Хакес, Кевін Лав, Данкан Робінсон демонструють якісний баскетбол, але від періодичних збоїв команда Еріка Споельстри не застрахована. «Міннесота» (19-5) продовжує з відривом лідирувати в Західній конференції. В таких умовах Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс ризикують в будь-який момент розслабитися. Це не значить, що «Тімбервулвз» збираються грати впівсили у Флориді, але певні проблеми з концентрацією у підопічних Кріса Фінча виключати не можна.

«Торонто» – «Шарлотт»
Початок: 02:30

«Торонто» (10-15) знаходиться на підступах до зони плей-ін Сходу, але Денніс Шрьодер, Паспаль Сіакам, О Джи Анунобі, Скотті Барнс в цілому не налаштовані вирішувати високі завдання. «Репторс» готуються до кадрових перестановок перед дедлайном, Сіакам і Анунобі – головні претенденти на обмін в інший клуб. «Шарлотт» (7-17) демонструє гірший результат ніж «Торонто», але в цілому Террі Розір, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес, Брендон Міллер не поступаються класом лідерам суперників. «Хорнетс» вважаються аутсайдером протистояння з «Репторс» головним чином за рахунок гри на виїзді.

«Оклахома» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (16-8) вирвала важливу гостьову перемогу над «Денвером» (118:117) і втрималася на другому місці в Західній конференції. «Тандер» повернулися додому, де Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер і Чет Холмгрен зіткнуться з менш грізним суперником. «Мемфіс» (6-18) на днях чекає повернення після дискваліфікації Джа Моранта, але в Оклахома-Сіті команді Тейлора Дженкінса доведеться грати без нього. «Гріззліс» мають серію з 4 поразок прямо зараз. Скоріш за все, Дезмонд Бейн, Санті Альдама і Заїр Вільямс не зможуть її перервати.

«Денвер» – «Даллас»
Початок: 04:00

«Денвер» (17-10) в минулому матчі прикро програв «Оклахома-Сіті» (117:110) і опустився на четверте місце в Західній конференції. Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер, Джамал Мюррей мали пару днів для роботи над помилками. «Наггетс» чекають в гості «Даллас» (16-9), який теж є їх конкурентом за високі позиції. «Маверікс» доволі непогано грають без травмованих Кайрі Ірвінга, Максі Клебера і Джоша Гріна. Лука Дончич набрав солідну форму, Тім Хардвей, Деррік Джонс, Данте Екзам надійно його підтримують. Хоча проблеми з ротацією в команді Джейсона Кідда серйозні. Пошкодження отримав важливий рольовик Дерек Лайвлі, його вихід на паркет в Колорадо під питанням. «Денвер» має хороші шанси виграти вдома і дещо підправити турнірне становище.

«Юта» – «Бруклін»
Початок: 04:00

«Юта» (9-17) вже провалила сезон, помітно відставши від конкурентів на Заході. «Джаз» готуються до розпродажу перед дедлайном. Команда Віллі Гріна теоретично може здобути позитивний результат в основному через певне бажання Лаурі Маркканена, Джона Коллінза, Келлі Оліника і Колліна Секстона підняти свою ринкову цінність. «Бруклін» (13-12) проводить виснажливе турне по Заходу. Поки що «Нетс» мають баланс 1-3. В Солт-Лейк-Сіті Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кем Томас здатні покращити його під кінець тяжкої серії виїздів.

«Сакраменто» – «Вашингтон»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (15-9) виграв 4 з останніх 5 матчів. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс і Кіган Мюррей перебувають в чудовій формі, хтось з них регулярно видає яскраві індивідуальні виступи. «Вашингтон» (4-21) нещодавно сенсаційно здолав «Індіану», Після цього «Візардс» можуть надовго взяти паузу з сенсаціями. Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія, Таюс Джонс зараз виходять на паркет практично без мотивації.

«Лейкерс» – «Нью-Йорк»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (15-11) виграли внутрішньосезонний турнір НБА, після чого трохи розслабилися. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел повинні покращувати результат в регулярному чемпіонаті, щоб «Лос-Анджелес» напряму пробився в плей-офф. «Нью-Йорк» (14-11) звикає грати без травмованого Мітчелла Робінсона. В цілому Ар Джей Барретт, Джейлен Брансон і Джуліус Рендл стараються, але стабільно якісного баскетболу від «Нікс» в даний момент очікувати на варто.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.